reklama
natka86
mamusia Zosieńki
ale macie fajnie
tylko ja coś nie mogę się doczekac kogoś kto mieszka tak blisko
ale zapisałam się do takiej grupy lasek z Enschede i w styczniu spotkanie przy piwku
tylko ja coś nie mogę się doczekac kogoś kto mieszka tak blisko
ale zapisałam się do takiej grupy lasek z Enschede i w styczniu spotkanie przy piwku
niunia_2008
mama Wiktorii :)
hej,
mi dzisiaj forum coś szwankuje
mam taki zapał do ćwiczeń że przyniosłam rowerek z piwnicy
witam kolejną mamusie, kolejna ania;-)
pisz o sobie i o córeczce tylko nie znikaj, bo ostatnoi dużo nowych mam się pojawia i znikają.....
mi dzisiaj forum coś szwankuje
witam kolejną mamusie, kolejna ania;-)
pisz o sobie i o córeczce tylko nie znikaj, bo ostatnoi dużo nowych mam się pojawia i znikają.....
natka86
mamusia Zosieńki
quote]
niunia skąd ten zapał???
podrzuc mi troche tego nastroju na cwiczenia
beauty
Zadomowiona(y)
Hej
Cały dzień dzisiaj nie mogłam się dostać na forum
Dopiero z lapka sie udało:-)
Natka, dziskuski smakowały? Ja robię bez sosu.
Na naszym ospowym froncie,chwilo cisza, Julce juz schodza strupki,mały jeszcze nic nie ma, tylko ja sie denerwuje ,bo mnie wszystko swedzi...
Zamiast skakać w tej chwili na aerobiku,siedze w fotelu z ciastkami... nie ma jak konsekwencja i zdrowy tryb życia
Cały dzień dzisiaj nie mogłam się dostać na forum
Dopiero z lapka sie udało:-)
Natka, dziskuski smakowały? Ja robię bez sosu.
Na naszym ospowym froncie,chwilo cisza, Julce juz schodza strupki,mały jeszcze nic nie ma, tylko ja sie denerwuje ,bo mnie wszystko swedzi...
Zamiast skakać w tej chwili na aerobiku,siedze w fotelu z ciastkami... nie ma jak konsekwencja i zdrowy tryb życia
niunia_2008
mama Wiktorii :)
a ja mam zapał bo wkońcu chce wejść w swoje ciuchy sprzed ciąży i z przyjaciółkami umówiłysmy się nad morze-a tak nie moge wyglądać więc do wakacji musze z 20kg schudnąć:-) chociaż niekiedy mam ochote na coś słodkiego...
Hej kobitki,
u mnie dziś dobre nowiny.
W szpitalu okazało się, że dziecko się obróciło i leży znowu prawidłowo główką w dół. Barzdo się cieszę :-)
Ginekolog nie znalazł przeciwwskazań do naturalnego porodu, więc cesarki póki co nie planują.
Dziecko rozwija się prawidłowo, obwód główki, brzuszka itd wszystko prawidłowo według tabelki.
Jutro na kontrole do położnej, zobaczymy co ta znowu wymyśli.
Miłej nocki życzę, do jutra
u mnie dziś dobre nowiny.
W szpitalu okazało się, że dziecko się obróciło i leży znowu prawidłowo główką w dół. Barzdo się cieszę :-)
Ginekolog nie znalazł przeciwwskazań do naturalnego porodu, więc cesarki póki co nie planują.
Dziecko rozwija się prawidłowo, obwód główki, brzuszka itd wszystko prawidłowo według tabelki.
Jutro na kontrole do położnej, zobaczymy co ta znowu wymyśli.
Miłej nocki życzę, do jutra
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witam,
ja doczytuję codzień co u Was, ale mam takiego dołka że hoho....święta się zapowiadają na 100% tutaj, do tego moi rodzice są nie do końca pewni czy uda się im tutaj przyjechać......Na dodatek dziś mija 12 tygodni jak nie mam @, a boli mnie od tygodnia macica, więc zrobiłam test ale negatywny...a lekarz rodzinny każe mi czekać do lutego....szlak mnie trafia z tą służbą zdrowia
Sąsiadka chcąc mi poprawić nastrój to zabrała mnie na aqua aerobic-było fajosko, wsio mnie boli, ale dołek nadal...trudno jest mi zaakceptować święta tutaj...ale jakoś będę musiała.
Natka-dostęp lada dzień będziesz mieć...sorki ale to nie ja to robię...mam jeszcze osobę wyżej nad sobą ;-)
Miłego wieczorku i do odezwu.
aaaa witam nową koleżankę....będzie można robić zloty kawusiowe w naszej części Holandii :-)
ja doczytuję codzień co u Was, ale mam takiego dołka że hoho....święta się zapowiadają na 100% tutaj, do tego moi rodzice są nie do końca pewni czy uda się im tutaj przyjechać......Na dodatek dziś mija 12 tygodni jak nie mam @, a boli mnie od tygodnia macica, więc zrobiłam test ale negatywny...a lekarz rodzinny każe mi czekać do lutego....szlak mnie trafia z tą służbą zdrowia
Sąsiadka chcąc mi poprawić nastrój to zabrała mnie na aqua aerobic-było fajosko, wsio mnie boli, ale dołek nadal...trudno jest mi zaakceptować święta tutaj...ale jakoś będę musiała.
Natka-dostęp lada dzień będziesz mieć...sorki ale to nie ja to robię...mam jeszcze osobę wyżej nad sobą ;-)
Miłego wieczorku i do odezwu.
aaaa witam nową koleżankę....będzie można robić zloty kawusiowe w naszej części Holandii :-)
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ale sie rozpisałyscie ,az miło:-):-):-).
Witam nowa forumowiczke
Agasta a nie mowiłam,trza zawsze byc dobrej mysli.Strasznie sie ciesze
Michas dzis mial gorsze popołudnie.Prawie ca ły czas na rekach,nie mogł zasnac.Cały czas plakal,teraz dopiero go uspilam. ide pod prysznic bo za chwile karmienie
Witam nowa forumowiczke
Agasta a nie mowiłam,trza zawsze byc dobrej mysli.Strasznie sie ciesze
Michas dzis mial gorsze popołudnie.Prawie ca ły czas na rekach,nie mogł zasnac.Cały czas plakal,teraz dopiero go uspilam. ide pod prysznic bo za chwile karmienie