reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
:-)Witam Was
Witaj AGULA:-). Synuś przeuroczy
Czytam Was codziennie, ale jakoś nie mam głowy do pisania...:-(
Mieszkania nadal nie znaleźliśmy
Dzieciaki znów zasmarkane, zrobiłam syrop z przepisu beauty. Troszkę obawiałą się podać Oliwierowi, aby go nie wysypało, ale jest ok.
Byłam dziś w CB i Oli przybrał na wadze:-), waży 9.100kg:-)
Mój maleńki Oli skończył dziś 11 miesięcy:-). Niko nie może się już doczekać torcika, a to jeszcze cały miesiąc:-)
Aniu zdrówka dla Twoich plecków
Karola i co z mieszkaniem?
niunia dawno Cię nie było Co u Ciebie?
Dobranoc
Witaj AGULA:-). Synuś przeuroczy
Czytam Was codziennie, ale jakoś nie mam głowy do pisania...:-(
Mieszkania nadal nie znaleźliśmy
Dzieciaki znów zasmarkane, zrobiłam syrop z przepisu beauty. Troszkę obawiałą się podać Oliwierowi, aby go nie wysypało, ale jest ok.
Byłam dziś w CB i Oli przybrał na wadze:-), waży 9.100kg:-)
Mój maleńki Oli skończył dziś 11 miesięcy:-). Niko nie może się już doczekać torcika, a to jeszcze cały miesiąc:-)
Aniu zdrówka dla Twoich plecków
Karola i co z mieszkaniem?
niunia dawno Cię nie było Co u Ciebie?
Dobranoc
beauty
Zadomowiona(y)
No proszę, cały dzień mnie nie było a tu nie mam za wiele do czytania
Agula witaj wsród nas i pisz dużo i czesto :-) Słodkiego masz synka
U mnie dzisiaj było prawie święto, bo mąż pierwszy raz od dawna miał wolny dzień Oczywiście odpowiednio to wykorzystałam i przeciagnęłam go przez centrum . W końcu udało mi się coś kupić, bo zwykle wracam z niczym :-)
Ania,ja bym już chyba tą drogą nie jeździła. Dobrze ze nic groźnego nie stało się Tobie i dzieciom.
Sencilla pochwal się na czym polega Twoja praca, to są tłumaczenia?
Twiggless,fryzurka b. fajna :-)
Agula witaj wsród nas i pisz dużo i czesto :-) Słodkiego masz synka
U mnie dzisiaj było prawie święto, bo mąż pierwszy raz od dawna miał wolny dzień Oczywiście odpowiednio to wykorzystałam i przeciagnęłam go przez centrum . W końcu udało mi się coś kupić, bo zwykle wracam z niczym :-)
Ania,ja bym już chyba tą drogą nie jeździła. Dobrze ze nic groźnego nie stało się Tobie i dzieciom.
Sencilla pochwal się na czym polega Twoja praca, to są tłumaczenia?
Twiggless,fryzurka b. fajna :-)
Ostatnia edycja:
A dwie najwieksze gaduly (dla niezorientowanych:ja i Ania)zbojkotowaly forum i gadaja ze soba na gg No nie, don't worry, jeszcze tu powrocimy
Beauty, ja tez zawsze wracam z niczym, ale moze i dobrze, bo po sklepach nie lubie lazic Moja praca polega na edytowaniu tlumaczen, czyli na poprawianiu tlumacza Np. chronie uzytkownikow golarek elektrycznych przed masowymi wizytami na oddziale chirurgii plastycznej (poprawiam instrukcje golarek, gdzie tlumaczowi sie pomylilo i nie przetlumaczyl, ze przed rozpoczeciem golenia trzeba nalozyc nakladke ochraniajaca :-) ). To tak na zarty oczywiscie, ale mniej wiecej o to chodzi
Beauty, ja tez zawsze wracam z niczym, ale moze i dobrze, bo po sklepach nie lubie lazic Moja praca polega na edytowaniu tlumaczen, czyli na poprawianiu tlumacza Np. chronie uzytkownikow golarek elektrycznych przed masowymi wizytami na oddziale chirurgii plastycznej (poprawiam instrukcje golarek, gdzie tlumaczowi sie pomylilo i nie przetlumaczyl, ze przed rozpoczeciem golenia trzeba nalozyc nakladke ochraniajaca :-) ). To tak na zarty oczywiscie, ale mniej wiecej o to chodzi
beauty
Zadomowiona(y)
Acha to takie buty! Oficjalnie narzekaja, ze tu cisza i pustki, a za plecami pytlują na gg
W takim razie ja sie obrazam
Sencilla, no to fajna praca, tylko tak się zastanawiam z jakiego jezyka na jaki to tłumaczysz?
