reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Gdzie wszystkich wywiało? Ja właśńie wróciłam z ikei.
Piję mleczko, wcinam bułęćzkę, ide pod prysznic i uciekam do wyrka, bo jutro czeka mnie dzien wędrowania po sklepach z teściową :-)
No i wizyta w Prenatal obowiązkowo, bo chce kupić podgrzewacz do butelek, który można używać też w aucie.

Do jutra, spokojnej nocki życzę.

No jestem i ja!
Ale po dzisiejszej charówce w kuchni to mam dosyć.....:baffled:

Aha i muszę sie pochwalić, że egzamin wewnętrzny już za mną...!:-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za te komplementy, a jak tak dalej pójdzie to "urosnę w piórka";-);-);-)Oli, jak same widziałyście, królowała!!! Wstawię jeszcze późnej inne zdjęcia....

Witam!

Ann patrząc na godzinę o której wstawiłaś tą foteczkę stwierdzam że sie na drugi bok przewracałam!:-DPodziwiam cię za nocny tryb życia i oczywiście gratuluję kreseczek!
Ja też już nie pracuje - więc oficjalnie Święta się zaczęły!!!
Pauka twój aniołek obłędny:tak::-) i tez oczywiście powinszowania egzaminu!:-D
Oby tak dalej...
U nas dzieciaki już na nóżkach...a ja biorę się za sera mielenie;-)!
Agasta jeszcze nigdy nie spotkałam kobiety jak ty....i dołącze sie do pytania Natki!:sorry2:
Oczywiście wszystkim rannym ptaszkom serwuje kawusie!:-D

Dzień doberek,
ja dopiero zwlekłam się z łóżka i powiem wam że prawie całą noc przespałam, pomijając pobudki na sikanie i wychodzenie do pracy mojego lubego.

Pauka gratuluję zdania wewn. egzaminu!

Oczywiście będę karmić piersią, jak się będzie dało, to chcę do 6 miesiąca minimalnie, ale od 3 miesiąca (póki co ;-) ) wracam do pracy, więc podgrzewacz do butelek się przyda :-) np. teściowej bo ona będzie bawić 1 dzień w tygodniu :-D A że planujemy wyjazd na wakacje i święta do pl, no i w między czasie odwiedziny rodzinki która rozsypana jest po całej Holandii, to trzeba się zaopatrzyć w taki, z którego będzie można korzystać w aucie. Więc jak już będę kupować to porządny, żeby bez sensu 2 razy nie wydawać.

Zmykam bo trochę mi sie zaspało a czas mnie. Między 10 a 10:30 będzie u mnie teściowa i jedziemy do Zwolle na zakupy :-D A ja jeszcze w piżamie siedzę i jem śniadanko :-D

reklama
dobry dzień
ja tylko na chwilkę zanim poźniej w ferworze walki zapomnę...
widze ze przygotowania swiąteczne ruszyły pełną parą... u nas też a co za tym idzie znacznie mnie czasu na komp...
pewnie zajrzę tu po Nowym Roku to bedę miała co poczytać
a tymczasem życze Wam i Waszym maluszkom oraz Waszym facetom

WESOŁYCH ŚWIĄT

69307efd1b9fed0d.jpg

4f77968e5b1a20c8.jpg

Do góry