reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

ja tez sie dolaczam do kawki..
Mam pytanko, czy ktoras z Was "robila sobie" zęby tu w NL? Chodzi mi o aparat na zeby. Jak to wychodzi finansowo? Chyba jest drozej niz w polsce, nie? Chcialabym sobie troszke "poprawic" uzebienie, ale obiawiam sie, ze aby to zrealizowac, musialabym okrasc bank centralny... :baffled::confused:

reklama
sencilla- ja nie robiłam tutaj aparatu na zęby ale na pewno będzie droższy, skoro leczenie zebów jest tęż droższe...

gdybym piła kawe bym się przyłączyła, jedynie herbatke moge z Wami wypić;-)

I Ja jestem,ale tylko na chwilke:-).
Marita spoznione gratulacje, czekamy a wiesci od lekarza:tak::tak:i trzymam kciuki:tak:.
Malutki spi ,chyba go brzuszek bolał,bo sie wiercił i nie mógł spać.Ja zarywam nocki,Michaś to straszny głodomor:tak::tak:.Dzis pierwszy dzien jestem sama,a wczoraj zaliczyłam kapiel Michasia.Nawet mi dobrze poszło;-).Teraz mam troszke czasu i nie wiem czy odpoczywa ,czy coś zrobić,ale chyba to pirewsze.Za jakieś 2 tyg przyjedzie z wizyta moja mama,juz nie moge sie doczekać:rofl2::rofl2:.
Ide dychać.Do zas :happy2:

reklama
hej dziewczyny!
o avonie wiem że na bazarach widziałam przedstawicielkę. wiec jest tu tylko mało znane.
co do tej pracy to zaraz zobaczę może ? ciekawe czy to jakaś ściema nie jest

Do góry