reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ja jeszcze nie robilam fot, plener bedzie jak sie troche ociepli :-) takze mam nadzieje, ze jak najszybciej przyjdzie wiosna i 20 stopni :D

reklama
Hehehehe no to napewno :-p

A ja dzis nie poszlam do pracy :szok: pojechalam do delft, i jak wracalam to sie spoznilam na autobus:-D no i wrocilam do domu, bo autobus jedzie jeden na godzine, to sie nie bede wkurzac i marznac na przystanku :tak:

Mam w planach zrobic spagetti, a wy co tam dzisiaj na obiad macie????

czyli mialas dzien wolny od pracy :) ja mialam wczoraj na obiad rybke a dzis nie mam weny wiec robie jarzynowa... a co do spagetti ja przewaznie robie po grecku czyli z duzo iloscia oliwek najlepiej czarnych-polecam :)

w tym temacie cos cisza jest...??!!

Marzenko to wbijaj na drugi watek,tam troche gwarniej.Nie wygonimy ani nie pogryziemy :-D

Ja mam obiad od wczoraj, sandacz i smazone ziemniaczki mniaaammmmm!!!

ooo ja z oliwkami jeszcze nie robilam spagetti NEVER! to musze sprobowac :)

dzis wyruszam znowu w tany tany, ale najpierw ide z kolezanka do kina, nawet nie wiem na co, bo mi nie chce powiedziec :-D na bank jakis horror:confused2: bede darla morde, oj bede :-D

reklama
Do góry