reklama
Nie moja droga to ty tego przełknąć nie potrafisz ...więc oficjalnie ci oświadczam że NIEREAGUJE NA TWOJE POSTY od teraz chyba że będę mogła ci służyć jakąś informacją lub pomocą...albo cię zablokawać jeśli kogoś znowu obrazisz..powodzenia !
the hague widze ze wpadlas w ciag
falszu a nie falszyzmu.
widze, ze nie wiesz ale oznaka kultury i dobrego wychowania rowniez inteligencji jest czasem pominiecie pewnych rzeczy, niekoniecznie aby sie komus przymilic, po prostu aby nie byc chamem ;-)
po prostu ludzie na pewnym poziomie nie wypowiadaja sie obcesowo. Bycie bezczelnym wcale nie jest dobra cecha i niewiele ma wspolnego z szeroko pojeta szczeroscia w Twoim mysleniu.
Nie pisze tu zeby Cie poprawiac, tylko zauwazylam, ze nie wiesz takich rzeczy, a moze Ci sie przyda w zyciu.
falszu a nie falszyzmu.
widze, ze nie wiesz ale oznaka kultury i dobrego wychowania rowniez inteligencji jest czasem pominiecie pewnych rzeczy, niekoniecznie aby sie komus przymilic, po prostu aby nie byc chamem ;-)
po prostu ludzie na pewnym poziomie nie wypowiadaja sie obcesowo. Bycie bezczelnym wcale nie jest dobra cecha i niewiele ma wspolnego z szeroko pojeta szczeroscia w Twoim mysleniu.
Nie pisze tu zeby Cie poprawiac, tylko zauwazylam, ze nie wiesz takich rzeczy, a moze Ci sie przyda w zyciu.
Dziekuje za to Jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecieNie moja droga to ty tego przełknąć nie potrafisz ...więc oficjalnie ci oświadczam że NIEREAGUJE NA TWOJE POSTY od teraz chyba że będę mogła ci służyć jakąś informacją lub pomocą...albo cię zablokawać jeśli kogoś znowu obrazisz..powodzenia !
hehehe dobre dobre mi to sie zawsze w takich chwilach przypomina, jak Cie kiedys Anno ktos hitlerowcem na forum nazwal, to wtedy tak dalas uszy po sobie i przestalas pisac jakis czas... ja Ci napisze tylko "nie oceniaj drugiego, jesli Ci to nie mile" ide bo mi zupa stygnie, narciarz
the hague widze ze wpadlas w ciag
falszu a nie falszyzmu.
podpisuje sie pod tym obiema nogami i rękami.. i dziękuje za wsparcie!
niunia_2008
mama Wiktorii :)
aniahaven- u nas wszystko sie jakos kreci.. startujemy z budowa w PL-bo kiedys zamierzamy tam wrocic.. choc teraz wiktoria sie po roku wkoncu rozkreca w szkole i zaczyna rozmawiac choc nadal wstydliwie i najlepiej pani na ucho
co do nie pisania wszystkich swych odczuc mialam na mysli zeby czasem umiec przemilczec temat a nie robic zamieszanie.
ja rowniez uwazam sie za osobe mowiaca wszystko co mysli, sama potrafie sie przyzanc ze bywam wredna..
Thehague-czy ty masz na jakikolwiek zdanie pozytywna opinie? widze ze na drugim watku rowniez na zaczety temat wyglaszasz swoje zdanie jaka to jestes wspaniala mataka ze chodzika nie kupilas...
co do nie pisania wszystkich swych odczuc mialam na mysli zeby czasem umiec przemilczec temat a nie robic zamieszanie.
ja rowniez uwazam sie za osobe mowiaca wszystko co mysli, sama potrafie sie przyzanc ze bywam wredna..
Thehague-czy ty masz na jakikolwiek zdanie pozytywna opinie? widze ze na drugim watku rowniez na zaczety temat wyglaszasz swoje zdanie jaka to jestes wspaniala mataka ze chodzika nie kupilas...
Nigdzie nie napisalam, ze jestem wspaniala matka, ale tak, masz racje, wlasnie za taka sie uwazam. przeszkadza Ci to?
Ayni dzieki! Ty zawsze w pogotowiu i na strazy, najwazniejsze by falsz nie byl falszyzmem, bo z tego juz krotka droga do faszyzmu, lol no to narciarz po raz 2, bo same prowokujecie, a potem placzecie ze ja posty pisze
Ayni dzieki! Ty zawsze w pogotowiu i na strazy, najwazniejsze by falsz nie byl falszyzmem, bo z tego juz krotka droga do faszyzmu, lol no to narciarz po raz 2, bo same prowokujecie, a potem placzecie ze ja posty pisze
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
zastanawiam sie po co udzielasz sie na forum skoro jestes tak wspaniala i wszystko wiesz najlepiej
ayni bardzo dobrze napisala zeby czasami umiec nie byc chamem- czego widac ci brakuje
ayni bardzo dobrze napisala zeby czasami umiec nie byc chamem- czego widac ci brakuje