reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Nie moja droga to ty tego przełknąć nie potrafisz:-D ...więc oficjalnie ci oświadczam że NIEREAGUJE NA TWOJE POSTY od teraz chyba że będę mogła ci służyć jakąś informacją lub pomocą...albo cię zablokawać jeśli kogoś znowu obrazisz..powodzenia !:-p

the hague widze ze wpadlas w ciag ;)
falszu a nie falszyzmu.
widze, ze nie wiesz ale oznaka kultury i dobrego wychowania rowniez inteligencji jest czasem pominiecie pewnych rzeczy, niekoniecznie aby sie komus przymilic, po prostu aby nie byc chamem ;-)
po prostu ludzie na pewnym poziomie nie wypowiadaja sie obcesowo. Bycie bezczelnym wcale nie jest dobra cecha i niewiele ma wspolnego z szeroko pojeta szczeroscia w Twoim mysleniu.

Nie pisze tu zeby Cie poprawiac, tylko zauwazylam, ze nie wiesz takich rzeczy, a moze Ci sie przyda w zyciu.

hehehe dobre dobre :p mi to sie zawsze w takich chwilach przypomina, jak Cie kiedys Anno ktos hitlerowcem na forum nazwal, to wtedy tak dalas uszy po sobie i przestalas pisac jakis czas... ja Ci napisze tylko "nie oceniaj drugiego, jesli Ci to nie mile" :sorry2: ide bo mi zupa stygnie, narciarz :cool2:

the hague widze ze wpadlas w ciag ;)
falszu a nie falszyzmu.
widze, ze nie wiesz ale oznaka kultury i dobrego wychowania rowniez inteligencji jest czasem pominiecie pewnych rzeczy, niekoniecznie aby sie komus przymilic, po prostu aby nie byc chamem ;-)
po prostu ludzie na pewnym poziomie nie wypowiadaja sie obcesowo. Bycie bezczelnym wcale nie jest dobra cecha i niewiele ma wspolnego z szeroko pojeta szczeroscia w Twoim mysleniu.

Nie pisze tu zeby Cie poprawiac, tylko zauwazylam, ze nie wiesz takich rzeczy, a moze Ci sie przyda w zyciu.

podpisuje sie pod tym obiema nogami i rękami..:tak: i dziękuje za wsparcie!

aniahaven- u nas wszystko sie jakos kreci..:tak: startujemy z budowa w PL-bo kiedys zamierzamy tam wrocic.. choc teraz wiktoria sie po roku wkoncu rozkreca w szkole i zaczyna rozmawiac choc nadal wstydliwie i najlepiej pani na ucho:-D

co do nie pisania wszystkich swych odczuc mialam na mysli zeby czasem umiec przemilczec temat a nie robic zamieszanie.
ja rowniez uwazam sie za osobe mowiaca wszystko co mysli, sama potrafie sie przyzanc ze bywam wredna..
Thehague-czy ty masz na jakikolwiek zdanie pozytywna opinie? widze ze na drugim watku rowniez na zaczety temat wyglaszasz swoje zdanie jaka to jestes wspaniala mataka ze chodzika nie kupilas... :szok::-D:-p

Nigdzie nie napisalam, ze jestem wspaniala matka, ale tak, masz racje, wlasnie za taka sie uwazam. :cool2: przeszkadza Ci to?:cool2:
:sorry2:

Ayni dzieki! Ty zawsze w pogotowiu i na strazy, najwazniejsze by falsz nie byl falszyzmem, bo z tego juz krotka droga do faszyzmu, lol:-D no to narciarz po raz 2, bo same prowokujecie, a potem placzecie ze ja posty pisze

reklama
Do góry