reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry.
ja wlasnie wcinam sniadanie, mala na gorze sie zabawia i czeka na mleczko.
Dobrze ze dzis juz piatek to moze sobie jutro troche odpoczne jak wrocimy z imprezki.
Tymczasem pora zbierac sie do pracy.
Milego dnia

witam witam
u nas wszystko dobrze, dzien za dniem zlatuje, nawet nie wiem kiedy. ANiu, radze sobie-nie mam innego wyjscia :D
dziewcyzny mi rosna zdrowo i cudnie, sa przewspaniale! Co pewnie kazda z nas moze powiedziec o swoim dziecku ;-):tak:
A dzis... zzaczynamy urlop!! I pierwszy raz na urlop nie jedziemy do polski, haha.
Milego dnia, kobitki!

Sencilla czyli mozna powiedziec,ze wogole pierwszy raz na urlop.My jak do polski jedziemy to nawet nie wiem kiedy czas zleci.Wszystkich trzeba poodwiedzac,wiecznie jakies sprawy do zalatwiania,zawsze zaliczam dentyste i gina.Jednym slowem zaden urlop tylko ganianina.
Bawcie sie dobrze i wypocznij

Aniu dzieki za Cappuccinko,ale nie mialam kiedy wypic bo jednak zmruzylam jeszcze oczko ;-) a teraz juz lece posprzatac.

Agasta bawcie sie dobrze na imprezce i trzymam kciuki za Claudie.Mysle ze sobie poradza OBIE!!!

mykam

Bry ja juz po pracy mala odebralam ze zlobka i teraz mala spi a ja wcinam drugie sniadanie :-)
Od przyszlego tyg do Claudii grupy dolaczny nowa dziewczynka ktorej mama tez jest Polka :tak::-) I bedzie chodzic do zlobka w piatki, wiec mozliwe ze spotkam sie kiedys z ta mamuska :-) Moze wkoncu bede miala gdzies blisko siebie polska bratnia dusze :-p

Lece zaraz prasowac stroj wieczorowy :eek: Normalnei czuje sie jakbym na jakies wesele szla czy co.
A o 14 odwoze moja mala kruszynke na sluzbe :-D

A to moja kochana przyczyna kilku ostatnich bezsennych nocy :-D

Załączniki

• IMG_3509.jpg
    IMG_3509.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_3510.jpg
    IMG_3510.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 27
hej dziewczynki
poszukuje adresow polskich sklepow w amsterdamie, niestety strona z nimmi nie chce mi sie otworzyc.. :( czy poratuje mnie ktoras z WAs informacjami? dzieki z gory.

reklama
Do góry