Witajcie
No wreszcie chwila spokoju i mogę zasiąść do kompa....
Paulina trzymam kciuki za twoją fasolkę....Ja jak zaszłam z Majką to odrazu czułam, że to się stało....intuicja mi to podpowiadała, a poza tym to miałam takie napady gorąca....
Agnes zazdroszczę ci takich piersi, bo ja mam miseczkę D, ale za to nie wydajne mlekowo....:-
crazy: Teoria o tym, że jak ma się duży biust to będzie się dobrze karmiło, jak to moja babka twierdziła, już dawno u mnie legła w gruzach....Moje doświadczenie opieram na obserwacji moich koleżanek, sostry i siebie...Wiec cś w tym jest....
Dziewczyny zazdroszczę wam tych wesel, bo sama chętnie bym pposzła przynajmniej się wytańczyć....
Maja witamy w naszym gronie!!! Mam nadzieję, że się szybko zaklimatyzujesz, tak jak ja niedawno.....:-):-):-):-)
Olgunia co się u ciebie dzieje????nie ma cię od paru dni....jak dobrze pamiętam...:-
szok:
Aneta jak twój Niko radzi sobie w szkole...na czym polegają zajęcia??? i jak się dogaduje z dziećmi, a ty z wychowawcą???Bardzo mnie to interesuje...Moja też pódzie jak tam przyjedziemy i boję się, że będzie jej ciężko się porozumieć z rówieśnikami???
Agata dzięki za podanie programów...już sobie ściągam i popróbuję zrobić jakieś fajne zdjątka!
Ma-Rita pewnie zakopana w księgach...!?
Ania i Sencilla pewnie dobrze się bawią i odpoczywają w Pl... i teraz można zauważyć kto tak naprawdę jest motoerm napędzającym te forum ...nie???Chyba się zgodzicie???co?
Dobra to narazie zmykam, bo starta prasowania na mnie czeka....
Pozdrawiam