reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
cześć

aguka
to tak jak ja szukasz jakieś pracy w domu, powiem ci że cięzko coś znalezć

ładnie to tak pisać za plecami:-)

aniahaven nie poradze ci na ten palec nic bo nie wiem

A ja już po zakupkach i papiery pozałatwiałam...
Ufff...a teraz kawka!
Sąsiadka wlaśne wróciła tez z zakupów to kawke wypijemy razem!:-D
Na palec cos sobie kupiłam tzn"na obrzeki" ale przejde sie jeszcze do apteki to mi doradzą na pewno...;-)
Agula ja polecam ci jako prace domową prasowanie!Zrób ulotki i rozrzuć!
Jak sie dobrze poukłada to ci bedą dowozić do domu....:tak:
Sama tak właśnie zaczynam...
Miłego dnia pa.....

Tak przy okazji to kiedys pracowalam w Bredzie ,sprzatalam prywatne adresy, ladne miasto! Aniu a co do prasowania to jaka stawke mozna kasowac?od calosci czy od sztuki lepiej?:-)

witajcie:-)

Agula ja również witam cię serdecznie na naszym forum.:-):-):-):-)

My dzisiaj szykujemy imprezkę....Co prawda główna szykuje na niedzielę i wtedy też będzie tort, ale dzisiaj taki przedsmak...Oli poszła dzisiaj do przedszkola z cukierkami dla dzieci i kazała sobie ubrać najlepszą sukienkę....!:-D:tak::tak:
Dałam pani aparat to potem wrzucę jakieś foty...:-)

Sencilla i Ania a co to za konspiracja????:szok::angry:Zaraz nam tu wracać, albo urządźmy sobie czat na skype....!!!!!!:happy:;-)

Anetko, Beauty i Niunia jak samopoczucie u was???

Ja osobiscie uwazam ze od godziny najlepiej...
Jak jesteś dobra w prasowaniu to ludzie tez zadowoleni...:-D
Breda ładna masz racje...a dawno temu tu pracowałaś?
Ja tez kiedys sprzątałam na domach...;-)

Cześć dziewczynki!
Ja teraz sobie kawke popijam i próbuje coś naskrobać.
Wczoraj był ten gościu od mieszkania i ma na tej samej ulicy troszke wieksze z ogrodem,ale musimy czekać ,aż sie lokatorzy wyprowadza. On sam nie wie kiedy to nastapi,boumowa sie im nie konczy,tylko sa jakies problemy z nimi.A poza tym on nie wie w jakim stanie jest to mieszkanie i czy remont nie bedzie potrzebny.Wiec jeszcze zostajemy na strych smieciach.:zawstydzona/y:
Ja tez pracowałam w bredzie ponad rok,na sprzataniu.Moja siostra tu rozdawała uotki o sprzataniu i prasowaniu.Rozdała chyba z 500 i ani jednego tel nie było:no:.Nie wiem dlaczego ,bo w bredzie kolezanki tak zdobyły prace.
Biore sie za jakies porzatki, wkoncu jutro weekend:-)
A! ania karnemelk jest dobry na stłuczenia:-)

Ostatnia edycja:
juz bedzie ze 3 lata temu, ale mialam bardzo fajne rodziny, wlasnie zabieram sie za pisanie ogloszenia, a mozna zapytac dziewczyny co wy porabiacie? pracujecie czy siedzicie w domu z dzieciaczkami?

ja też sprzątałam na chatach szkoda było mi odchodzic od nie których rodzin bo bardzo się z żyłam z dwoma rodzinami ale na szczęscie cały czas kontakt utrzymuję:-)
aniahaven a ile bierzesz od godziny jak mozna spytać?
i czy wszystko prasujesz np . pościel i td....
ja mam zrobione ulotki jeszcze tylko mi zostało rozrzucic po mieszkaniach.
ale ja myśle że to nie wypali, :crazy: tu jest małe miasteczko i nie wiem czy sprzątania by wypaliły a co powiedzieć prasowanie.

a ja poszłam z małym na spacer i zaczęło lać więc stanełam pod daszkiem i stałam z 15 minut i nie przestawało. wiec zarzuciłam reklamówkę na nogi Sebcia żeby bardzo nie zmokły i szybko do domu.
smutno jak ma byc taka pogoda cały czas:baffled::baffled::baffled:

reklama
nie jestem pewna ale napisze 10 ,moze w Amsterdamie znajda sie chetni,i bede prasowac wszystko jesli trafi sie jakis chetny.

Ile ma Twoj Sebus? rodzilas w Holandii?

Do góry