reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam!
Beauty dzięki za podpowiedź...poszperam na niedzieli:tak: i zadzwonie do mojej babeczki jej dzieci też ospe....
Nawet wczoraj ja o te specyfiki pytałam jakbym przeczuwała...:baffled:
Karola spakowałaś się w końcu?:-);-)
Magdalena mój Erni nie chodzi jeszcze do przedszkola - wczoraj był z tatą po Karinke!:tak:Może źle się wyraziłam...On dopiero od maja!:-D
Ann dzięki za kartke;-)rzuć mi adres na priva!
Ja już po śniadanku...kawkę podaję!

Może trochę wcześnie ale ja spać już nie mogę...:zawstydzona/y::-D

reklama
Witam i ja :-)
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie :tak:

My ostatecznie podjelismy decyzje, ze zostajemy tutaj na swieta :tak:

Gosia witam na forum :-)

Pedze na sniadanie i brac sie za porzadki :-)

Milego dnia :-)

Witam

Gosia ja rodziłam w PL.
Ma-Rita ja się czujesz:confused:
Aniu dla Twojej Karinki i Beauty zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!
Aniu ja również gratuluję dofinansowania:tak:
magdalena my w mieszkaniu nie mamy choinki, bo jedziemy na święta do PL, więc stwierdziłam, że nie ma sensu, ale za to jestem ciekawa jak zareaguje Oli jak zobaczy dużą choinkę u babci:confused::-). Udało zrobić mi się zdjęcia na wigilii (są na NK):-), więcej wrzuce później, bo dziś gości mamy, a ja do tyłu ze sprzątaniem jestem:-D
Karola miłego pakowania i spokojnej podróży:tak: (dziś wyjeżdżacie):confused:
Ja wysłałam męża z Oliwierkiem na zakupy, a ja z Nikusiem robimy sobotnie sprzątanko:tak::-):-D

Witam!

MaRita jak się masz?Miło cie zobaczyć...:tak:Dołączyłaś właśnie do klanu świetujących w Holandii!:-D
Anetko ja też sprzątanko z małą, bo tatuś porwał malucha na spacer a Karina zostaje w domku...Ospa u niej na całego,zakupiłam juz medykamenty i doczytałam co i jak!:-D
My już po zakupach na szczęście...:szok:;-)
A teraz kawka!

Witam
Ja już łaciata na całego jestem, ale mam kompana, bo i Szymka dzisiaj wysypało.
Dzięki dziewczyny za życzenia:-)

Widze że sporo nas tu zostaje na swieta, ale powiem wam że bardzo dużo moich znajomych tych ktorzy sa całymi rodzinami , zostało.

Za porzadki sie jeszcze nie biore, bo u mnie nie ma to wiekszego sensu, co ja sprzatne to mały wyciagnie :baffled:.Karp sie mrozi, śledzie czekaja na zalewę, jutro chyba pierogi i krokiety zrobie a w poniedziałak biore sie za ciasta:-)

MaRita w końcu sie odezwałaś:-) Jak samopoczucie?

Hejka:-)
Juz jestem spakowama:tak: teraz tylko posprzatac troszke i czekac az wieczor nastanie:-).Dzis w nocy Michas budzil sie co godz,chyba tez przezywa wyjazd,hihi:-D:-D
ide dalej cos tworzyc.

Hej dziewczyny,
ja dziś wstałam lewą nogą. Właściwie to nie spałam pół nocy :crazy:
Wszystko i wszyscy mnie denerwują :wściekła/y: nie mam ochoty na nic. Właśnie skończyłam myć lodówkę, przy okazji zrobiłam w niej porządki.
Musze zapakować prezent dla teściowej wkońcu dzisiaj go kupiłam i idę się byczyć, bo nic mi się nie chce.

Jakoś wogóle nie czuję świąt :no:
Choinki w tym roku nie mam, bo w miejscu gdzie powinna stać, stoją trzy 1,5 metrowe kwiatki, które podrzuciła mi na przechowanie koleżanka. Poza tym mój stwierdził, że jakbym tak wcześńiej urodziła, to kto się będzie bawił z rozbieraniem choinki, bo trzeba będzie zrobić miejsce na kołyskę. Doszliśmy więc do wniosku, że w tym roku choinki nie będzie.
Zresztą te święta zapowiadają się dla mnie jak zwykła niedziela. Nic szczególnego do jedzenia, bo tu nie ma tradycji, a ja sama dla siebie nie będę gotować.

Dobra koniec narzekania, idę pakować prezent.

Do później

No to jeszcze zdrówka dla Szymka:tak:
Ann ja proponuje zakupić mak w puszce już zmielony, ja taki posiadam, ale z PL przywiozłam:-), ale widziałam chyba też w Lidlu:tak:
Ja już mam wysprzątane, prawie wyprane, wyprysznicowałam się:-D, Oli śpi i czekamy na gości:-).
Muszę się pochwalić, kupiliśmy dziś fotelik dla Oliwierka maxi cosi sps i jestem w 7 niebie, bo miał taki malutki jeszcze, że nogi miał wyżej niż głowa i podróż w nim znosił fatalnie:-(, ale wcale się nie dziwię:no:. Mam nadzieję, że w nowym foteliku prześpi całą podróż do PL:tak::-)
agasta tak to już jest z tymi naszymi humorkami w ciąży, ale głowa do góry:tak:
Aniu smacznej kawki życzę:-D:-)
Miłej soboty kobitki:tak:

reklama
I ja sie zegnam kochane moje:-):-)Bo wyjazd jest troszke wczesniej:-D

Na stole leżą świąteczne dania. Robi się ciemno - nadchodzi noc. Pod choinką stos prezentów do rozdania, w całym domu panuje świąteczna moc. Niech te święta będą dla Ciebie i rodziny wyjątkowym czasem, spędzonym w rodzinnym gronie, w miłej atmosferze świąt. Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości w nadchodzącym Roku 2009 i błogosławieństwa Bożego

Mysle,ze zagladne jak bede miec czas:tak:

papa

Do góry