reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniahaven jesli to grypsko Cie rozklada to pozostaje tylko jedno: herbata z lipy na poty i biegusiem do lozka :tak:
Obawiam sie, ze do piatku raczej sie nie wykurujesz :no: i lepiej nie ryzykowac bo wiadomo jakie sa komplikacje po grypie.
W kazdym razie zdrowka dla Was :-)

Widze, ze tutaj puski byly. Chyba to zasluga ladnej pogody. Niestety z tego, co widzialam od jutra deszcz i ma sie ochladzac. A na weekend podobno miejscami maja byc nawet opady sniegu :szok: Zesmy sie nacieszyli wiosna :baffled:

reklama
śnieg?:szok::no::szok: tylko nie to! tak w ogóle to dzień dobry, ja już na nogach od 7.00 dzieci wyszykowałam:tak:do szkoły i ..lecimy. Jak na razie mam się dobrze, tylko katar mi dokucza...zobaczymy co będzie popołudniu bo mamy jeszcze dziś lekcje pływania:sorry2:...miłego dnia kobietki

aniahaven- lacze sie z toba... oraz z zabkujacymi dziecmi:-( u mnie wychodzi zab madrosci od dwoch dni spac nie moge tak boli, a dzis przeszlo mi chyba na migdal bo mam opuchlizne:wściekła/y: na 10.30 do lekarza ciekawe czy domowy cos da czy do dentysty trzeba bedzie:crazy: a na piatek i sobote mamy imprezy urodzinowe znajomych:wściekła/y:

No ja wlasnie patrze na pogode i pokazuje mi w niedziele snieg a w pon w nocy -7 :eek: ja juz podziekuje za zime. ..

Dobry tak wogole...

Ann tez tak slyszalm ze ma znów zima wrócic:baffled::no: Ale po 15-stym juz ma sie ocieplic, no oby...
Aniu ,Nana zdrówka dla was:tak:

dzis bez slonca ale cieplo:tak:

Witam laski:-):-):-):-)pamięta ,mnie ktoś jeszcze tutaj;-)podczytywałam trochę ale na pisanie brak czasu:tak:

Wracam bo okazało się że będę miała trzecie beibi,nie planowane :tak::tak: trochę mnie to przeraża z dwójką nieraz nie wyrabiam a co to będzie jak będzie trzecie i to malutkie:szok:termin mam na wrzesień :tak::tak::tak::tak::tak:
Pozdrawiam

hej agnes74 ja cie oczywiscie pamietam :tak: i witaj w klubie na kiedy termin? u mnie poki co 20 wrzesnia ;-)

zakrecona jestem wlasnie doczytalam ze na wrzesien :D

Aniahaven mam pytanie Ponieważ nasze starsze dzieci sa z jednego rocznika czy posyłasz córkę teraz do komunii? i czy do pl parafii w Bredzie? Ja na pewno czekam do przyszłego roku tylko sie zastanawiam czy do Pl parafii czy Nl Wiesz coś wiięcej na temat komunii dla dzieci jak to wyglada itp?

bry wieczór... Agnes GRATULACJE - dasz rade don't worry ...aOla moja Karina idzie dopiero w przyszłym roku bo teraz ma 7lat i jeszcze nie ten rocznik... i będzie mieć komunie w PL kościele... przed komunią organizowane są spotkania dla dzieci pierwszokomunijnych... a co dokładnie chciałabyś wiedzieć? dobranoc

reklama
a co dokładnie chciałabyś wiedzieć?
no własnie Piotr tez 8lat konczy w grudniu Duże prawdopodobieństwo ze pójdą nasze dzieci razem :) Najpierw myślałam żeby przeczekać rok i Alicja poszła by rok wczesniej i byłaby jedna impreza ale mąż mówi że lepiej jak będzie osobno I pewnie tak zrobimy Z tego co czytałam na stronie parafii to spotkania zaczynają się z rokiem szkolnym (holenderskim czy polskim???) I tak ogólnie pytam co wiesz na temat komunii w Holandii tzn konkretnie w tej parafii?
Poniewaz będzie u nas z 20 osób to szukam restauracji żeby się nie bawić w obiad w domu Znasz jakieś? bo ja tylko SUMO:)

Do góry