reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej...
PaulinaAnna podzielam twoje uczucia jeśli chodzi o święta...Też nie jest mi łatwo ale codziennie bardziej cieplej o tym myśle...;-)
W końcu to nasze pierwsze święta razem ale bez rodziny.
Niunia gratuluję zapału!
Beauty u mnie na razie cisza z ospą i mam nadzieje że nas to ominie...

Może dzieki temu mieliście kłopoty z logowaniem?:tak::szok:
Cytuję;
"Uwaga! W środę po południu włączyliśmy eksperymentalnie możliwość logowania przez konto Facebook. Okazało się, że użytkownicy IE6 mieli problem z zalogowaniem się na stronie, jeśli wchodzili na inną stronę, niż startową forum. Usunęliśmy nowy dodatek i wszystko powinno wrócić do normy o 21:20. Poprawimy błąd i włączymy później... Bardzo przepraszam za kłopot."

reklama
Ja sobie tłumaczę,ze teraz mąz i dzieci są najwazniejsza i najblizsza rodzina. Dziewczyny dacie radę :tak: Jak już kiedyś pisałam, robimy wszystko tak jak w Pl (te same potrawy, Wigilia o tej samej porze co rodzina)i wtedy choć siedzimy przy stołach oddalonych o tysiace kilometrów to jednak jesteśmy razem ;-)

Tak swoją drogą to najwyższy czas zabrać się za porzadki przedświateczne, ustalić menu itp. ja daleko w tyle z tym jestem :baffled:

Spokojnej nocy dziewczyny :-)

:-):-):-)Natka taki właśnie wózek kupiłam...
picture1843.jpg
:-):-):-):tak::tak::tak:

Hej kobietki!

Pauka gratuluję zakupu...już was widzę śmigajacych po parku taką bryką!:-D
Beauty tak szczerze to ja właśnie od porządków zaczęłam przygotowania do świąt..po trochu dlatego żeby za dużo o tym nie myśleć...:tak:;-)
Jak na razie ustaliliśmy menu,zarobiłam mikstury,zamówiłam karpie i opłatek i zakupiłam dekoracje na choinkę.:rofl2:
Teraz czeka mnie bieganie za wielkim białym obrusem!:-)
Ann - głowa do góry,wiem że ci ciężko ale będzie co życie ci napisało i nie zamienisz tego zamartwianiem się!Trzymam kciuki!:tak:
Komuś śniadanko podać do łóżeczka?

Ann - szczerze to nie mam pojecia ile za kg:confused::baffled: ...ile by to nie było mój M. musi mieć i kropka! A zamówiłam na Poolseweg...
Mam pytanko oczywiście...czy znajdę tutaj płatki owsine i jak się takowe nazywają?Pomocy!:-D---------->POTRZEBUJE!

Hej dziewczyny,
ja już po drugim śniadanku (pierwsze pochłonęłąm o 5:15 :-) bo spania nie miałam a głodna byłam)

Aniahaven płatki owsiane widziałam w AH ale jak się po holenderku nazywają to Ci teraz nie powiem.
Co do dużych białych obrusów to wczoraj widziałam w Aldi białe i kremowe rozmiar 265 cm na 165 cm o ile się nie mylę w zestawie z 4 serwetkami.

Zbieram się na kontrole do położnej, jak wrócę to napisze jakie cyrki wczoraj miałam z autem.

reklama
Dzieńdoberek :-)

Dopiero sie z łóżka zwlekłam, Jula jeszcze śpi. Strasznie sie przez to siedzenie w domu rozleniwiłam.

Pauka, bryka pierwsza klasa :tak:

Ann, spokojnie, na wszystko przyjdzie właściwa pora.Oczywiście kciuki trzymam coby wyniki były dla Ciebie takie o jakich marzysz :tak:

Ania, zaciekawiłaś mnie tymi miksturami, co już przygotowywałaś??

Do góry