reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!

Ann, mam nadzieję że test nie kłamał i jest tak jak chciałaś :-) Serdecznie gratuluję :happy: i trzymam kciuki oby test się nie rozmyślił :-D

Śniadanko zjedzone, lubego odprawiłam do pracy, idę znowu do łóżka, może uda mi się jeszcze kimnąć (zbudziałam się o 5:32)

Hej!

Ann no no..ty to człowieka potrafisz zaskoczyć z rana!Cieszę sie razem z tobą!
Mój to przy każdej ciaży wiedział wcześnij niż ja...intuicja?:-D:szok::tak:
Agasta ale ci dobrze...ja też jak Ann pędzę do pracy!
Aaaa....przesyłam na wasze ręce pozdrowienia od Sencilli która w końcu po męczącej podróży dotarła do Czech...:tak:
Serwuję jeszcze kawkę dla wszystkich i do późnej!

Witam poniedziałkowo:tak:
Ann gratuluję:-). Ja również maiłam taką samą sytuację, że ta druga kreska była mało widoczna, a to dlatego, że to była bardzo, bardzo wczesna ciąża:tak::tak::tak:
tzn nie wiem czy to dobrze napisałam, bo jeśli jesteś w ciąży to napewno jest to wczesna ciąża, ale chodzi mi o to, że np w 6 tyg ciąży test wyjdzie bardzo wyraźny, a np w 4tyg już mniej wyraźny:-D Ale namieszała, co nie:-D

Ja w nieco gorszym nastroju, bo wczoraj dzwoniliśmy do męża rodziców na skype i szwagierka tak mnie wkurzyła pewną sytuacją, że aż mi się z nimi gadać odechciałoi nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam do dziś. Przeczekam święta, bo nie chcę się kłócić, ale po świętach temat poruszę i ładnie, grzecznie przedstawie im swoje zdanie na ten temat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Znając siebie to nie wytrzymam i wybuchne w ten sam dzień co tam zajadę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry