reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
HELLO!:-)
A co tutaj taka cisza zapadła????:szok:
Czyżby forum umierało śmiercią naturalną? Gdzie te nasze przodowniczki sie podziewają: Ania i Sencilla????A co z aOlą? też już dawno nie klikała do nas....
O reszcie juz nie wspomnę....:-(

Ja dalej u rodziców siedzę! Ale jutro wieczorkiem już wracam na swoje śmieci!:tak::-)

To dla wszystkich zapracowanych i pochorowanych dużo zdrówka i miłego dnia życzę....
A teraz zmykam na spacerek, bo targ dzisiaj trzeba zwiedzić!:-)

nie wierzę własnym oczom jakie tu puchy:tak:

mój własnie się obudził więc zaraz tez ruszam na powietrze:-) trzeba ta pogodę na maksa wykorzystać:tak::-)
mój ma jeszcze katar i mu rzecholi w gardle czasem jak kaszlnie to jest ok. już nie chce schizować ale jak to sie nie skończy do konca tygodnia idę do lekarza:baffled:

twiggless fotki świetne a ten mały książe jeszcze ładniejszy:-)

życzę miłego dnia kobitki:-):-):-):-)

No pustki że hoho....każda mamuśka na spacerku aby złapać ostatnie promienie słońca :-D
A ja kochane melduję że nie zginęłam....dziś mój ostatni dzień pilnowania córki sąsiadki....ale i tak nie mam nic czasu na Was, bo w niedzielę wyprawiamy urodzinki Amelki i więc przygotowania pełną gębą :sorry2:.....staram się jedynie Was podczytywa aby być na bierząco z wydarzeniami a od następnego tygodnia wracam do aktywności forumowej :tak:
Wszystkim zchorowanym dużo zdrówka życzę, a pozostałej reszcie tego czego sobie zażyczą.
I melduję że u Poli30 wsyzstko dobrze, jest poprostu zapracowana, Majeczka równiez ma się dobrze więc no worry ;-)
Marita- buziaki dla Ciebie za ten pomysł z high tea, bardzo spodobał się mnie i mężusiowi :happy2:

Buziaczki i do odezwu w następnym tygodniu.

A ja dziś z rana już zaliczyłam kontrol u położnej.I wszystko jest dobrze ,jeszcze nie bede rodzic przynajmniej w tym tyg:tak::-).
Swietne foteczki dziewczynki :rofl2::rofl2:
olgunia1 ja tylko wiem tyle,ze ta hala jest czynna w niedziele od rana tak do 16,17:happy:
Oj dziś też piękna pogoda,nad morze sie wybieramy na spacerek.

Cześć kobietki!

No pustki i cisza jak makiem zasiał...:szok:
Od jutra ma padać więc kto może niech korzysta...;-)
Ja już prace zaliczyłam - choc powiem szczerze nie czuje sie jeszcze sobą...po tej chorobie.
Karola super że wszystko ok - pozostaje ci tylko na dzidziusia czekać...:sorry2:
PaulinaAnna powodzenia w przygotowaniach urodzinkowych!.:tak:
Ja za 10 dni bede organizować mężowskie imieninki tez już zastanawiam się co i jak...Jak pogoda dopisze to będzie na pewno grillek...:-D
Pauka "nasze przodowniczki" padły ofiarą choróbska...hi hi.Czasami mógłby ktoś przejąć pałeczkę!:-D/co za zbieżniść/
Twiggless foteczki super -weź wskaż mi właściwą drogę do takich pięknych foteczek...:sorry2::-D
Beauty przepis extra z tym czosnkiem!Zauważam cie oczywiście!Źle mnie zrozumiałaś....:sorry2:
Miego popołudnia...

witajcie
Padam na twarz, maly wstal dzisiaj o 5 rano i stwierdzil ze nie bedzie spac w dzien.Byl nie do zniesienia skapitulowal dopiero przed 20. Jestem tak wykończona, że nie moge pozbierać myśli. Takze odmeldowuje sie tylko i zmykam, bo jeszcze obiad dla meża trzeba przygotowac :baffled:

reklama
I znowu zawitała do nas cudowna holenderska pogoda!:-D:wściekła/y:
U nas od rana mży i słonka raczej nie bedzie...a ja muszę na zakupki bo lodówka świeci pustkami...
Pauka dziękuje ci...
Bauty widzę że nadal walczysz ze swoim szkrabem...mój jest na tym samym stadium - skąd oni mają tyle energii!
A do tego Karinka jest maszyną nakręcającą go i razem tworzą świetny duet...:-)
Ja już kawkę popijam a wy?

Do góry