reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam się na wątku po raz drugi pisałam miałam już w zeszłym roku się przeprowadzić do Holandii bo mąż tam pracuje ale jak to życie pokrzyżowało nam plany.
Za tydzień po tak długim oczekiwaniu w końcu ze synkiem przeprowadzamy się z PL do Enkhuizen :)

hejka
aOla, Aniah ja tez pojawie sie na spotkaniu komunijnym z moja corcia:-)
Anie to juz widzialam na zywo w niedziele jak ankiety zbierala, fajna babka z niej:-)

Milego dnia

ja w niedziele nie mogłam przyjechać ale w piatek będziemy na 17:45? dobrze pamiętam?????? przyjadę z całą rodziną Nie znam Bredy więc mąż kierowca a córka będzie chodziła na zajęcia do Pl szkoły A ciekawa jestm jakie sa koszty nauki i komunii? wiecie coś?

aOla ja nic nie wiem na ten temat, wiem ze w w tym roku na kamerzyste chcieli ok 100e od osoby ale jakos sie dogadali i wyszlo mniej. Ja po za tym musze sie do parafii zapisac jesli daje dziecko do komunii, tak slyszalam. A godzina sie zgadza 17 :45 w pt. wiec do zobaczenia :-). Wiesz kobitko ja tez z czestochowy jestem:-)

aOla ja nic nie wiem na ten temat, wiem ze w w tym roku na kamerzyste chcieli ok 100e od osoby ale jakos sie dogadali i wyszlo mniej. Ja po za tym musze sie do parafii zapisac jesli daje dziecko do komunii, tak slyszalam. A godzina sie zgadza 17 :45 w pt. wiec do zobaczenia :-). Wiesz kobitko ja tez z czestochowy jestem:-)
no nie zle Moze sie jeszcze okazac ze się znamy :) widzę ze nasze starszaki nawet podobnie się urodziły :) Byłam w tym roku w kosciele gdy była komunia i na prawde pod wrazeniem byłam profesjonalnego sprzetu kamerzystów i fotografów
A w parafii zapisana nie jestem Jak bylismy księdza pytac o komunie to nic nie mówił ale też nie pytałam
Ja będę też z Alicja przyjezdzac bo bedzie chodziła w tym czasie na zajęcia dla maluchów

reklama
Do góry