reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzieki dziewczyny,
no pokoik malenki - jednak co dwa lozeczka to nie jedno :-D - po drugiej stronie jest jeszcze komodka, a chcialam jeszcze szafe na ciuszki dokupic i dobrze ze ne dokupilam bo tam miejsca nie ma - jak juz sobie poukladam wszystko to cykne fotke wieczorem i wrzuce...
a czuje sie ok, zmeczona jest mi ciezko i wogole ale nie bede juz narzekac przy tej koncowce :-D
Sencilla, to super ze z Tosia wszystko w porzadeczku i zobaczysz niedlugo bedzie smigac jak pedziwiatr :-D
Karola, milego plazowania :tak::-)
Z Twojego opisu fajny pokoi dla dziewczynek.

A ja coś od wczoraj nie najlepiej się czuję, dużo śpię, kręci mi się w głowie, raz mi gorąco raz zimno, w ogóle czuję się nie najlepiej. Pogoda taka fajna, chciałabym nad jezioro pojechać ale z drugiej strony boję się aby mnie nie rozłożyło.

reklama
Ann pokoik super!

Ale oszczędzaj się bo red tobą najważnejsze wyzwanie!!! :-D
Ja dziś prace skończyłam ok 14...a na lunch była lasagnia!:tak:
Sencilla widzisz nie warto się martwić na zapas....
Gratulki dla Tosienki że tak ładnie się rozwija i dla ciebie też:tak::tak::tak: że ją tak ładnie inspirujesz do tego rozwoju!!!!:-);-)
A my z mamuśką opalamy się na balkonie i popijamy kolejną kawkę z mleckiem!

Czesc dziewczyny!

Ja juz po wizycie ale musialam odespac bo dla mnie pobudka o 7 rano to narazie cos bardzo strasznego. Czarna ja to robie tak ogladam fale zbrodni po kilka odcinkow naraz minimum 1 w nocy (w miedzy czasie ide siku z 15 razy) i juz tak padam na twarz ze zasypyami przy wlaczonym tv. To ostatnio moj sposob na to, zeby sie nie budzic...
Sencilla ciesze sie ze z Tosia ok, Ann sliczny pokoik-wlasnei pokazalm mezowi zdjecia zeby mu wstyd zrobic ze sie z remontem ociaga:-D
A u mnie na wizycie-cukrzycy nie mam, podobno mala jest duzym dzidziusiem, czyli spodziewam sie z 4,5 kg tylko jak ja ja urodze?:szok:zdrowa, na usg widac bylo ze ma czkawke, no i przesuneli mi termin porodu na 26 listopada, ale mysle ze bedzie wczesniej to znaczy kolo 16. Jak wroce z Polandu to sie umowie nawizyte co by soebie porodowke obejrzec.
Aniaheaven a a Ty juz spakowana?mialysmy obei jechac 7 ale ja dopiero 14 lece jednak

Ann sliczny pokoik-wlasnei pokazalm mezowi zdjecia zeby mu wstyd zrobic ze sie z remontem ociaga:-D
Dzieki, tylko popatrz tobie do porodu zostalo ok 3 miesiecy a mi teoretycznie 3 tygodnie, a moj sie za remont wzial dopiero 3 tyg temu ale jaka ma motywacje przynajmniej, teraz jak zdal sobie sprawe ze to juz moze byc lada dzien, dostal jakiegos dopalacza tak gna z remontem :-D tutaj wprawdzie jeszcze finanse ograniczaja ale damy rade :nerd:

Ann bardzo ladny pokoik, szafe sobie podaruj, regaly ci wystarcza.

no u mnie mata do kapieli to na razie odpada, bo male mi jeszcze nie siedza, a chcialabym je dwie na raz kapac, bo juz do siebie gadaja i sie smieja, wiec bedzie ubaw niesamowity, a wanne mam duza, wiec sie zmieszcza. tylko juz widze, jak mi kregoslup wysiada, juz mam jakas rwe kulszowa, a do tego dzisiaj ramie mnie boli, ze malych nie moge na prawej stronie trzymac. teraz leza na podlodze i sie bawia i mam nadzieje, ze zaraz sobie drzemke utna.

cześć;-)

właśnie pedałuje na rowerku w domu a wiki ucieła sobie drzemke:tak:
z nocnikowaniem idzie nam całkiem dobrze, tylko wszedzie musiałabym mieć nocnik ze sobą:-D ale pampesra zakladam dla pewności jak idziemy np na zakupy i na noc:tak:
i juz postanowione że na koniec sierpnia jade do mojego P. bo jednak nie chce tu sama siedziec:tak:

sencila- miło cie wreszcie widzieć;-) twoja tosia mówi wiecej od mojej wiktorii:-D
ann-pokoj jest sliczny:tak: a toola ma racje że fotel moze sie przydać np jeśli zamierzasz karmic piersią:tak:
karola- miłego wypoczynku:tak:
czarna i anna117- odpoczywajcie duzo:tak:
toola-gratulacje;-)
magda- ostatnio mam problem zeby moja Wiktoria sie kapała:-( myslałam ze jej po miesiacu przejdzie a tu wielki placz i nic nie pomaga:-( podziwiam jak ty dajesz rade i to z dwoma na raz;-):tak:

aneta- na urlopie wiec czasu na bb nie ma;-)
a gdzie jest magdalena, beauty, agnes,twiggless,ala, natka:confused::confused: i reszta dziewczyn

reklama
Jakos ruchliwiej dzisiaj widze.Ja juz wolne,dom gotowy na powitanie Mamy.
P przycial po pracy zywoplot i skosil trawnik :tak: a ja tylko resztki prania,odkurzacz,kibelek i ogolnie ogarniete.Dziewczyny jak ja wam zazroszcze tych wszystkich zmagan z waszymi pociechami i ich osiagniec przede wszystkim.Zabki,nocnikowanie,pierwsze kroki,pierwsze slowa.Mega radocha:-)

Zegnam sie na dzisiaj,no chyba ze nocka zajrze :no:
Do jutra i KOLOROWYCH SNOW

Do góry