reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

:tak::tak::tak:Witam wieczorkiem....

U mnie dzień tak szybko zleciał, że :szok:...
Najpierw poszłam do biura pracy zarejestrować się jako bezrbotna, potem z dzieciakami na taką osiedlową imprezę dla dzieci, a potem to sprzątałam w ojca samochodzie, bo kupił nowy(opel zafira- van), a stary "idzie do Żyda" i swoim oczywiście też..... :tak::tak::tak::-Dpo obiedzie jeszcze wyprałam wózek, bo Majka okleiła go całego jedząc lizaka i osy non stop przylatywały... :baffled::szok::tak:
A pod wieczór jeszcze pojechałyśmy z mamą i babcia na cmentarz uporządkować kwiaty na dziadka grobie....Majka moczyła się we wiadrze z wodą i miała radochę...:-D:tak::-D

Dziewczynki padły jak muchy, takie były wymęczone tym upałem i wogóle....;-):-)
Ann pokoi prześliczny i bardzo gustownie urządzony....Ale ci zazdroszczę...Te przygotowanie tego kącika jest pięknym momentem....:tak:;-):-) no i daj sobie jeszcze czas....:sorry2::-)

Niunia to ty tak jak ja...:tak::-)Już masz dość bycia "słomianą wdową"...
Nie katuj sie tak kobieto na tym rowerku....:sorry2::tak::-D
A gdzie ty dokładnie mieszkasz? Bo my w sobote mamy zamiar wyskoczyć do Boszkowa....Więc może się tam spotkamy jak bedziesz miała ochotę i możliwość by też przyjechać?:confused::confused::tak::-)

Magda świetny suwaczek! Robisz postępy....;-);-);-):-) To jeszcze wklej fotki swoich kruszynek...Jak nie wiesz jak to ci pomożemy i podamy instrukcję....

Bira witamy:tak::-) Z Hagi to jest duzo babek u nas....Anetka, Karolka i Sencilla chyba tez blisko mieszka.... A Agnes chyba rzeczywiście jest ze Zduńskiej....:sorry2::confused:

Aniu czy wy macie w planach nawiedzić Wrocław??? Jeśli tak to napisz....Może w końcu się poznamy....:-D:tak:;-):-)

reklama
No nareszcie skonczylam prasowac:tak:
Niunia ja tez nie moge zrzucić kg ,po ciazy:no::baffled::baffled:Jeszcze mi z 7 zostalo:wściekła/y::wściekła/y:A motywacji brak:confused:
Pauka faktycznie Sencilla mieszka nie daleko nas jakies 100km:-D:-D:-D:tak:
Bira witaj!
Aneta jak na wakacjach?
Natka juz po ?Mezatka?:happy2:
dobranoc

Natka juz po ?Mezatka?:happy2:
Natka ma swoj wielki dzien chyba teraz w sobote o ile sie nie myle... wiem ze to jakos 3 tyg przed moim terminem bylo...
Ja tez dzisiaj niezle powalczylam z zelazkiem ale juz padlam, reszte dokoncze jutro, a jutro jeszcze po 13 wybieram sie na usg i do doktorka - ciekawe czy moje wysilki dzisiejsza cos dadza :confused::nerd::-D
ja jeszcze sobie posiedze, ale reszcie mowie dobranoc chociaz wiekszosc juz smacznie spi :-D

Karolka sorki...Myślałam, że to bliżej....:sorry2::zawstydzona/y::tak::-)

Ann masz rację...:tak::tak::tak::-DNatka teraz w sobotę ma swój wielki dzień....Pewnie już wszystko dopięte na ostatni guzik....:tak::-D:-):confused:

Ciekawe jak tam Anecia??? Wypoczywa na całego?!
A gdzie Beauty, Magdalena, Olgunia, Agnieszka Moj, Aisah i reszta babek się podziewa???? Też się urlopują czy co?:confused::baffled::sorry2:

Dobrej Nocki!
Księżyc ziewa, gwiazdka mruga
idzie nocka bardzo długa.
Ale zanim zamkniesz oczy mój
komentarz Cie zaskoczy.
Zmykaj spać pod ciepły kocyk,
Życzę Ci Milutkiej Nocy!_
Na dobranoc kilka słów...
Życzę Tobie słodkich snów,
by aniołki się przyśniły
i ode mnie pozdrowiły.
Księżyc świeci dzisiaj jasno,
niech Ci on pomoże zasnąć!

Dzień dobry!

Chwilkę mnie nie było a tu ...postów!:szok::-D
Bira witaj na forum....
Karolka jeszcze się nie spakowałam:dry::dry::dry:bo o mało co i nasze wakacje odeszły by w siną dal bez nas!:szok::-(
Sencilla ty to się zawsze umiesz ustawić z wolnym...ukłony!
Co do spotkania to ja w PL będę do 24sierpnia...jak zawsze coś!:baffled:
Pauka ty to jak huragan jesteś tyle rzeczy załatwiłaś że szok...A jak dziewczynki?
Może podaj ma na PW jakiś polski numer kontaktowy...nigdy nie wiadomo gdzie człowieka zawieje....:-D
Ann super że już masz to z głowy!:tak:
Uciekam do pracy bo trochę spóźniona jestem!!!

bira- witaj i nie znikaj;-)

pauka- ja niestety mam jakies 200km do boszkowa:baffled: ale natka jest z tamtych okolic:tak: ale akurat bedzie zajeta;-):-) troszke daleko bo przeszło 3h drogi:-( moze kiedyś się wybierzemy do zoo do wrocławia:tak:

miłego dnia zyczę:tak:

reklama
Do góry