reklama
A ja już po zakupkach i papiery pozałatwiałam...
Ufff...a teraz kawka!
Sąsiadka wlaśne wróciła tez z zakupów to kawke wypijemy razem!
Na palec cos sobie kupiłam tzn"na obrzeki" ale przejde sie jeszcze do apteki to mi doradzą na pewno...;-)
Agula ja polecam ci jako prace domową prasowanie!Zrób ulotki i rozrzuć!
Jak sie dobrze poukłada to ci bedą dowozić do domu....
Sama tak właśnie zaczynam...
Miłego dnia pa.....
Ufff...a teraz kawka!
Sąsiadka wlaśne wróciła tez z zakupów to kawke wypijemy razem!
Na palec cos sobie kupiłam tzn"na obrzeki" ale przejde sie jeszcze do apteki to mi doradzą na pewno...;-)
Agula ja polecam ci jako prace domową prasowanie!Zrób ulotki i rozrzuć!
Jak sie dobrze poukłada to ci bedą dowozić do domu....
Sama tak właśnie zaczynam...
Miłego dnia pa.....
witajcie:-)
Agula ja również witam cię serdecznie na naszym forum.:-):-):-):-)
My dzisiaj szykujemy imprezkę....Co prawda główna szykuje na niedzielę i wtedy też będzie tort, ale dzisiaj taki przedsmak...Oli poszła dzisiaj do przedszkola z cukierkami dla dzieci i kazała sobie ubrać najlepszą sukienkę....!
Dałam pani aparat to potem wrzucę jakieś foty...:-)
Sencilla i Ania a co to za konspiracja????Zaraz nam tu wracać, albo urządźmy sobie czat na skype....!!!!!!;-)
Anetko, Beauty i Niunia jak samopoczucie u was???
Agula ja również witam cię serdecznie na naszym forum.:-):-):-):-)
My dzisiaj szykujemy imprezkę....Co prawda główna szykuje na niedzielę i wtedy też będzie tort, ale dzisiaj taki przedsmak...Oli poszła dzisiaj do przedszkola z cukierkami dla dzieci i kazała sobie ubrać najlepszą sukienkę....!
Dałam pani aparat to potem wrzucę jakieś foty...:-)
Sencilla i Ania a co to za konspiracja????Zaraz nam tu wracać, albo urządźmy sobie czat na skype....!!!!!!;-)
Anetko, Beauty i Niunia jak samopoczucie u was???
karola82_82
mama slicznego Michałka
Cześć dziewczynki!
Ja teraz sobie kawke popijam i próbuje coś naskrobać.
Wczoraj był ten gościu od mieszkania i ma na tej samej ulicy troszke wieksze z ogrodem,ale musimy czekać ,aż sie lokatorzy wyprowadza. On sam nie wie kiedy to nastapi,boumowa sie im nie konczy,tylko sa jakies problemy z nimi.A poza tym on nie wie w jakim stanie jest to mieszkanie i czy remont nie bedzie potrzebny.Wiec jeszcze zostajemy na strych smieciach.
Ja tez pracowałam w bredzie ponad rok,na sprzataniu.Moja siostra tu rozdawała uotki o sprzataniu i prasowaniu.Rozdała chyba z 500 i ani jednego tel nie było.Nie wiem dlaczego ,bo w bredzie kolezanki tak zdobyły prace.
Biore sie za jakies porzatki, wkoncu jutro weekend:-)
A! ania karnemelk jest dobry na stłuczenia:-)
Ja teraz sobie kawke popijam i próbuje coś naskrobać.
Wczoraj był ten gościu od mieszkania i ma na tej samej ulicy troszke wieksze z ogrodem,ale musimy czekać ,aż sie lokatorzy wyprowadza. On sam nie wie kiedy to nastapi,boumowa sie im nie konczy,tylko sa jakies problemy z nimi.A poza tym on nie wie w jakim stanie jest to mieszkanie i czy remont nie bedzie potrzebny.Wiec jeszcze zostajemy na strych smieciach.
Ja tez pracowałam w bredzie ponad rok,na sprzataniu.Moja siostra tu rozdawała uotki o sprzataniu i prasowaniu.Rozdała chyba z 500 i ani jednego tel nie było.Nie wiem dlaczego ,bo w bredzie kolezanki tak zdobyły prace.
Biore sie za jakies porzatki, wkoncu jutro weekend:-)
A! ania karnemelk jest dobry na stłuczenia:-)
Ostatnia edycja:
ja też sprzątałam na chatach szkoda było mi odchodzic od nie których rodzin bo bardzo się z żyłam z dwoma rodzinami ale na szczęscie cały czas kontakt utrzymuję:-)
aniahaven a ile bierzesz od godziny jak mozna spytać?
i czy wszystko prasujesz np . pościel i td....
ja mam zrobione ulotki jeszcze tylko mi zostało rozrzucic po mieszkaniach.
ale ja myśle że to nie wypali, tu jest małe miasteczko i nie wiem czy sprzątania by wypaliły a co powiedzieć prasowanie.
a ja poszłam z małym na spacer i zaczęło lać więc stanełam pod daszkiem i stałam z 15 minut i nie przestawało. wiec zarzuciłam reklamówkę na nogi Sebcia żeby bardzo nie zmokły i szybko do domu.
smutno jak ma byc taka pogoda cały czas
aniahaven a ile bierzesz od godziny jak mozna spytać?
i czy wszystko prasujesz np . pościel i td....
ja mam zrobione ulotki jeszcze tylko mi zostało rozrzucic po mieszkaniach.
ale ja myśle że to nie wypali, tu jest małe miasteczko i nie wiem czy sprzątania by wypaliły a co powiedzieć prasowanie.
a ja poszłam z małym na spacer i zaczęło lać więc stanełam pod daszkiem i stałam z 15 minut i nie przestawało. wiec zarzuciłam reklamówkę na nogi Sebcia żeby bardzo nie zmokły i szybko do domu.
smutno jak ma byc taka pogoda cały czas
reklama