reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry!
Mam pytanie do dziewczyn szyjacych albo znajach sie na materialach. Gdzie w holandii moge kupic szyfon? bedzie w sklepie z tkaninami? no i czy ktos wie, jak jest szyfon po holendersku :) czy to jest to samo co organza?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Dziewczyny wszytskiego dobrego w Nowym 2013!!!!Zdrowka dla nas wszystkich!!!!
My wybieramy sie pod koniec stycznia na pare dni do Pl,i az sie boje ze znow wrocimy z chorym dzieckiem,,,,,
A tak pozatym to wszystko ok,widze ze jest nas wiecej z rosnacymi brzuszkami-fajnie!!!!milego popoludnia

Naya ja nie miałam problemów z bagażem podręcznym nigdy.

Ja wracam w piątek 11. stycznia wieczorem a 21 stycznia znowu do PL wylatuję.

anp ja często z Tymkiem bywam w PL i "odpukać" nigdy nie zachorował a ciągam go wszędzie i najczęściej środkami komunikacji miejskiej...

Witam!
Anno nie chodzi mi ze w Pl klimat mu nie sprzyja czy cos,ale chodzi o to ze u tesciow roznie bywa z palenie w piecu,najczesciej w nocy wygasa i jest zimniej,a moj Alex nie spi w spiworku,zreszta nigdy nie spal,i najczesciej spi rozkryty,chociaz co sie obudze to go nakrywam,ale wiadomo jak takie dziecko!!!
Co do akumulatorkow,,to moj sie chyba powoli rozladowuje---zaczynaja mnie bolec plecy(kregoslup)dzis caly dzien,oby bylo to tylko dzis,bo nie wiem jak to bedzie jesli bedzie do 40 tyg i sie nasili!!!
Milego wieczorku-ide sie myc bo wlasnie z pracy wrocilam!!!

Ania na rok jak na rok ale mam nadzieje, ze do ferii wystarczy:tak:
Anp, wspólczuje, wypoczywaj ile sie da, chociaz pewnie jak to z reguły bywa nie masz za wielkich szans na bezczynnosc:-)
Czy ktoras z mam jezdzi z dzieciakami na narty, a jak tak to gdzie, mozecie cos polecic?
Miłego wieczoru

witam sie po dlugiej nieobecnosci... Naomcia chora i mama ma wyrwane dni z zyciorysu. Zapalenie ucha razem z grypa sie przyplatalo. Ale coz, wszystko chyba tszeba przejsc.:happy2:

Ania my co prawda bez dzieci ale czesto jezdzilismy do Austrii na narty lub do Dolomitow (na Dolomity? :D zabij mnie a nie wiem;-)) i bardzo nam sie tam podoba. W Polsce tez jest fajnie :-)

reklama
Aniahaven no niestety grypa wyciagnela ze mnie wszystkie sily witalne, wiec akumulatory slabiutkie :dry::dry:
A jak Wam uplynal pobyt w Polsce??

Ania1272 my planowalismy w tym roku jechac do Austrii, ale niestety plany ulegly zmianie :dry:. Siostra meza polecala nam bardzo fajne miejsce (dziecioprzyjazne :tak:), niestety gdzies zapodzial mi sie ten link a nazwa tej miejscowosci wyparowala mi z glowy :baffled: Jak cofnie mi sie amnezja lub znajde link to dam znac :tak:

Do góry