reklama
U nas na szczęście pogoda dopisuje ale zimno...
Właśnie wykonalam rundke wokół domu i synek spi smacznie na dole w wózku...
A Karinka zakupiła modeline i szaleje na stole w kuchni...
Agula ja pracuje u jednej rodziny tylko 3 razy w tygodniu...i to jest właśnie mój pierwsze dom gdzie pracowalam...Pracuje tam legalnie i z dziećmi.
Co do prasowania to u nas wołają 10 e na godzine...i wszystko prasujemy!;-)
Pauka udanej imprezki i najlepsze życzenie dla solenizanta!
Karola powodzenia z tym mieszkaniem a nóż sie uda- dobrych myśli samych życze!Czasem to pomaga.... I dziekuje za porade...na pewno spróbuje!
A ja biore sie za makron w sosie truskawkowym!
Anetko co u ciebie???
Właśnie wykonalam rundke wokół domu i synek spi smacznie na dole w wózku...
A Karinka zakupiła modeline i szaleje na stole w kuchni...
Agula ja pracuje u jednej rodziny tylko 3 razy w tygodniu...i to jest właśnie mój pierwsze dom gdzie pracowalam...Pracuje tam legalnie i z dziećmi.
Co do prasowania to u nas wołają 10 e na godzine...i wszystko prasujemy!;-)
Pauka udanej imprezki i najlepsze życzenie dla solenizanta!
Karola powodzenia z tym mieszkaniem a nóż sie uda- dobrych myśli samych życze!Czasem to pomaga.... I dziekuje za porade...na pewno spróbuje!
A ja biore sie za makron w sosie truskawkowym!
Anetko co u ciebie???
Olgunia!
Ja pracuje u kobietki co ma stwardnienie rozsiane (32lata) i zajmuje sie tam domem...OD A DO Z...wszystko jak u siebie oprócz zakupów!
Czasami tylko...
No ja pracuje dla niej legalnie a płaci mi SVB bo ona dostaje dotacje na mnie z racji tego,że sama nie jest w stanie zająć sie domem...
I tak mi sie udało...;-)
A prasuje w domu 10e to u nas normalna stawka za godzine...
Sosik to ja robie ze świeżych truskawek - dzis kupiłam na targu akurat...
Mniam... a teraz kawka bo mi łeb pęka!
Ja pracuje u kobietki co ma stwardnienie rozsiane (32lata) i zajmuje sie tam domem...OD A DO Z...wszystko jak u siebie oprócz zakupów!
Czasami tylko...
No ja pracuje dla niej legalnie a płaci mi SVB bo ona dostaje dotacje na mnie z racji tego,że sama nie jest w stanie zająć sie domem...
I tak mi sie udało...;-)
A prasuje w domu 10e to u nas normalna stawka za godzine...
Sosik to ja robie ze świeżych truskawek - dzis kupiłam na targu akurat...
Mniam... a teraz kawka bo mi łeb pęka!
Beauty, to sa tlumaczenia z angielskiego na polski
Jak sie macie wieczorowo, dziewczynki? Fajnie, ze weekend, nie?
Anetko, co tam u Ciebie? Znalazlas juz jakas gastouder?
Agula, jesli o mnie chodzi, to jesli bym miala malusienkie dziecko i szukala pracy do domu, to wzielabym jeszzze jakies dziecko pod opieke. Jedno czy dwoje to zadna roznica ;-):-), a mozna cos sobie odlozyc.
Milego wieczorku!
PS.znalazlam takie ogloszenie : Firma ICE Agency z siedzibą w Bredzie poszukuje:
-kobietę z Bredy lub okolic z własnym autem.
Rodzaj pracy- sprzątanie.
Wymagamy
j.holenderskiego, andgielskiego lub niemieckiego.
Wiecej informacji:
+31620117178
Monika
Jak sie macie wieczorowo, dziewczynki? Fajnie, ze weekend, nie?
Anetko, co tam u Ciebie? Znalazlas juz jakas gastouder?
Agula, jesli o mnie chodzi, to jesli bym miala malusienkie dziecko i szukala pracy do domu, to wzielabym jeszzze jakies dziecko pod opieke. Jedno czy dwoje to zadna roznica ;-):-), a mozna cos sobie odlozyc.
Milego wieczorku!
PS.znalazlam takie ogloszenie : Firma ICE Agency z siedzibą w Bredzie poszukuje:
-kobietę z Bredy lub okolic z własnym autem.
Rodzaj pracy- sprzątanie.
Wymagamy
j.holenderskiego, andgielskiego lub niemieckiego.
Wiecej informacji:
+31620117178
Monika
Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorkiem:-)
jakos dzisiaj jestem zmęczona
i na dodatek zła bo przyszło dzisiaj nam dopłata za prąd i gaz i musimy zapłacic 2600 euro i co miesiąc bedziemy płacić 360 a nie tak jak płacilismy 120
Arek teraz poszedł do znajomego pogadac jak to jest u niego. znajomy płacił miesięcznie 240e i mu przyszło dopłacic tylko 75 euro
więc nie wiemy czemu my tak dużo? tym bardziej że u tamtych mieszkaja trzy osoby + dziecko 16 lat i jest większe mieszkanie a my tylko we 2 + dziecko 8 miesieczne.
tylko u nas byli goście więc moze tez poszło tyle prądu ale dziwie się że az tyle
pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru
jakos dzisiaj jestem zmęczona
i na dodatek zła bo przyszło dzisiaj nam dopłata za prąd i gaz i musimy zapłacic 2600 euro i co miesiąc bedziemy płacić 360 a nie tak jak płacilismy 120
Arek teraz poszedł do znajomego pogadac jak to jest u niego. znajomy płacił miesięcznie 240e i mu przyszło dopłacic tylko 75 euro
więc nie wiemy czemu my tak dużo? tym bardziej że u tamtych mieszkaja trzy osoby + dziecko 16 lat i jest większe mieszkanie a my tylko we 2 + dziecko 8 miesieczne.
tylko u nas byli goście więc moze tez poszło tyle prądu ale dziwie się że az tyle
pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru