reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Okien nie umyłam i myć nie będę bo przeszedł mi zapał :-D
Skończyłam za to prasować, rozwiesiłam pranie i wkońcu moje zaległości w praniu i prasowaniu osiągnęły poziom zerowy :-)

Jutro jeszcze tylko wezmę się za te kafelki w łazience i od poniedziałku już będe się byczyć :tak: Choćby nie wiem co.
A teraz ide po jakiegoś owocka i zmykam na kanapę poczytać książkę, bo znając życie to w tv nic nie będzie.

A może zdjęcia do albumów powkładam...
Sama nie wiem co tu robić :-D

reklama
Czesc dziewczyny!!!! Ja rowniez mieszkam w Holandii i jestem w 26 tyg. ciazy:-) Napiszcie jak sie czujecie w poczatkowych tyg.bo ja czulam sie fatalnie ale za to teraz czuje sie ze moglabym gory przenosic i zabieram sie powoli za urzadzanie pokoiku dla mojego kochanego lobuza.

Witaj Gosiu!!! Milo ze jestes na naszym forum. Pisz cos wiecej o sobie. Widze ze mieszkasz na wyspie Texel, podobno tam jest b. ladnie? Chcemy sie wybrac na wiosne na wycieczke rowerowa wlasnie tam :) Na kiedy masz termin?

Sencilla roboty jeszcze trochę mam, ale nie mam natchnienia dzisiaj :-D

Właśnie zapełniłam zdjęciami 3 album (czyli już 300 sztuk za mną) a jeszcze trochę tego mam. Sama nie wiedziałam że tak dużo zdjęć w ostanich latach zrobiłam.
Ale samych zdjęć np z ogrodu orchideii mam chyba z 700 sztuk :szok:

Gosiu witaj na forum.
Ja jestem obecnie w 37 tyd i 3 dniu ciąży.
Tak do 25 tygodnia byłam bardzo słaba, nie miałam na nic siły, o 20 już chodziłam spać.
Ostatnich kilka tygodni cały czas sprzątam, prasuję itp i wieczorem jestem wciąż rześka. No może ostatnie 2 tygodnie już nie tak bardzo, ale dalej na brak sił nie moge narzekać.
Mówią, że wszystkie kobiety przed porodem mają taki przypływ energii, bo chcą przed wielkim wydarzeniem uprzątnąć gniazdko :-D Potwierdzam tą teorię :tak:
Teraz do godz. 22 spokojnie wytrzymuję :-)

Kochane Mamusie i Dzieciaczki.
Ja juz sie z Wami zegnam, za 2 godziny wyjezdzamy na lotnisko..
Zycze Wam pieknego, Swiatecznego czasu, dobrych mysli w nowym roku, pociechy z mezow i dzieci. Prawdziwej radosci, milosci, oddanych przyjaciol i piekna wokol Was. Blogoslawienstwa dla Waszych Rodzin od Nowonarodzonego Jezuska.
Buziaki Wam przesylam, odezwe sie 29go grudnia, bo wtedy wracamy.
Papa!! :-)

Dzieki Sencilla za powitanie termnin mam na 1 kwietna wiec mam czas sie troche nim jeszcze nacieszyc w brzuchu:-) troche mnie to przeraza bo nie dosc ze pierwsze dziecko to jeszcze w Holandii:unsure: nie czuje sie tu jeszcze zbyt pewnie. A co do wyspy to rzeczywiscie na wycieczki rowerowe swietna ale zycie tu na dluzsza mete odpada no chyba ze ktos lubie ciasne zamkniete miejsca;-)Moje zyczenie noworoczne to wlasnie zmiana miejsca zamieszkania. Sencilla zycze Ci wesolych swiat, jak Ci dobrze ze jestes w Polsce ja niestety musze tu spedzic juz 3 swieta :sad: masakra

Czesc Agasta mnie dolegliwosci meczyly okolo 3 miesiecy pozniej juz bylo z kazdym dniem tylko lepiej tak ze w listopadzie a byl to chyba moj pocz. 5miesiaca weszlam na Czantorie na wlasnych nogach (995mnp):-) i nadal swietnie sie czuje (odpukac) byle tak dalej.......

reklama
Ups,...:zawstydzona/y: Gosia ja Cię bardzo przepraszam ale nie wiem jak przeoczyłam twój wątek...
Witam Cię na naszym forum:-D serdecznie i bądź z nami kiedy tylko możesz!
Gratuluję też fasolki....
Hmmm...Czantorie powiadasz?A z jakich okolic w Polsce jesteś?

Do góry