reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien doberek:-). ja tez dzis wczesniej.
Michałek zrobił taka dua kupke ,az na plecy.:rofl2::rofl2:A teraz słodko spi.Ja tez juz po sniadanku ,ide sie jeszcze polozyc.Do potem

czesc dziewczyny :-)
karola musisz duzo pic wody to tez pomaga :tak: ja jak dużo pije płynów to mam nawał mleka;-)
ja nadal karmie piersia i pewnie bede miała problem go odstawić od cyca:confused2: chociaz w dzień juz nie daje tylko na noc i w nocy;-)
a ja cała w stresie w piatek wyjazd a ja nie spakowana nawet nie wyjęłam toreb a żeby jakoś liste zrobic co mam zabrać tez nic nie mam:cool: po tem bede zła na siebie że wszystko w biegu i pewnie czegos zapomnę
zawsze sobie tłumacze żeby wziasc Sebcia paszporty i kase i juz wszystko mam;-)
kotka jeszcze sie nie okociła ale chyba juz szuka miejsca :rofl2:

i ja jestem...

co do karmienia to dziewczyny maja racje:tak:
ja też ostatni czas karmiłam wiki tylko na noc, ale wszyscy mi odradzali-bo mała się tak przyzwyczai że pózniej będzie chciała w nocy mleko i cycusia... na początku było ciężko....

a ja lece na siłownie, chociaż dzisiaj z łóżka bym nie wstawała....

miłego dnia;-)

Jestem i ja...
My też dzisiaj sobie pofolgowaliśmy i wcinamy dopiero śniadanko....

Karola tak jak napisała Olgunia trzeba również pić duuuuuuuuuuuuużo wody....:tak::tak::-)

Olgunia ja też nie lubię pakować sie na ostatnią chwilę....Więc do roboty kobitko!;-)

Do Później...
Aha! i kupiliśmy Majce tą spacerówkę wczoraj...:-):-):-)

Olgunia się pakuję...:-)
Pauka zakupiła naowy sprzęt wiec pewnie sprawdza możliwości manewrowe w plenerze...:tak:
Niunia na siłowni...pakuje!:szok:
Czyżby Karola wciąż leżakowała z maluszkiem?:-D

A gdzie pozostali?

Może to was zwabi... :-)

:-DAniu mnie zwabiło to ciastko....Mniam...:-):tak:

A co do wózka to narazie jescze nim nie jeżdżę, poczekam aż Maja zacznie dobrze już siedzieć....Ale jest super!:-):-):-)

reklama
Do góry