reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
agasta moje male urodzily sie 19.12.2008. Byly 5 tygodni wczesniej. Czekam kiedy zaczna mi siadac, ale caly czas biore poprawke na to, ze to jednak wczesniaczki. tak w ogole to one byly malusie, 1980 i 2370, ja nie mam pojecia jak mozna rodzic 5 kg!!??

Ann, juz widac prawie koniec. Bardzo ladnie urzadzony. tylko maluchow brakuje. Trzymam kciuki, zeby jeszcze troche posiedzialy w brzuchu. naprawde rozumiem, ze juz nie masz sily, ale dasz rade.

moje male teraz nosza rozmiar 68, mniej wiecej, H&M niektore rzeczy jeszcze 4 do 6 miesiecy im pasuja.

Tak w ogole to trzymam kciuki za wszystkie ciezarowki, rany taki upal, a tutaj dodatkowe kg.

Ja pisze sie na spotkanie, bardzo chetnie wszystkich poznam.

aaa, zapomnialam napisac o badring. dla mnie bomba, przyczepione do wanny, stabilne, male super siedza. Nie chcialo mi sie wanny napelniac, wiec mialy prysznic, Megan byla lekko zdziwiona, ale przezyla, zreszta na basenie biore je pod prysznic. Emma przestraszyla sie starsznie i bylo troche krzyku. bylo tez pozno i byly glodne, no zobaczymy jutro. Zaraz po butli zasnely bez booo, w ciagu 5 minut, ledwo zdazylam przyjsc, dobranoc powiedziec.

dobranoc wszystkim, do jutra

oo mieszkalam kiedys niedaleko rotterdamu, we Vlaardingen.
To kiedy babeczki robimy to spotkanko?
Ja do 17 sierpnia mam full time wolne, bo najpierw sobie zrobilam miesiac wakacji w PL, a po powrocie okazalo sie, ze moja opiekunka teraz ma wolne dwa tygodnie, wiec tez nie pracuje, bo nie mam z kim dzieci zostawic... :no:;-)
Jesli by sie nam udalo w przyszly tydzien spotkac, to byloby super!Oczywiscie jak zawsze wychodze z propozyszyn spotkania u mnie, jesli Wam to odpowiada?

Cześć

Jestem listopadówą 2007 :-) Już kiedyś się tutaj przedstawiałam, ale jakoś nie mogłam później się wbić;-) Mieszkam w Hadze z mężem, córką i dwoma psiurami

Pozdrawiam:-)

Agnes, nie jesteś przypadkiem ze Zduńskiej? Mam wrażenie, ze się znamy:-)

co do rowerka to ja kupiłam zaraz po porodzie, mam jeden w PL i jeden w NL:-D i szczerze to mi sie nie chce jezdzić ale musze:sorry2: niestety ale ciężko mi zgubić kilogramy z ciąży a tu już półtora roku po:szok:

ale ostatnio ciągle chodzi za mna sernik i jak tu sobie odmówic, a uwielbiam z brzoskwiniami:zawstydzona/y: tyle że kupny bo sama nie umiem upiec...

sencilla- ja sie pisze na sptkanko ale dopiero od wrzesnia, wiec niestety ale chyba to mnie ominie:-( a tobie przyda się na pewno dłuższy urlop;-)

ann-pokoik śliczny:tak: tylko czekać na dziewczynki;-)

jakoś senna jestem więc już mówie dobranoc;-)

reklama
Do góry