reklama
A
aOLA
Gość
czesc
lot minął spokojnie i o dziwo nalepie zniósł go Piotrus
może dlatego ze dostał przed startem lokomotiv???? Odprawa szybciutko-poszłam na chcama bez kolejki
potem miałam godzinę czekania na lot ale kuzyn pracuje na lotnisku i akurat był więc pogadaliśmy i pojeździł z Piotrusiem na schodach ruchomych
do samolotu weście ok (pan który miał zabrać wóżek miał dziwną miną jak mu dałam Alusie do potrzymania żebym mogła złozyć wózek) potem stewardesy pomogły nam usiąść Start luzik(wiedział że trzęsie więc bez paniki) Piotruś przez cały lot był jak oszalały ale w pozytywnym znaczeniu Zafascynowany wszystkim a Alusia sobie leżała na siedzeniu obok (mieliśmy wolne miejsce-niewiem czemu nikt nie chciał obok usiąść
) Najgorszy moment to jak poczułam ze musze do kibelka ale zostawiłam małą pod opieką stewardessy i poszłam z Piotrusiem Niestety mega przemoklam przez @-koszmar -no nic przewinęłam się umyłam wsamolotowej umywalce(piotrusia przed kibelkiem pilonowała druga stewardesa-chciałam mu zaoszczędić widoku) Lądowanie tez luzik mała chwilkę popłakała i zasnęła Przy wysiadaniu pomogli mi ludzie Z taśmu poprosziłam chłopaka żeby mi wziął wózek i torbę i koniec lotu Szybko i sparawnie Piotrek jak wsiedzliśmy do samochodu spytał czy jedziemy do Holandii
a tutaj-jeszcze z domu nie wyszłam Rozpakowywuje i sprzatam Narazie jesteśmy w służbowym mieszkaniu tzn mamy aż jeden pokój dla siebie ale est bardzo spokojnie Jutro przyeżdza brat R załatwiac tamto mieszkanie Ja mam mieszane uczucia już sama nie wiem co bym wolała
aniahaven może niedługo się poznamy w realu?
lot minął spokojnie i o dziwo nalepie zniósł go Piotrus
a tutaj-jeszcze z domu nie wyszłam Rozpakowywuje i sprzatam Narazie jesteśmy w służbowym mieszkaniu tzn mamy aż jeden pokój dla siebie ale est bardzo spokojnie Jutro przyeżdza brat R załatwiac tamto mieszkanie Ja mam mieszane uczucia już sama nie wiem co bym wolała
aniahaven może niedługo się poznamy w realu?
niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam z rana:-)
zapowiada się piękna pogoda:-)
a ja niestety chora jestem chyba zaraziłam sie od wiki
sencilla znasz może adress polskiego sklepu w amsterdamie?
podobno są tam polskie chrupki kukurydziane :-)
otowrzyli też gdzieś w okolicy tego sklepu polski bar:-) trzeba by było się kiedyś wybrać i zobaczyć jak gotują
dziewczyny znacie <najlepiej w okolicy amsterdamu> polskiego pediatre i ginekologa? bo jednak najlepiej jest mi sie dogadac po polsku, po angielsku nie zawsze moge wszystko dokladnie wytlumaczyc
zapowiada się piękna pogoda:-)
a ja niestety chora jestem chyba zaraziłam sie od wiki
sencilla znasz może adress polskiego sklepu w amsterdamie?
podobno są tam polskie chrupki kukurydziane :-)
otowrzyli też gdzieś w okolicy tego sklepu polski bar:-) trzeba by było się kiedyś wybrać i zobaczyć jak gotują
dziewczyny znacie <najlepiej w okolicy amsterdamu> polskiego pediatre i ginekologa? bo jednak najlepiej jest mi sie dogadac po polsku, po angielsku nie zawsze moge wszystko dokladnie wytlumaczyc
Witam niedzielnie
Oj pusto tu bylo wczoraj, ale trudno sie dziwic Taka pogode trzeba wykorzystac
Niunia polski sklep w Amsterdamie jest na van Woustraat 182 D, otwarty od pon. do sob. 11-20. Tel. 020-707-1703.
Chrupki maja Widzialam je jak bylam tam w srode. Maja tez polskie pieczywo. Zawsze mozesz zadzwonic i zapytac, a nawet poprosic o odlozenie towaru
A my dzis wybieramy sie do Artis :-)
Milej niedzieli kobietki
Oj pusto tu bylo wczoraj, ale trudno sie dziwic Taka pogode trzeba wykorzystac
Niunia polski sklep w Amsterdamie jest na van Woustraat 182 D, otwarty od pon. do sob. 11-20. Tel. 020-707-1703.
Chrupki maja Widzialam je jak bylam tam w srode. Maja tez polskie pieczywo. Zawsze mozesz zadzwonic i zapytac, a nawet poprosic o odlozenie towaru
A my dzis wybieramy sie do Artis :-)
Milej niedzieli kobietki
A
aOLA
Gość
A
aOLA
Gość
jeśli możecie pomóc
www.serceantosi.pl
www.serceantosi.pl
Pola 30
Fan(ka)
aOla wydaje mi się, że większość polskich lekarzy ogłasza się na niedzieli.
niedziela.nl - Lekarze / Stomatolodzy
Ma-Rita-odważnie z tym kolejnym potomkiem Trzymam kciuki.
