reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

u nas weekendzik minal leniwie:tak:wczoraj w domciu sie byczylismy:tak:dzis tez bo Michalek znów zaczal kaszlec,inhaluje go i juz lepiej:tak:

reklama
Hague na pewno nie bedziesz sie nudzić na drugim wątku :-):-D wiec...
Karola ja też lubie pobyczyć sie w weekend... easy time:cool2: u nas na forum to cisza i spokój hihi.. moderatorzy mają spokój hahha...

No tam to napewno lol :-D
Ale ogolnie chodzi mi o to, ze tu nie tak jak kiedys, wpadlo sie a tu 5 stron napisanych, i to nie w kolko te same osoby tylko wlasnie duzo nas bylo i kazda cos pisala :sorry2: no ale niektore znowu sa ciezarowkami, niektore zaczely pracowac, a niektore maja jeszcze inne zajecia.

Tomek juz spaceruje, chodzi po calym domu i nawet dobrze mu to wychodzi :-) ale jak zakladam mu buty i idziemy na dwor to zaraz sie potyka o wlasne nogi, bo nie umie wyzej podniesc i buty przeszkadzaja :-D

No tam to napewno lol :-D
Ale ogolnie chodzi mi o to, ze tu nie tak jak kiedys, wpadlo sie a tu 5 stron napisanych, i to nie w kolko te same osoby tylko wlasnie duzo nas bylo i kazda cos pisala :sorry2: no ale niektore znowu sa ciezarowkami, niektore zaczely pracowac, a niektore maja jeszcze inne zajecia.

:-D

Hague to prawda... kiedyś to forum tętniło życiem :cool2:...do czasu aż sie na nim nie pojawiłaś i skłóciłaś wszystkich ze wszystkimi...:tak::-D:tak:... co nawet do tej pory ci zostało a dowód masz na drugim wątku gdzie ludzie wciąż wciągają sie z tobą w dziwnego rodzaju potyczki słowne..:-p Nic sie niemartw nie mam do ciebie żalu... rozumiem że ty już taka sie po prostu urodziłaś...;-) a forum nadal żyje własnym, choć ledwo bijącym sercem...:sorry2:

No dokladnie :cool2: to mam rozumiec, ze cale forum dla mnie?? hahahaha

wiesz, ja poprostu jestem szczera. wedlug mnie to zaleta, bo zawsze mowie to co mysle, a mam w ** to co mysla o mnie inni. dla innych zas szczerosc, to wada. jammer. Jakos za bardzo nie przejmuje sie tym co i do kogo to mowie, bo czesto uczucia obcych mi ludzi obchodza mnie jak zeszloroczny snieg. Bije ze mnie egoizm, no i co z tego? Nie lubie podlizywac sie innym ludziom i byc pod czyjes dyktando, zachowywac sie w taki sposob, zeby komus sprawic przyjemnosc. Ja wszystko robie tak, zebym ja sie z tym dobrze czula.

Zobacz, kolezanka sasiadka twierdzi, ze ja po pierwszej rozmowie jestem sympatyczna.. wiec to nie tak odrazu ze jak przyszlam, to wszyscy uciekli, bo ja na samym poczatku nie okazuje takich negatywnych uczuc i NONSZALANCJI. aczkolwiek nie narzekam na brak przyjaciol i znajomych, nie siedze calymi dniami w domu sama, bo nie mam do kogo isc, ani nikt do mnie nie przychodzi. Wiec najpierw trzeba sie zastanowic, czy zycie forum przestawia sie na rzeczywistosc, a Ty piszac, ze taka sie urodzilam, to mam rozumiec, ze znasz mnie juz tak dlugo i dobrze, ze mozesz takie cos na moj temat powiedziec? :D hahahah

Ostatnia edycja:
witam sie i ja po dlugiej nieobecnosci... :-)
co niektorzy mnie moze pamietaja..;-)

mysle ze duzo dziewczyn jeszcze chetnie by sie tu odezwalo ale obawia sie slow szczerosci, ktore niektorzy powinni powiedziec w myslach a nie pisac.. ale to tylko moje zdanie.. :sorry2:

a dlaczego powinni wypowiedziec w myslach a nie pisac? czy uwazasz, ze lepiej pisac "bardzo Cie lubie", a w myslach myslec "a Ty glupia krowo"?:-D ja uwazam, ze lepiej mowic wszystko wprost. krotko i na temat, przynajmniej wiadomo o co chodzi. nie lubie falszyzmu, a szczerosc uwazam za dobry takt, w przeciwienstwie do jakiejkolwiek cenzury slowa tylko po to by kogos nie urazic.

reklama
Do góry