reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej!

Sencilla Magdy dziewczynki są w wieku 7miesięcy jak dobrze pamiętam!:sorry2:
Jak nie to proszę mnie poprawić!
Ania117 mój synek faktycznie ważył 4600 :tak: i ciuszki w tym rozmiarze bardzo krótko mu służyły....:dry::-)
Niunia co ty tak na tym rowerku szalejesz?Czyżbyś znów rzeźbiła swoje kobiece ciałko?:szok:;-)
Słodkich snów Czarna S. śpij dobrze!:-D

co do kulinariow, to obiecuje, ze sie poprawie! W trakcie pobytu w PL i w czechach robilam wszystkie mozliwe serniki, bo cos mnie wzielo, a i rodzince smakuja.
A ostatnio za mna makowiec lazi... :-p
Ja dzisiaj jestem exhausted, po prostu te moje male to wykoncza kazdego :-D
Ale dobrze, ze pogoda ladna, spedzilysmy pol dnia na rowerku!
PS. a moze by tak kolejne forumowe spotkanko urzeczywistnic? ;)

No to sie znowu pochwale - urzadzilam pokoik :-D
teraz juz tylko prasuje ciuszki, nawet nie tak tragicznie z prasowaniem, siedze sobie w miare wygodnie, wiatraczek mnie chlodzi i jakos idzie...
A to foteczki... :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!!!

pamiętacie mnie jeszcze ;-)teraz mój nick to agnes1 bo coś się porobiło i nie moglam się zalogować :baffled::baffled::baffled:
my już po weselu troszkę dlużej zostaliśmy na M azurach bo pogoda była super :tak::tak:tylko Dawidek był mega marudny a dlaczego wyjaśnilo się po powrocie :tak:ostatnie ząbki piątki się pojawily;-)mój mąż w Holandii a ja z małym znowu sama ale już w niedzielę wraca :-D:-D:-Da ja bym z nim jechala ale kupiliśmy nowe autko i trzeba pozałatwiać wszystkie formalności z zarejestrowaniem :tak::tak:a do Holi razem wracamy około 20 sierpnia i już będę miała auto dla siebie to będę mogła rozejrzeć się za pracą troszkę dalej bo tam gdzie mieszkam to nic nie ma ciekawego:tak::tak:
Sencila fajnie ze urlopik udany :-)
Aniu w nowej fryzurce wyglądasz super świetnie:tak::tak:
Ann pokoik śliczny :tak:
Niunia podziwiam za zapał ja kiedyś miałam rowerek ale przez pierwszy tydzień pedałowałam a potem już mi brakło motywacji i rowerek sprzedalam a teraz by się przydał:baffled:
nie pamiętam już co tam jeszcze pisałyście za dużo tego trochę :-)do nadrobienia
teraz spadam pod prysznic:tak::tak:

Ann pokoik jak z katalogu:tak:
Agnes a ja juz myslalam ,ze nowa forumowiczka:-D:-D:tak:
Sencilla ty znow smaka robisz na ciasta,a ze mnie nie za rewelacyjna piekarka:baffled:Chyba ,ze mnie podszkolisz:-D:-D
Ania pakujesz sie juz?
Michas spi aja sie biore za prasowanie:nerd:

reklama
Hej hej
ja dopiero niedawno wróciłam do domu a wyszłam o 7:30 :szok:
PO pracy pojechałam do ciotki bo ma dziś urodziny i tam zjadłam i trochę się zasiedziałyśmy z Clauduśką :-D
Dopiero co skończyłam karmić mała i mam chwile dla siebie.
Arnolda nie ma pomaga koledze przy sianie wiec się nudzę, juutro i pojutrze zresztą też, bo znowu go nie będzie.
Jutro znowu do pracy śmigam, w piątek na szczęście tylko do 12. Przez ten upał jakaś padnięta jestem i nic mi sie nie chce.

Sencilla ty to na jakiegoś przywódcę się nadajesz :tak: Forumowe spotkanko powiadasz... Ja jak zawsze bardzo chętnie :-)
Karola jak było na plaży?
Ann pokoik cudny :tak:
Agnes co za bryke kupiłaś?
Niunia nie szlaej tak na tym rowerku, bo jeszcze nim odjedziesz :-D
Magda kiedy dokładnie się urodziły twoje niuńki? Bo kiedyś pytałam, ale nie dostałam odpowiedzi. Bo moja Claudia i twoje dziewczynki to chyba nie ma wiele róznicy :confused:
Anna117 duża didzia powiadzasz... dasz sobię radę, urodzisz na pewno innego wyjścia nie ma :-)
czarna smoczyca mama pewnie już tuż tuż

Ja lecę już pod prysznic i do łóżka mykam bo rano znowu o 6 musze wstać
spokojnej nocki życzę

Do góry