odmeldowuję się, dobranoc wszystkim :-)
W takim razie ja sie obrazam
Sencilla, no to fajna praca, tylko tak się zastanawiam z jakiego jezyka na jaki to tłumaczysz?
odmeldowuję się, dobranoc wszystkim :-)
niunia_2008
mama Wiktorii :)
meldue sie z rana:-)
u nas wszystko sie układa, wczoraj tata wyszedł ze szpitala i czeka na sanatorium, no ale mama za to złamała sobie zebro- normalnie zawsze cos....
jeszcze na dodatek wszystkiego samochod nam nie chciał odpalać..
za tydzien w sobote lub dwa wracamy do holandii, choc szczerze wolałabym zostać tutaj...
musze iść zrobić mleko małej....
agula napisz wiecej o sobie, co robisz(oprocz dziecka czy w holandii zamierasz zostac na stałe i w ogole pisz dużo
zeby pustek na forum nie było:-)
u nas wszystko sie układa, wczoraj tata wyszedł ze szpitala i czeka na sanatorium, no ale mama za to złamała sobie zebro- normalnie zawsze cos....
jeszcze na dodatek wszystkiego samochod nam nie chciał odpalać..
za tydzien w sobote lub dwa wracamy do holandii, choc szczerze wolałabym zostać tutaj...
musze iść zrobić mleko małej....
agula napisz wiecej o sobie, co robisz(oprocz dziecka czy w holandii zamierasz zostac na stałe i w ogole pisz dużo
zeby pustek na forum nie było:-)
Witam z rańca....
Pytanie mam oczywiscie; co ja moge tutaj znaleść na stłuczenia -ten palec boli mnie jak nie wiem a moj lekarz ma wakacje...
Może ktos sie orientuje o jakis mamściach lub wodach kwaśnych....
Czekam na odpowiedzi!
Niunia ciesze sie że z tatą już dobrze...i masz ci los...i jak mama się czuje?
Beauty nie obrazaj sie...;-)przecież jestesmy tu też z wami!
Ale fakt faktem nagadałysmy sie wczoraj trochę...
A teraz sniadanko...
Pytanie mam oczywiscie; co ja moge tutaj znaleść na stłuczenia -ten palec boli mnie jak nie wiem a moj lekarz ma wakacje...
Może ktos sie orientuje o jakis mamściach lub wodach kwaśnych....
Czekam na odpowiedzi!
Niunia ciesze sie że z tatą już dobrze...i masz ci los...i jak mama się czuje?
Beauty nie obrazaj sie...;-)przecież jestesmy tu też z wami!
Ale fakt faktem nagadałysmy sie wczoraj trochę...
A teraz sniadanko...
reklama
Czesc Dziewczyny! Mam pytanie a wlasciwie to prosbe o porade, sytuacja zmusza mnie zeby wziasc sie do jakiejs roboty,slyszalyscie moze o jakiejs pracy w domu? Bo Oskar jest jescze za malutki zeby go gdzies zostawiac, zlobek to chyba odpada bo wiem ze teraz to buduje sie najmocniejsza wiez miedzy mama a dzieckiem? poradzcie cos prosze!
Załączniki