reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Alexja, a gdzie jezdzicie w Austrii? My tez w sumie do tej pory Austria albo Włochy, czasami na weekend do Willingen bo blisko ale ze sniegiem róznie bywa.
Duzo zdrowia dla Naomi:tak:
Ma-Rita fajnie, czekam:-), tez własnie szukam miejsca dla dzieci.

reklama
Ania1272 my często jeździmy na narty, Włochy, Austria, Szwajcaria, Francja. Jeśli chodzi o wyjazd z dzieckiem to polecam Włochy i myślę że warto zainwestować wwyjazd ze szkółką dla dzieci, dzieciaki mają towarzystwo i od początku uczą się technicznie jeździć na nartach.W razie pytań o polską szkółkę to pisz.

Anna, a macie jakaś wypróbowana szkółke? My do tej pory jezdzilismy w doline Aosty we Włoszech, zreszta mieszkalismy przez pewien czas w okolicach Mediolanu wiec było blisko. Wprawdzie nie wiem czy młody da sie jeszcze na szkółke namówic, bo juz całkiem dobrze sobie radzi ale to faktycznie super sprawa, dziecko pod fachowa opieka a samemu mozna sobie spokojnie pojezdzic:-)

witam... ooo narty to mi też się marzą;-) ale w tym roku to ja sniegu w PL nie zobaczyłam :baffled:wiec o nartach zapomnieć musiałam..ale obiecałam sobie ze w przyszłym roku z dzieciakami posmigamy zwlaszcze ze mój brat jest instruktorem w szkółce:-D to korepetycje dla maluchów gratis:tak:Marita ja w tym roku błogie lenistwo, spanie do 9-10.00 i kawki i spotkania hihi... zyc nie umierać!:-pmiłego wieczorku...p.s. A Karola jeszcze nie wróciła???:nerd:

Ania1272 my jeździmy ze szkołką z Warszawy-dojazd samemu sobie orgaizujemy, można wykupić szkolenie również dla dorosłych ale nie trzeba.Jedziemy pod koniec stycznia do Włoch - Passo san Pellegrino z córką męża a Tymek jeszcze za mały to z abcią zostaje. Szkółka nazywa się Home - AB-active

Aniu a wrócila ,wrócila:tak::tak::-) Pare dni temu tu zagladla ale nie ialam czasu napisac :sorry::baffled:

Zycze wam wspanialego roku 2013 i realizacji planów i marzen:tak:

Marita zdrówka dla was:tak:

U nas znów choróbsko ;kasezl i katar:baffled: Milenka w pl miala antybiotyk i juz bylo dobrze a tu znów sie od Miska zarazila:no:Lecze dzieci syropami i kroplami jak nie przejdzie to w piatek juz do lekarza.

Aniahaven, fajnie dzieciaki mają z takim wujkiem instruktorem:-), jeszcze tylko zeby snieg chciał byc na zawołanie:tak:.
AnnaJ, dzieki za info:tak:, my wyjazdy organizujemy z reguły sobie sami i korzystamy z miejscowych szkółek.
Karola, duzo zdrowia!
U nas dzisiaj w koncu zapowiada sie ładny dzien. Ja dzisiaj oddaje sie sprawom papierkowo-urzedowym:tak:.Miłego dnia dla Wszystkich

hejka...jak tak dlej pójdzie to mi tych kumulatorków na tydzień nie starczy:-D:-D:-D :-D:-D Karola witaj... zdrówka dla was i dla pozostałych chorowitków również! u nas dzień zabiegany bo to przecież czwartek ---mój ulubiony:dry::baffled: spadam pod prysznic...dobrej nocki!

reklama
Witam.

Ania1272 my jak jeździliśmy 2 razy w roku na narty to raz sami organizowaliśmy a raz ze szkółką. Masz duzo możliwości bo Twoje dzieci/dziecko pewnie po angielsku mówią(pamiętam że do międzynarod. szkoły chyba chodza) więc w wielu miejscach sa szkółki prowadzone po ang.

Karola zdrówka dla córeczki życzę.

My dziś wieczorem wylatujemy do Amsterdamu...

Do góry