reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja nie wiem czy ja mam tylko te problemy z widokiem na forum?:szok::crazy:
Jestem rozciągnięta na szerokość i na długość....i jakies puste okna miedzy tym...
Pomocy...:angry::angry::angry:

reklama
hej
ja też kawkę piję:-)

Sebastian bawił się papierkiem po batonie i kawałek odgryzł, papierek przykleił mu się na gardle i zaczął się dusic :szok: byłam w szoku włożyłam mu palce do buzi zaczął zwracać ale w końcu wyciągnęłam. Cała się jeszcze trzęsę aż się popłakałam
od razu go przytuliłam i usnął u mnie na rękach.

pogoda się psuję szkoda:crazy:

Witam!
Aniu dołączam sie do ciebie z tą kawką.....:-):-):-)
A i u mnie to nasze forum też wygląda tak jak u ciebie więc coś z nim nie tak musi być!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co do pogody to u nas od 2 dni taka holenderska jest, a tu Polska właśnie....!;-);-);-)

Ja wybieram się na zakupki na tą naszą urodzinową impreze Oliwii....Do później!

Witajcie dziewuszki
wybaczcie ze ostatnio nie pisze, ale jestem w pracy.. Wdrazam sie ;)
Buziaki na dobry dzien!!
PS> Aniu dostalas moja wiad. na NK?

Dzien dobry z rana!(Jak dla kogo:rofl2::rofl2::rofl2:)
U nas też pogoda brzydka, bardziej zimowa niż jesienna.
Wczoraj byliśmy w gemente i znowu nic nie załatwiliśmy.Ja mam wszystkie papiery dobre a moj A jest rozwodnikiem od 2003 r.Ta babka stwierdziła pierwsze,że ona nie wie czy od tego czasu nie wzioł ślubu:angry::angry:.Dopiero jak jej pokazałam date wydania dokumety to sie zgodziła.Ale nie było w ewidencji ,ze jest rozwodnikiem(jak sie meldowaliśmy,a nikt o to nie pytał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:).Muszą to sprawdzić i jak bedzie wszystko zapisane to do nas zadzwonia:baffled::baffled:.A ja moge przeciesz do tego czasu urodzic:blink:.W tej holandii zawsze muszą robić problemy:no::no::no:.
Oki zbieram sie i zmykam na poczte.
milego dnia

bry wieczór

ale tu pusciutko!!!

Aniahaven u mnie tez od wczoraj taki byle jaki wygląd forum z pustymi przerwami... chyba coś "wladza" kombinuje... a co do drogą do ślicznych fotek to polecam Corel'a ;-)
Pauka nie ma sprawy jakby cos jeszcze to śmiało pisz:tak:pomoge jak bede umiała...

wczoraj nic nie pisałam ale sie troche u mnie podziało, pewnie niektore z Was widzialy moje fotki na NK a dla tych co nie mogły widziec juz wyjaśniam...
wybralam sie do fryzjera i zmieniłam swoj image tzn ściełam włosy i jakies 20 cm poszło na peruki;-)
mojemu m. bardzo sie spodobało i ucieszył się że jednak nie ściełam tak króciutko jak poprzednim razem... a najlepszy był młody zawstydził się jak mnie zobaczył i schował za tatę ale po chwili jednak stwierdził że ja to ja bo głos mamy się zgadza
icon_wink.gif
przytulił się do mnie i zaczął obchodzić dookoła szukając "kitka" do ciągnięcia....

dla zobrazowania o czym pisze wrzucam fotki

teraz
21094512730.jpg

i jeszcze pare dni temu
(jak na złosc nie mam żadnej fotki z niezwiązanym ogonkiem, bo rzadko tak nosilam włosy z racji że mi przeszkadzały kiedy spadały na oczy)
0596e9ecc22a2823.jpg

Witam z rana....

My zaraz gnamy do pracy więc ja sie tylko odmeldowuję i pytam gdzie jestescie moje "panny'?:szok::-D
Karola podziwiam twoją cierpliwość...z geemente!Ja tego organu po prostu nie trawie... i tez tam sie muszę wybrać...:baffled:
Twiggless ja wiem że sie powtarzam ale....wcale sie nie dziwie Twojemu że mu sie podobałaś w nowej fryzurce!:-DPo prostu wystrzałowo wyglądasz a do tego tak słodko i sexy!!!:-)Ta zmiana wyszła ci super!
A co do Corela to próbuje go ugryść ale nie wiem z której strony...potrzebuje czasu...
Sencilla i jak w pracy?Dziewczynki już dobrze?
Miłego dnia wszystkim...

czesc dziewczyny, jestem mama 2 miesiecznego Oskara,mam na imie Aga, mieszkam w Amsterdamie i brakuje mi towarzystwa do rozmow, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do szanownego grona forumowiczek, pozdrawiam

reklama
Do góry