reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam z samego ranka!!! u nas noc mineła nie zaciekawie ja nie wyspana. mój mały obudził się o 3 w nocy i godzinę się bawił, co go przekręciłam na plecy to on sekundzie był na brzuchu ........ więc dziś jestem jak naćpana:baffled: pewnie jak uśnie około 10 ej to ja z nim pójdę spać......:-)

reklama
my już na nogach... i jakco dzień idziemynazakupy,przy tym spacerek:-)
widze że nie tylkomój mąż nieodkłada wszystkiego namiejsce:-)
tutaj jak mieszkamy z moimi rodzicami to mama sie przydaje-cokolwiek musze zrobic to mi popilnuje wiki:tak:
fajnie was zobaczyc na nk:tak: :tak:

miłego dnia życzymy;-)

bry

dzis mialam szczere checi isc z młodym na basen bo jakos miałam wyrzuty
że w zeszłym tygodniu zaraz po powrocie z PL nie chciało mi sie...
wczoraj wieczorem spakowałam torbe, nastawiłam sie psychicznie że znów wcisnę sie w kąpielkowki...
a dziś rano ZONK... Antek postanowił przygarować,
szanowny pan otworzył ślipka o 9:20... a basen na 10:00...
zanim sie po wyciągal w wyrku i go ubrałam znów pare minut
w plecy no i jeszcze butla ktorą skonczyl przed chwilka...

Witam we wtorkowe przedpoludnie :-)
Pogoda jakas do bani :szaro,ponuro i sennie :baffled:

Dlatego sobie i Wam na poprawienie nastroju i samopoczucia serwuje mala czarna:

Sencilla mam do Ciebie pytanie zwiazane z przygotowaniem materialow do czytania. Jak radzilas sobie z literami typu t, k,j,p,d? Wg Domana literki powinny miec 8 cm wysokosci, no ale litery sa wysokie :confused: Ile slowek przygotowalas na poczatek? Ja mam liste 200 slow. Mam nadzieje, ze to wystarczy na poczatek.

Milego dnia kobietki :-D

Cześć!

A ja też juz z powrotem w domku...po wizycie u połoznej.
Dzidziuś nie chce zleźć główką niżej tylko kręci nią jakby mówił "nie gotowy":-D
Poza tym ok...
Teraz spacerek z maluchami, bo zakupy na targu już zaliczyłam o 8.00
MaRita widzę,że mamy podobny problem z literkami...Sencilla ratuj!;-):-)
Kawka z tobą była pycha...zwłaszcza ta czekoladka!Mniam....:sorry2:
Do poźniej...

Ma-rita kawka pyszna! i ta czekolada też:-)
a ja odespałam , połozyłam się razem z Sebciem i teraz jestem wypoczęta:-) tylko obiad trochę w lesie:zawstydzona/y:

witajcie dziewuszki
wieczorkiem Wam napisze, co z tymi literkami :) Teraz zabieramy sie z Mama za pierogi, mniam mniam!! :-)

reklama
Kurcze Sencilla co mnie podglądasz....:-D
Ja też dzisiaj robie pierogi tyle,że z truskawkami!:tak:
Rano na targu kupiłam świeże...dzieciaki uwielbiają i mój małżon też przepada!
Tyle że ja lepić zacznę koło 18.00 bo wróci późno...Karina już sie cieszy,bo bardzo lubi wałkować swoje ciasto i lepić pierogi-potworki!:-D
Przyjemne z pożytecznym...

Do góry