reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

aha! co do tego zdjecia na nk to mam program FastStone Image Viewer. mozna nim troszke pozmieniać fotki, ale lepszy jest Instant Photo Effects 2 tylko jest on jezeli dobrze pamietam to na 60dni w wersji darmowej..

reklama
Ja właśnie wróciłam z 2 godzinnego spacerku z kumpelą. Nałaziłam się jak cholera, po drodze odebrałam Nikodema, gary wstawione i czekam na M, bo za ok 30min zawita.
Oliwier czego się złapie to zaraz wstaje, nie mogę go z oka spuścić, ale już jednego guza zaliczył:-(.
niunia oddaj mi trochę cycków, bo ja mam małe A:szok::crazy::-( czyli nic:wściekła/y:
Do miłego dziewczyny

Hejka.....:-)

ja też już jestem po spacerku:-)super pogoda :-)
Twigless jak kupisz sobie jakąś kreacje to pochwal się ;-)
też mam w następną sobotę wesele i oczywiscie sukienki brak nawet nie wiem za bardzo jaka to ma być :-)i gdzie jej szukać chyba w PL muszę się rozejrzeć tylko mam malo czasu w środę będę w Polsce a w piątek już jedziemy na mazury na wesele a ja to muszę z 5 razy przymiezyć za nim się zdecyduje:szok:
a cycków też poproszę bo ja nie mam A:szok:czyli nie za dużo teraz jeszcze karmię to nie jest tak żle ale jak skończę to nie chcę myśleć co mi zostanie :szok:

Witaj Maja i pisz często :-):-):-)

do pózniej .........:-)

Witajcie:)
No wreszcie chwila spokoju i mogę zasiąść do kompa....

Paulina trzymam kciuki za twoją fasolkę....Ja jak zaszłam z Majką to odrazu czułam, że to się stało....intuicja mi to podpowiadała, a poza tym to miałam takie napady gorąca....

Agnes zazdroszczę ci takich piersi, bo ja mam miseczkę D, ale za to nie wydajne mlekowo....:-:)crazy: Teoria o tym, że jak ma się duży biust to będzie się dobrze karmiło, jak to moja babka twierdziła, już dawno u mnie legła w gruzach....Moje doświadczenie opieram na obserwacji moich koleżanek, sostry i siebie...Wiec cś w tym jest....

Dziewczyny zazdroszczę wam tych wesel, bo sama chętnie bym pposzła przynajmniej się wytańczyć....:baffled::sorry2:

Maja witamy w naszym gronie!!! Mam nadzieję, że się szybko zaklimatyzujesz, tak jak ja niedawno.....:-):-):-):-)

Olgunia co się u ciebie dzieje????nie ma cię od paru dni....jak dobrze pamiętam...:-:)szok:

Aneta jak twój Niko radzi sobie w szkole...na czym polegają zajęcia??? i jak się dogaduje z dziećmi, a ty z wychowawcą???Bardzo mnie to interesuje...Moja też pódzie jak tam przyjedziemy i boję się, że będzie jej ciężko się porozumieć z rówieśnikami???

Agata dzięki za podanie programów...już sobie ściągam i popróbuję zrobić jakieś fajne zdjątka!

Ma-Rita pewnie zakopana w księgach...!?:tak::-D

Ania i Sencilla pewnie dobrze się bawią i odpoczywają w Pl... i teraz można zauważyć kto tak naprawdę jest motoerm napędzającym te forum ...nie???Chyba się zgodzicie???co?

Dobra to narazie zmykam, bo starta prasowania na mnie czeka....:baffled::baffled::baffled:
Pozdrawiam:)

Helo:-):-):-)

Oj widzę ze dziś jeszcze wszyscy śpią :-)wstawać kawkę robię !!!!!
moje dziecko obudziło się już o 4 -ej wyspany i szalał na łóżku i nie spi do teraz normalnie szok :szok::crazy::szok:a wczoraj poszedł tak póżno spać :szok:

milego dnia :-):-):-):-):-)

Witam sobotnie;-)
PaulinaAnna czekam na wieście:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:, ale jestem ciekawa:-D
agnes kto śpi to śpi:-D, ja już obiadek zrobiłam, dziś lasagne i rosołek na jutro się gotuje, a pranie już wyprane:tak::-)
Pauka, Niko sobie świetnie radzi w szkole:tak::-), jestem bardzo dumna z niego. Już liczy po holendersku do 10, potrafi się przedstawić, zapytać się o WC, powiedzieć: do jutra, do popołudnia, do wiedzenia, dzień dobry (rano i popołudniu), cześć, do zobaczenia, zapytać czy wszystko dobrze (odpowiedzieć także), kilka słów: patrzeć, rak, iść, jeść, pić itp. Uczy się dni tygodnia, uważam, że przez pół miesiąca nauczył się dużo:-).
Każdy nauczyciel mówi po angielsku, więc jeśli Ty mówisz to nie będziesz miała problemu. Ja potrafię się zapytać czy Niko był grzeczny, czy zjadł i takie drobne sprawy, a jeśli nie rozumiem nauczyciel pisze mi na kartce:-D:laugh2:. Wychowawca zorganizował dla nas zebranie w języku angielskim i wszystko nam naświetloił. Co któryś dzień dzieci otrzymują ksero z róznymi informacjami np nie wolno dawać do szkoły słodyczy, ciastek i innego pieczywa, można tylko chleb, bułkę.
Później napiszę Ci na czym polegają zajęcia, bo teraz uciekam na zakupy:tak:

Witaj Aniu:-), my za Tobą też tęskniłyśmy:tak:, jak minął urlopik?
Pauka zajęcia polegają na nauce języka poprzez zabawę, mają także gimnastykę, wychodzą na plac zabaw, gry i zabawy edukacyjne, śpiewają piosenki (np śpiewają i pokazują części ciała i w ten sposób Niko uczy się też słówek), uczą sie dni tygodnia, liczyć (także śpiewająco:-D). Niko ma jeszcze naukę języka extra, inne dzieci np się bawią, a do Nikodema przychodzi Pani siada z nim przy stoliku i go uczy języka. Spokojnie Pauka jak Twoja córeczka chodzi do przedszkola to z pewnością tutaj w szkole się zaklimatyzuje i będzie zadowolona:tak::-)

Rogale upieczone i czekamy na znajomych:tak:, do później jak nie będzie jeszcze za późno:-D:laugh2:

reklama
witam, melduje sie:-) bo znowu i internet cos szwnkuje- chyb amam pecha jakiegos:confused:

choc cisza jest na tym forum jak nigdy....

ja dzis caly dzien na nogach, jestesmy na starym mieszkaniu u moich rodzicow... brzuch mnie boli ze nie moge wytrzymac:baffled:
zaraz jedziemy do polskiego sklepu zrobic zakupy bon jutro robimy grila:tak:
no i jutro ide po suknie, ciekawe czy cos wybiore, dzisiaj juz wiki kupilismy swietny plaszczyk z czapeczka;-) jeszcze brakuje do niej sukienka:tak:

milego sobotniego wieczoru zycze;-)

a ja probuje dalej doskonalic moj talent kulinarski i dzis jakis kolejny wypiek zrobie:-D

Do góry