reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

chciałam iść z wiki do lekarza, ale jak byłam w przychodnii bylo tyle chorych dzieciaków to nie chciałam brac małej żeby czasem jeszcze czymś się nie zaraziła.. nawet prywatnie ciężko się dostać:baffled:

koleżanka nie mogła dostać się nwet prywatnie, a jak pojechała do szpitala to jest teraz z mała, dostaje dożylnie antybiotyki.. :-(

a ja narzaie wykluczyłam całe jajko, zobaczymy co będziez policzkami..

reklama
bry wieczór

ale mnie dzis wena na sprzatanie dopadła, no teraz to mam glanc że mucha nie siada
icon_wink.gif
jak zaczęłam o 13 to o 21 skonczyłam... poza normalnym co tygodniowym sprzątaniem dziś doszły okna, szafy i szafki, kafelki, ściany, drzwi i inne mniejsze zakamarki...

a poza tym u nas wszystko po staremu ale cos weny na pisanie brak...
spokojenj nocki

I ja mówię dzień dobry :-)
Śniadanko zjedzone, lecę pod prysznic i wyruszam na poszukiwanie dobrego żelazka i prezentu dla teściowej.
Później do pracy podjade sobie po ten śmieszny chlebek, jak wrócę to znowu czeka mnie pranie i szycie, chociaż nie wiem czy zdąże to dziś jeszcze zrobić.
Jutro znowu trzeba będzie szyć, prasować, a na czwartek planuję ganaralne porządki na poddaszu, trzeba uprzątnąć wszystkie kartony po dziecięcych zakupach, bo jak mamuśka przyjedzie to nie będzie miała gdzie spać. Całe łóżko zawalone pudłami :-D

Jejciu ja to już plany na cały tydzień mam :-)
Zanim poszłam na "przedporodowe" to wydawało mi się, że będę się nudzić, a tymczasem zaczynam się zastanawiać czy zdążę przed porodem z tym wszystkim co zaplanowałam :-D

dzień dobry.
pauka ale fajne zdjęcia w podpisie:tak:

agasta spokojnie zdązysz.. ile ty masz ubranek dla dzidziusia, codziennie dla niego pierzesz??? mi już się nie chce prasowac:baffled:
ide wypic kawkę i zapalic:-)
ktoś na kawke chetny? pewnie ann wypije ze mną:happy:

reklama
Nie no ubranek to ja aż tyle nie mam :-D
Generalnie pranie robię: firanki, pościel, ręczniki no i na bieżąco nasze ubrania :D A że do tego ubranka dziecięce doszły to trochę się tych pralek ostatnio nazbierało :szok:

Do góry