Magdnalena- Majka zdecydowanie nad przedszkole przedkłada opiekunkę (mniej dzieci i myślę, że więcej zainteresowania i zrozumienia Bianca jej okazuje). Ale po ostatniej wizycie w przedszkolu była szalenie zadowolona (dzieci piekły pizze i malowały rękami -pięknie i aktywnie, to lubię.).
Dobra, babki, jesteście okropne z tymi pięknymi, smakowitymi rogalikami. Ja myślę, jak przed wakacjami doprowadzić swój brzuch do stanu jako takiej wyglądalności a Wy mi z takimi pysznościami wyjeżdżacie.....mniam!
Czekam aż Młode wstanie i jedziemy nad morze.
niedziela.nl - Lekarze / Stomatolodzy
Ma-Rita-odważnie z tym kolejnym potomkiem Trzymam kciuki.
Magdnalena- Majka zdecydowanie nad przedszkole przedkłada opiekunkę (mniej dzieci i myślę, że więcej zainteresowania i zrozumienia Bianca jej okazuje). Ale po ostatniej wizycie w przedszkolu była szalenie zadowolona (dzieci piekły pizze i malowały rękami -pięknie i aktywnie, to lubię.).
Dobra, babki, jesteście okropne z tymi pięknymi, smakowitymi rogalikami. Ja myślę, jak przed wakacjami doprowadzić swój brzuch do stanu jako takiej wyglądalności a Wy mi z takimi pysznościami wyjeżdżacie.....mniam!
Czekam aż Młode wstanie i jedziemy nad morze.
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witam w tę piękna niedzielę,
*chrupki kukurydziane można dostać też w polskim sklepie w Hoorn, ale trzeba się wybrać w me regiony,
*drożdże-świeżutkie kupuję w supermarkecie Dekamarkt, za 0,19 centów 42 gramowa paczuszka......właśnie wytestowałam wasze rogaliki, rewelacyjne z dżemem i czekoladą :-)
*Ma-Rita a może już zaczniesz starania razem ze mną.....ja wyliczyłam że jeśli zajdę teraz w ciąże to będę rodzić na 26 maja-dzień matki i moje imieninki :-)
Bawcie się dobrze w Artis, nie ma jak to zwierzątka i dzieci.
*aOla-fajnitka z Was rodzinka
*Pola-miłego wypoczynku na plaży
My dziś się wybieramy do Sprookjeswonderland w Enkhuizen....muszę tylko baterię podładować w aparacie.
Miłęgo dnia mamuśki.
*chrupki kukurydziane można dostać też w polskim sklepie w Hoorn, ale trzeba się wybrać w me regiony,
*drożdże-świeżutkie kupuję w supermarkecie Dekamarkt, za 0,19 centów 42 gramowa paczuszka......właśnie wytestowałam wasze rogaliki, rewelacyjne z dżemem i czekoladą :-)
*Ma-Rita a może już zaczniesz starania razem ze mną.....ja wyliczyłam że jeśli zajdę teraz w ciąże to będę rodzić na 26 maja-dzień matki i moje imieninki :-)
Bawcie się dobrze w Artis, nie ma jak to zwierzątka i dzieci.
*aOla-fajnitka z Was rodzinka
*Pola-miłego wypoczynku na plaży
My dziś się wybieramy do Sprookjeswonderland w Enkhuizen....muszę tylko baterię podładować w aparacie.
Miłęgo dnia mamuśki.
reklama
agnes74
Zadomowiona(y)
Witam po długiej nieobecności pamiętacie mnie jeszcze Agnes74 się kłania ;-)
w koncu mam internet po miesiącu w końcu jakiś kontakt ze swiatem :-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości trochę naskrobałyście przez ten miesiąc .U nas ok maly już się zaklimatyzował w NLmam wrażenie że lepiej odemnie chyba mu się tu podoba mnie mniej ale to dlatego że cały dzień jestem sama z dzieckiem nawet nie ma z kim pogadać wszędzie daleko i tesknie już za Polską ale muszę się jakoś przyzwyczaić nie mam wyjścia :-)i jeszcze ta pogoda dziś w końcu ładnie to mój musiał iść do pracy a już się cieszyłam że się gdzieś pojedzie a tu jak zwykle siedzenie w domu
teraz spadam poczytać troszzkę co mnie ominęło !!!!
Pozdrawiam i życzę i miłej niedzieli :-):-):-)teraz już będę na bieżąco zaglądać
Witam wszystkie nowe mamusie :-):-):-)super że grono się powiększyło :-):-)
w koncu mam internet po miesiącu w końcu jakiś kontakt ze swiatem :-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości trochę naskrobałyście przez ten miesiąc .U nas ok maly już się zaklimatyzował w NLmam wrażenie że lepiej odemnie chyba mu się tu podoba mnie mniej ale to dlatego że cały dzień jestem sama z dzieckiem nawet nie ma z kim pogadać wszędzie daleko i tesknie już za Polską ale muszę się jakoś przyzwyczaić nie mam wyjścia :-)i jeszcze ta pogoda dziś w końcu ładnie to mój musiał iść do pracy a już się cieszyłam że się gdzieś pojedzie a tu jak zwykle siedzenie w domu
teraz spadam poczytać troszzkę co mnie ominęło !!!!
Pozdrawiam i życzę i miłej niedzieli :-):-):-)teraz już będę na bieżąco zaglądać
Witam wszystkie nowe mamusie :-):-):-)super że grono się powiększyło :-):-)
Załączniki