reklama
19marzenka88
Fanka BB :)
mamy 25 metrow do siebie niezle...nawet nie wiedzialam ze mam tak blisko taka sympatyczna sasiadke
19marzenka88
no tego jeszcze nie wiem...na pierwsza rozmowe wydajesz sie spoko...a jaka jestes na prawde to moze z czasem sie przekonam haha...
Hehehehe no to napewno
A ja dzis nie poszlam do pracy pojechalam do delft, i jak wracalam to sie spoznilam na autobus no i wrocilam do domu, bo autobus jedzie jeden na godzine, to sie nie bede wkurzac i marznac na przystanku
Mam w planach zrobic spagetti, a wy co tam dzisiaj na obiad macie????
A ja dzis nie poszlam do pracy pojechalam do delft, i jak wracalam to sie spoznilam na autobus no i wrocilam do domu, bo autobus jedzie jeden na godzine, to sie nie bede wkurzac i marznac na przystanku
Mam w planach zrobic spagetti, a wy co tam dzisiaj na obiad macie????
19marzenka88
czyli mialas dzien wolny od pracy ja mialam wczoraj na obiad rybke a dzis nie mam weny wiec robie jarzynowa... a co do spagetti ja przewaznie robie po grecku czyli z duzo iloscia oliwek najlepiej czarnych-polecam
w tym temacie cos cisza jest...??!!
w tym temacie cos cisza jest...??!!
MamaZuzi&Marty
Marzenko to wbijaj na drugi watek,tam troche gwarniej.Nie wygonimy ani nie pogryziemy
Ja mam obiad od wczoraj, sandacz i smazone ziemniaczki mniaaammmmm!!!
Ja mam obiad od wczoraj, sandacz i smazone ziemniaczki mniaaammmmm!!!
ooo ja z oliwkami jeszcze nie robilam spagetti NEVER! to musze sprobowac
dzis wyruszam znowu w tany tany, ale najpierw ide z kolezanka do kina, nawet nie wiem na co, bo mi nie chce powiedziec na bank jakis horror bede darla morde, oj bede
dzis wyruszam znowu w tany tany, ale najpierw ide z kolezanka do kina, nawet nie wiem na co, bo mi nie chce powiedziec na bank jakis horror bede darla morde, oj bede
19marzenka88
no to milej zabawy wyszalej sie tez za mnie haha
reklama