reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Olgunia, przeslij mi jakos rogalika.. A najlepiej ze dwa.. Prosze prosze... ;-)
Aneta, rzeczywiscie wlasciwie caly czas mamy gosci.. Bardzo lubie jak ktos u nas jest.. Ale tez czasami lubie byc sama, ja to taka troche zosia samosia jestem, lubie miec wszystko po swojemu hihi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej...
Ja co prawda obiad właśnie wciełam, ale na rogalika chetnie się załapie!:-D
Małżon się pochorował i został w domku...i obiadek upichcił!
Anetko mały duży się urodził (4100) więc rosnie w swoim własnym tempie..
Karina w lipcu skonczyła 3latka i waży też 17 kg....:rofl2:
Jak się urodziła to miała 4,000:tak:
Tata duzy chłop prawie 2m to jak mają być mali...:sorry2:
Sencilla ja też ci zazdroszcze mamy...moja mama to jak bedzie miec czas dla mnie to chyba za 7-10 lat.:laugh2:
Wciąż mam młodsza siostrę a mama ją sama wychowuję i teraz znowu do szkoły,wiec mama nie ma sie jak wyrwać do mnie...:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:;-)
I ja też chce namiary na NK...:-D
Pozdrawiam...

Aniu, duze te Twoje dzieciaki!! Moja Marys jest raczej drobna, ma 19 miesiecy, a wazy jedyne 11 kg, ale z Antosi to bedzie babka na sto dwa!! Ma 2 miesiace a wazy juz 6 kg.. :) Pewnie wzrost odziedziczy po mamie :tak::-D
Krolestwo za rogalika!!! :dry::rofl2::zawstydzona/y: Olguniaaaa.... daj z jednego!! Jakby tu go przetransportowac do mnie..?.... :confused:

Ja się właśnie poratowalam szarlotką, bo wczoraj upiekłam.:-D:tak:
Mąż co prawda się wieczorem do niej dołożył, ale kawałek został...
Ktoś chce? hi hi

ja też lubiłam jak miałam gości ale ostatnio nie miałam w ogóle spokoju. w maju przyjechali do mnie brat z bratową i z 5 letnią córką na miesiąc, potem miałam tydzień wolnego i pojechaliśmy my do PL na dwa tygodnie i przywiezliśmy ze sobą mojego A córkę 10 letnią na całe wakacje , w 5 sierpnia przyjechali natomiast teście i szwagier z żoną i roczną córką i byli 10 dni , został tylko teść bo mój A wziął go do pracy,więc już mam dośc gości i powiedziałam że nigdy więcej takich wakacji:szok:
a teraz odpoczywam !!!
no to dziewczyny w samochód i do mnie na te rogaliki!!!! szybciutko !!!1

no to my mielismy jednak chwile przerwy w gosciach.. Ale mialas Olgunia zawrot glowy..
Ania, nie... nie.. przyjechalabys do mnie na szarlotke?:zawstydzona/y: tzn.. ktora Ty bys upiekla.. u mnie.... :-D:tak: i bysmy ja pozniej cala zjadly.. bez mezow... :-D
Wczorajszy dialog z rodzaju "Dzikie zwierzeta"
Ja: "Marysiu, kto jest krolem zwierzat?" (dla niezorientowanych, odpowiedz oczekiwana: LEW, a przynajmniej RYK lwa, ktory Marysi wychodzi doskonale)
Odpowiedz MArysi: "Kupa!!"

Sencilla, aniahaven ja też lubię mieć wszystko po swojemu i na swoim miejscu, ale mieszkam z siostrą, więc nie do końca tak jest:-(.... jak ja Wam zazdroszczę własnego mieszkanka:-(.
olgunia upiekłaś czy kupiłaś te rogaliki? Gdzie mieszkasz?
Sencilla Twoja córka jest niesamowita:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

reklama
Do góry