reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
to ja juz bede zmykac do lozeczka... :tak:
Aniu, biedulka ta Twoja Karinka... jeszcze dwa tygodnie nozka w gipsie.... usciskaj ja mocno odemnie... :tak::-) a Twoj Ernest to dorodny chlopczyk... my wybieramy sie dzisiaj do kontroli... :tak::tak:

Natka, nie zamartwiaj sie tak... rozumiem, ze teraz czujesz sie samotnie, ale z biegiem czasu z pewnoscia kogos poznasz... :tak: a gdzie TY teraz dokladnie nieszkasz? szkoda, ze nie zamieszkaliscie w Hoogezand, tak jak mieliscie na poczatku w planach... mialabys juz jedna "bratnia dusze"... ;-);-) to calkiem niedaleko odemnie... :tak:
milej nocki... :-)

witam:-)
u mnie nocka nie zaciekawa idą zęby i Seba nie daje mi spać tylko co godzinę płacze bidulek:-( chodze jak na chaju:tak:;-)
natka ja czesto sie tak samo czuje jak ty:-) wiec wiem jak to jest

aniu u mnie babka CB powiedziała żebym cały czas po polsku mówiła do Seby bo holenderski to on nauczy sie w szkole. a po za tym jak ja bym po holendersku mówiła jak ja nie umiem gadac , moze troche ale nie gramatycznie :rofl2:

pozdrawiam

reklama
witam z rana,

olgunia - za to moja Wiktoria stała sie taka nieznośna że juz nie wiem co robić i to chyba tez przez zęby:baffled: w nocy śpi często między nami, chodzi spać o 23- już sama nie wiem co robić:crazy:

natka- ja cie doskonale rozumiem dlatego nie chce tutaj zosatc, teraz jestem bo z moja mamą-przynajmniej mi wiki troche przypilnuje i jest się do kogo odezwać...

a u nas nieciekawie:baffled: tata miał dzisiaj wyjść z sanatorium i wychodzi ale do szpitala, będzie miał operacje, musi mieć zastawki bo w każdej chwili może dostac znowu zawał:-(
ja chyba od wczorajszego południa mam jakiegoś doła:confused:
na dodatek zobaczyłam mysz w mieszkaniu a ja się panicznie boje myszy:wściekła/y:

do później mamuski...

Do góry