reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Czesc Aniu:-) Ja jestem z okolic gliwic na slasku, a na czantorie zabralam moja druga polowke zeby zobaczyl troche Polski (jest holendrem) ciezko bylo teraz to juz bym sie chyba nie wdrapala, teraz juz wole w domu siedziec tym bardziej ze poruszam sie jak stara babcia-strasznie boli mnie w miesniach posladkow, polozna powiedziala ze to od kregoslupa jak ciecko sie rusza to uciska na jakies nerwy- teraz juz biore wszystko na spokojnie;-)

reklama
Widać, że weekend się zaczął, znowu zaczyna wiać pustkami.

Uporałam się wkońcu ze wszystkimi zdjęciami, aż mi miejsca na albumy brakło na półce :-D

Właśnie skończyłam 45 minutową rozmowę z moim bratem, który akurat jest w drodze do pl.
Jedzie do naszyh rodziców na święta, ja niestety już 2 rok z rzędu spędzę święta tutaj.

Ide oglądać film,

spokojnej nocki życzę,
do jutra

Hello
Świeta zblizaja sie wielkimi krokami, a mały chory, ja mam ospe na 95% :-(
Na nic nie mam siły ani ochoty. Tylko Julka jako jedyna działa i właśnie lukruje pierniczki i jednocześnie ubiera choinke :rofl2:

Gosia, witaj wśród nas:-)

Sencilla szczęśliwego lotu:tak:
Gosia witaj na forum:-). Gratuluję dzieciątka i odwiedzaj nas często:tak::tak::tak:
Ja obie ciąże przechodziłam źle, więc się nie będę rozpisywać. W skrucie napiszę, że ciąże miałam zagrożone, oboje urodzili się w 8 miesiącu. Niko zarażony gronkowcem (wszystko dobrze się skończyło), a Oli urodził się z ciąży z zamartwicą płodu (na szczęście również wszystko jest super):tak:.
Powodzenia Tobie życzę:tak::-)
Beauty dlaczego uważasz, że masz ospe:confused: Jesteś może przemęczona i podziębiona dlatego źle sie czujesz. Zdrówka Ci życzę i postaraj się cieszyć świętami z dziećmi i mężem, bo ja ostatnie święta bez męża spędziłam niestety:-(, ale teraz już tylko razem:tak::-).
Dla mnie też nie będą to łatwe święta w tym roku:no:

Czesc Beauty:-) swieta z ospa to nie najlepsza kombinacja-wspolczuje
Witaj Aneta to rzeczywiscie nieciekawie mialas, ja narazie czuje sie swietnie mam nadzieje ze tak pozostanie do konca. Powiedz mi tylko rodzilas tutaj w Nl??? a jak tak to czy rzeczywiscie opieka lekarska jest tutaj tak fatalna??? Ja zdecydowalam sie rodzic w domu, ale tutaj to chyba nie nowosc, mam 2 bardzo fajne polozne wiec narazie nie narzekam ale martwi mnie troche to ze mieszkam na wyspie i w razie jakis komplikacji to do szpitala daleko :-(

Beauty moja Karina tez ma ospe - już ją zaczęło wysypywać!
Jutro pędzę z nią do lekarza po jakieś mazidło...czy może macie jakies dostepne w sklepach?Może bez wizyty się obejdzie...jak myślicie?:rofl2:
Ja mówie DOBRANOC!:tak:;-)

witam dziewuszki,
ja rowniez zostaje na swieta w Holandii... to juz czwarte swieta z kolei, ktore spedze tutaj... :tak: wlasciwie czesciowo bedziemy tutaj, bo na wigilie jedziemy do mojej siostry, ktora mieszka w Niemczech...:tak::-) choinke juz zakupilismy i od soboty juz ladnie prezentuje sie w salonie... Manuel jest nia zachwycony...:tak::-D a w pokoiku Manuela stoi malutka.... ;-) jutro wybieram sie do Groningen, zeby zakupic swiateczne upominki... jade sama, a Manuel zostaje z papa... ;-)
Sencilla, radosnych i zdrowych swiat bozego narodzenia... milego pobytu w Polsce... :tak:
Anetko, no to "przeszlas za swoje" z tymi ciazami... wazne, ze wszystko pozytywnie sie skonczylo... :tak: fajnie, ze wigilia w szkole sie udala... i udalo Ci sie zrobic jakies fotki? ten Twoj Oliwier to niezly aparacik... zeby tak twardo spac...:-D
Beauty, szybkiego powrotu do zdrowka zycze...:tak:
Gosia, witam serdecznie na forum, gratuluje fasolki i powodzenia zycze... :tak:;-) widze, ze pochodzisz z moich regionow... ja rowniez ze slaska, a dokladniej z Sosnowca... ;-):-)
Ania, Twoj Ernest tez juz chodzi do przedszkola?
a gdzie sie podziewa Pauka? "krzyczala" na mnie, ze sie nie odzywam... :tak:;-):-D a teraz sama gdzies zaginela... :confused:

Aneta, Julka dokładnie 2 tyg temu miała ospę, a ze ja nie chorowałam na to , to sie na stare lata doczekałam:crazy:. Pewnie za kolejne dwa tyg małego wysypie :angry:

Ania, ja do smarowania mam pudroderm z Pl i maść nagietkową, ale wiem ze tutaj też coś z mentolem jest tylko nie znam nazwy.Na niedzieli chyba bylo cos o tym napisane. Zapmniałam pogratulować dofinansowania :tak::-)

Gosia, ja wprawdzie nie rodziłam tutaj, ale mam troche koleżanek i jeszcze od żadnej złego słowa na temat tutejszej opieki w czasie i po porodzie nie usłyszałam, wręcz przeciwnie:-)

Dobranoc kobitki :-)

reklama
No w koncu sie odkopalam z tej sterty ubran:-).Juz wszystko gotowe,jutro tylko do walizek i wyjazd.:-D:-D.
Gosia witam goraca,pisz jak najczesciej.
Sencilla wesołysch zdrowych rodzinnych swiat i samych pieknych dni w nowym roku.:tak:.
Chorowitkom zdowka zycze.
Aneta faktycznie mialas nie ciekawe ciaze ,ale teraz masz piekne dzieciaczki.
Ann a ciebie gdzie wywialo?
Jestem padnieta ide sie prysznicowac i do spanka.
Do jutra kochane:-)

Do góry