reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam,
olgunia, zostal jeszcze jakis rogalik dla mnie? czy juz dziewczyny wszystkie zjadly? ;-) super filmiki Sebastianka... :tak:
sencilla, swietna ta Twoja Marys... :-D tylko skad jej przyszla na mysl ""Kupa"? :rofl2:
twiggless, Antos z pewnoscia jest juz gotow na debiut w "You Can Dance"... :-D"

my bylismy ostatnio w biurze konsultacyjnym jak Manuel mial 14 miesiecy... dostal ostatnia szczepionke... wazyl wtedy 12kg 900gram i mierzyl 84,5 cm... :tak::-)
aniahaven i twiggless, nie przejmujcie sie, nam rowniez mowiono, ze po szczepionce goraczka, wysypka... itp... a Manuel jakos nie mial zadnych objawow... :no:
dolaczam fotki z ZOO w Emmen oraz z kinderboerderij, ktore znajduje sie na terenie ZOO)...

pozdrowionka... ;-)

Załączniki

• 021.jpg
    021.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 27
  • 018.jpg
    018.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 25
reklama
a moj mały jeszcze śpi... ciekawe o ktorej pojdzie na noc spać...
ale dziś nie mam weny na stanie przy garach... m. za chwile wroci do domu a ja jeszcze w szczerym polu z obiadem... zaraz wstawie tortolini to za 20 min bede, jak to się ładnie mówi ;-D po ichniemu "klaar" z jedzonkiem...

hejka:-) jak tu człowiek ma zrzucic kilogramy jak ciagle jakies słodkości... a mi zostało prawie 20kg do zrzucenia:crazy:
och, ja tezlubie miec wszystko po swojemu..nawey meza ścigam żeby odkładał na swoje miejsce- bo lubiwszystko zostawiaćgdzie mu popadnie...
no to może i ja poszpream na nk, tylko przyslijcie mi wszystkie jakies namiary, :tak:prosze:-)
my bylismy na zakupach, pozno bo dzisiaj sklepy otwieraja dopiero o 13:baffled:

Hej hej....
Ale się rozpisalyście...:-D - ja wlaśnie wróciłam z popołudniowego spacerku z dzieciakami mymi...
Erni jak przystało na nudnym buszowaniu po sklepach i nie tylko zaraz sobie dzremkę uciął, wiec szybko spać nie pójdzie...:-:)sorry2:
Olgunia widzę na NK cały komplet już zebrałaś...
Fajnie jest się zobaczyć chociaż wirtualnie...:-D
Magdalena mój chłopczyk wcale a wcale nie wygląda jakby mial mieć gorączkę.
Przeciwnie tryska humorem i jest bardzo wesoły....aż miło popatrzeć!:tak:
Beauty cieszę się z tobą napewno się stęskniłaś co?
Buziole...

Ania, to dobrze ze Ernest sie ma dobrze :)
Niunia,wysle Ci na priv moje namiary, to mnei znajdziesz :tak: I ja tez malzona scigam, zeby mi odkladal na miejsce, ludzie, co my z tymi facetami mamy..!! ;)
Magdalena, ale fajnie Wam musialo byc.. Tez bym poszla z Mala poogladac zwierzaki, musimy sie do amsterdamu wybrac!!
a mojego mezusia i Marysi nie ma, pojechali na lotnisko przywitac Babcie.
milego wieczorku!

Ostatnia edycja:
O babeczki....

Mój mąż po którejś uwadze, żeby odłożył to na miejsce skąd wziął to on do mnie...że jeszcze się nie przyzwyczaił do nowego domu.:baffled:
Niezła wymówka ale troche w tym prawdy...
Fakt teraz mamy duuuuużo więcej miejsca.:tak:
Miłego wieczorku z mamusią, buuuu ja też tak chce!:-D
Moi już po kąpielach...piżamowcy biegają....

Szymek po tym szczepieniu miał lekką gorączkę i kaszelek, ale w sumie to cięzko powiedzieć czy tylko po szczepionce bo jednocześnie zeby mu wyszły.

Mój piżamowiec też jeszcze biega, czeka na siostrzyczkę. Mnie też nosi, niech ona już przyjedzie ...

Aniu, rozwalila mnie wymowka Twojego meza.. ;) Moj ma taka, ze on nie wie, gdzie to "swoje miejsce" jest. łolaboga.
beauty, czy przypadkiem moja Mamusia i Twoja Corcia nie leca tym samym samolotem? ;)

A jako ze ostatnio sie rozkrecilam ze zdjeciami, hihi, to oto jedno z serii Romantica ;)

Ostatnia edycja:
Hi, hi Sencilla ale się uśmiałam...ale prawda taka,że najczęściej to jak ktoś coś potrzebuje to biegają wszyscy do mnie i pytają gdzie to jest?:laugh2::angry::laugh2:
To skąd mają póxniej wiedzieć gdzie odłożyć i tak kółko się kręci!:-D
Może któregoś dnia skończymy się urządzać i rozpakowywać...i będzie wiadomo gdzie i co...
Uciekam do łózeczka, bo jutro misja specjalna; podrzucić psiapsiółke do położnej!:-)
Jeszcze 3 tygodnie i może się coś wykluję...:tak:
Śpijcie dobrze kobitki...

Acha!Powracaliście z wakacji to mnie teraz oświedźcie: :-D
Co zrobić żeby dostać wakacyjne?bo ja nadal nic nie dostałam...a może mi się nie należy?:baffled:
Może któraś się orientuje w tym temacie?Coś niecoś czytałam na niedzieli ale dalej stoje w miejscu....:rofl2:
Pa,pa...

reklama
Aaaaaaa....

I taka prośba do wszystkich na NK....czy mogłybyście w swoim profilu w miejscu pseudonim szkolny dopisać swoją ksywkę z BB...?:sorry2::-D
Ciężko czasami mi się połapać kto jest kto a po miejscowosciach to nie za bardzo mi jeszcze wychodzi....:no:;-):-)
Padam z nóg...pa

Do góry