reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witaj agula fajnie że dołączyłaś do nas:-):-):-)
pogoda się zepsuła ale zamierzam wyjść na spacer z Sebciem miedzy jednym deszczem a drugim:tak:

dziewczyny meldować się raz dwa!!!!

reklama
Hej! Ale fajnie ze sie odezwalyscie! Oskar wlasnie spi to znowu moge cos napisac?Jestescie z Amsterdamu? Pokazalabym wam Oskara ale nie wiem jak dodac zdjecie?

wlasnie wstawiam zdjecie ale nie wiem czy sie uda

Załączniki

• oskar 009.jpg
    oskar 009.jpg
    479,3 KB · Wyświetleń: 27
Hej!

Witam nową forumowiczkę - fajnie że jesteś!:tak:
Sencilla forum zieje!:szok:pustkami bo ty go nie odwiedzasz...:-)
Zaglądaj do nas gaduło...wiem ze pracujesz ale 5 minut znajdziesz...:sorry2:
Pewnie nie uwierzycie w to co wam powiem...ale dzisiejszego zderzenia na rowerze nie utrzymałam.:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:
To była babcia i twierdziła,że za szybko jechała i że jest ślisko i nie wiedziała co zrobić...:baffled:Na szczeście nic sie nie stało `mój palec tylko ucierpiał...myślałam na początku że złamany ale chyba tylko zwichnięty...:-(
Dzieciom sie nic nie stało...muszę tylko dodać że w tym miejscu powinni zrobić znak ostrzegawczy...bo to w tym samym co ostatnio...:zawstydzona/y::-:)baffled:
Oczywiście cała obolała pojechałam do pracy ...
Chyba tamtedy przestane jeździć...
Miłej popołudniowej kawki...

Witam kobitki:-).U nas dzis nie jest tak tragicznie,słonko nawet się czaem przebija przez chmurki:tak::tak:.
Twiggless świetna zmiana,fryzurka pasuje jak ulał:tak:
Agula280:-D witam cie goraco.
Dzis jedziemy ogladać mieszkania,zobaczymy co oferuja.Co za nudy,robie porzadki po raz chyba dziesiaty,i czekam az sie zacznie:-D:-D.Jeszcze we wtrek dzidzia nie była wstawiona,a ja juz bym chciala:tak::tak:.Jeszcze musze coś na obiad wymyślić,a nie mam pomysłu:no:.

Witam dziewczynki :-):-)

ja tylko na chwilkę wpadam bo jestem u siostry na internecie u mnie po powrocie do Holandii internet mi nie działa i jestem odcięta od świata masakra dlatego się nie odzywam mam nadzieję że szybko mi to naprawią
pozdrawiam was wszystkie serdecznie i do poklikania:-):-)

reklama
Do góry