reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Magdalena niestety nie znam Hagi, wiec nie mam pojecia, czy to centrum.

Aniu Niuni chyba chodzi o ten garnuszek :
Dlabobaska.pl: Fisher Price: Garnuszek na klocuszek

Pola mlody w creche jest dwa razy w tygodniu. Zaprowadzamy go o 7:30 i odbieramy ok. 17. No zaczynamy, zaczynamy te starania ;-) Choc czasem mam wrazenie, ze chyba upadlam na glowe decydujac sie teraz na drugiego malucha :rofl2::rofl2:

Sencilla w takim razie wyjasnijcie to jak naszybciej, bo takie kwoty to przesada :no::no:

reklama
Dzięki dziewczyny za oświecenie mnie z tym garnuszkiem:-D...
Ja mam dwa zestawy - jeden taki podobny jak ten a drugi taki jak w Consultiebiuro drewniany...
I nie wiem dlaczego ale wolą tEN drewniany od tego kolorowego...:rofl2::baffled:
A co z tymi rogalami?:-D

mi chodziło o ten garnuszek co wstawiła linka ma-rita, jest to naprawde fajna zabawka:-) my kupilismy w jezyku holenderskim- niestety nie wiem czy sa dwujezyczne.
dzisiaj ładna pogoda to korzystalismy z tego:-)
pozdrawiam, miłego wieczoru:-);-)

ojeju, rzeczywiscie te podatki to przesadzone.. Oni nam to kazali zaplacic za 1-pokojowa klitke;.. :szok:
Czy dotarly do Was moje mejle?
Dzis bylysmy z Mama na miescie, zaparkowalam zle auto chyba, bo za szyba znalazlam jakas kartke po holendersku.. :baffled: Zaraz sprobuje to przetlumaczyc..

wlasnie przetlumaczylam. No, dowiedzialam sie czegos nowego o sobie,haha. Ze parkujac auto w ten sposob okazalam sie kompletnym skur....:tak: Tia.... Coz, nie zrobilam tego specjalnie. Kazdy ma prawo sie pomylic.. chyba.. Pewnie ten ktos jest bardzo madry i nie popelnia w zyciu zadnych bledow...

:-)Witajcie!
no nie mam już siły na ten mój internet....:wściekła/y: 4 raz pisze posta i zamaist mi zatwierdzić to znowu wskakuje mi okno logowania...chyba się poryczę:-(...

Aniuhaven moja Oliwka w październiu skończy 4 latka!:-)

Ma-Rita gratuluję podjęcia decyzji o drugim maleństwie i trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło zgodnie z twoim planem, bo ja niestety miałam kolejnego psikusa.....;-)

Słuchjcie ja dzisiaj dołączyłam do was i też upiekłam te rogaliki...Pychota!:tak::tak:

Fajnie, że macie ładną pogodą bo u nas w Polsce strasznie pada i pochmurno...:-(

A musze sie wam pochwalić, że jutro wreszcie po 6 tygodniach mężuś przyjeżdża!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) I piekę dla niego jutro sernicze na ciemnym spodzie, taki jak tygryski lubią najbardziej.....;-);-);-)

Hej , nie mam weny na pisanie... tylko Magdzie odpowiem, najbliżej centrum jest sklep "Kamilski". Pod wzgledem zaopatrzenia to ten właśnie i jeszcze "U Kazia " na Weimarstraat jest dobry. Ale praktycznie w co drugim tureckim sklepie kupisz polskie produkty i to czesto taniej niż w wyżej wymienionych.

Witam witam....

Pogoda zapowaida sie super wiec szkoda czasu na spanie....:-D
My już pranko wstawiłyśmy i śmigam na zakupy...
Dziś wielki dzień....Rogaliki!:tak::-)
A do tego przychodzą goście na grilla wieczorkiem...
Pędzę...pa

Witam sobotnio :-)

No weekend zapowiada sie pieknie :tak: My dopiero wywleklismy sie z loza :-D
Chyba tez wrzuce pranie, no i trzeba bedzie pojechac po zakupy.

Sencilla no comment :baffled: Acha, maila z szablonami nie dostalam :sorry2:

Pauka dzieki za trzymanie kciukow :-) Tez bym chciala, zeby wszystko poszlo zgodnie z planem, no ale wiadomo jak to w zyciu bywa...W kazdym razie jestem dobrej mysli :tak:;-)

Wiecie, chyba sama kiedys sie skusze na te rogaliki. Przynajmniej sprobuje :happy:

A tu kawka dla wszyskich i cos do kawki :-D

reklama
Ja wiem że dziś sobota ale może mi któraś powie co znaczy...
Eerste betalingsherinnering?:rofl2:
Coś mi przyszło z ubezpieczenia dzisiaj...:wściekła/y:
Dzięki z góry...

Do góry