reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

A jednak udało mi się kimnąć :-)
Co prawda tylko godzinkę, ale zawsze coś. A przy moich niedoborach snu, to godzinka dla organizmu pewnie jak pół przespanej nocy dla mnie :-D
Teraz wcinam sobie płatki z mlekiem, bo uświadaomiłam sobie, że ja prawie wogóle nabiału nie spożywam :szok: a to bardzo niedobrze :no:

Aneta, nie denerwuj się, nie psuj sobie świątecznego nastroju.
Mój zły humor na szczęście mnie już opuścił...

reklama
Witajcie po moim długim zniknięciu....:-D
Ale się "rozgadałyście" przez te 3 dni....Kurczę myślałam, że nie dojdę do końca....;-);-):-)
Melduję że u mnie wszystko ok, tylko mężuś mi zabrał modem i nie miałam jak z wami pisać....:-(;-)
A to wszystko przez to, ze dzisiaj zdaję testy, czyli mam egz. wewnętrzny z prawka i wg niego miałam się uczyć, a nie zajmować pierdołami.....:tak:;-):-):-):-)Trzymajcie kciuki!!!Jak zdam teraz przed świętami to już zaraz po Nowym Roku jeżdżę!!!!!
A poza tym to jakiś zalatany ten czas miałam, bo to zakupy, jasełka w przedszkolu itp....Więc musiałam odszykować Oli w strój aniołka..... i powiem wam szczerze, że sama byłm w szoku jak z tzw."gów.. bat ukręciłam";-) bo w sumie zniczgo wyszło wielkie coś....i Oli wyglądała jak prawdziwy Anioł! zdjęcia później....:-):-):-):tak:

Ann Moje gratulacje!!!!Wczoraj nic nie wspominałaś.....Cieszę się bardzo, że ci się pokazały te 2 kreseczki....Trzymamkciuki, zeby wiadomość się potwierdziła!:-D:-D:-D

Aniu i Beauty szczerze współczuję takich niespodzianek na święta....;-):-)

Witam Gosię1977!!!Super, że do nas dołączyłaś! Tylkonie uciekaj....:tak:

Agasta obecałaś się już byczyć....Trzymam cię za słowo!!!!!;-)

A Magdalena i Ma-Rita gdzie znowu???

Dobra spadam do kuchni, bo robota czeka....Dzisiaj robię gołąbki postne i piekę 2 placki....Pewnie mnie nocka zastanie...:-):tak:Ale do później!

Ann jeśli chodzi o picie zielonej herbaty w ciązy to zdania są podzielone. Wpisz sobie w google "zielona herbata a ciąża" i dowiesz się więcej. Ja osobiście uważam, że należy uważać tak na wszelki wypadek i jeśli już pić zieloną herbatę to z rozsądkiem:tak:.

Ostatnia edycja:
Pauka zdjęcia super, a twój aniołek jak prawdziwy. Maja też świetnie się prezentowała nie ma co. Mamusi oczywiście też niczego nie brakowało :-)
Ja już po kontroli, na szczęście dzidzia się nie przekręciła i leży tak jak powinna :-) Położna miała tak zimne ręcę, że jak dotknęła mojego brzucha to dzidzia się na nią tyłkiem wypieła ha ha. Jeszcze sie nie urodziło a juz się buntuje :-) To na pewno po tatusiu, bo mama jest bardzo grzeczna :-D

Idę... tak właściwie to nie wiem co idę robić :-D Może uzupełnię pamiętnik ciąży albo wezmę się za album dziecka :tak:
Jutro czeka mnie wycieczka z teściową do Zwolle, więc muszę dziś wypocząć by jutro mieć siłe na łażenie po sklepach :-)

Witajcie dziewuszki!!!!
Ann moje gratulacje mam nadzieję ze test się nie pomylił:-):-)
Pauka fotki śliczne aniołek jak prawdziwy:-):-):-)

tak myślalam że tutaj nie kupię jemioły a szkoda:crazy:
ser na sernik kupiłam w polskim sklepie i jutro robię sernik moje ulubione ciasto
teraz biorę się za obiad a potem jeszcze na zakupy ale jakaś jestem dzis przybita nic mi się nie chce robić:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
narka..... do potem

Pauka Ty to masz talent:tak: Aniołek super:tak::tak::tak:
agasta jak się nudzisz to spakuj mi walizki:-D:-D:-D Ja już pranko suszę, kolejne prawie się wyprało, po obiadku już jesteśmy, więc pozostało mi się spakować, a jutro ogarnąć mieszkanie i wsio przed wyjazdem.
Aha jeszcze muszę jedzonko na drogę zrobić, piersi wyjęte, więc zrobie nasze ulubione medaliony, dzieciaki po drodze wciągną z apetytem:-D
A gdzie się podziewa reszta:confused:

A ja własnie wróciłam z pracy i byłam też na zakupach po resztę prezentów i padam na twarz...:-:)szok::-D
Kawkę ktoś zrobi....
Jak sobie pomyśle że jeszcze dziś mnie tyle czeka to :szok::-):szok::szok::baffled:.........

reklama
Do góry