reklama
Hej!
Witam nową forumowiczkę - fajnie że jesteś!
Sencilla forum zieje!pustkami bo ty go nie odwiedzasz...:-)
Zaglądaj do nas gaduło...wiem ze pracujesz ale 5 minut znajdziesz...
Pewnie nie uwierzycie w to co wam powiem...ale dzisiejszego zderzenia na rowerze nie utrzymałam.
To była babcia i twierdziła,że za szybko jechała i że jest ślisko i nie wiedziała co zrobić...Na szczeście nic sie nie stało `mój palec tylko ucierpiał...myślałam na początku że złamany ale chyba tylko zwichnięty...:-(
Dzieciom sie nic nie stało...muszę tylko dodać że w tym miejscu powinni zrobić znak ostrzegawczy...bo to w tym samym co ostatnio...:-baffled:
Oczywiście cała obolała pojechałam do pracy ...
Chyba tamtedy przestane jeździć...
Miłej popołudniowej kawki...
Witam nową forumowiczkę - fajnie że jesteś!
Sencilla forum zieje!pustkami bo ty go nie odwiedzasz...:-)
Zaglądaj do nas gaduło...wiem ze pracujesz ale 5 minut znajdziesz...
Pewnie nie uwierzycie w to co wam powiem...ale dzisiejszego zderzenia na rowerze nie utrzymałam.
To była babcia i twierdziła,że za szybko jechała i że jest ślisko i nie wiedziała co zrobić...Na szczeście nic sie nie stało `mój palec tylko ucierpiał...myślałam na początku że złamany ale chyba tylko zwichnięty...:-(
Dzieciom sie nic nie stało...muszę tylko dodać że w tym miejscu powinni zrobić znak ostrzegawczy...bo to w tym samym co ostatnio...:-baffled:
Oczywiście cała obolała pojechałam do pracy ...
Chyba tamtedy przestane jeździć...
Miłej popołudniowej kawki...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam kobitki:-).U nas dzis nie jest tak tragicznie,słonko nawet się czaem przebija przez chmurki.
Twiggless świetna zmiana,fryzurka pasuje jak ulał
Agula280 witam cie goraco.
Dzis jedziemy ogladać mieszkania,zobaczymy co oferuja.Co za nudy,robie porzadki po raz chyba dziesiaty,i czekam az sie zacznie.Jeszcze we wtrek dzidzia nie była wstawiona,a ja juz bym chciala.Jeszcze musze coś na obiad wymyślić,a nie mam pomysłu.
Twiggless świetna zmiana,fryzurka pasuje jak ulał
Agula280 witam cie goraco.
Dzis jedziemy ogladać mieszkania,zobaczymy co oferuja.Co za nudy,robie porzadki po raz chyba dziesiaty,i czekam az sie zacznie.Jeszcze we wtrek dzidzia nie była wstawiona,a ja juz bym chciala.Jeszcze musze coś na obiad wymyślić,a nie mam pomysłu.
agnes74
Zadomowiona(y)
Witam dziewczynki :-):-)
ja tylko na chwilkę wpadam bo jestem u siostry na internecie u mnie po powrocie do Holandii internet mi nie działa i jestem odcięta od świata masakra dlatego się nie odzywam mam nadzieję że szybko mi to naprawią
pozdrawiam was wszystkie serdecznie i do poklikania:-):-)
ja tylko na chwilkę wpadam bo jestem u siostry na internecie u mnie po powrocie do Holandii internet mi nie działa i jestem odcięta od świata masakra dlatego się nie odzywam mam nadzieję że szybko mi to naprawią
pozdrawiam was wszystkie serdecznie i do poklikania:-):-)
niunia_2008
mama Wiktorii :)
hej Agula, ja tez jestem z amsterdamu napisz z jakiej dzielnicy jestes
a ja wieczorkiem napisze co sie u nas dzieje...
pozdrawiam:-)
a ja wieczorkiem napisze co sie u nas dzieje...
pozdrawiam:-)
reklama