reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

z Dortmundu to nie klopot az tak strasznie daleko nie jest ale teraz z Warszawy musialambym sie dostac w swoje rewiry chociazby do poznania. No nic bede musiala troszke poszukac i po meczyc sie.

reklama
Ja na esky.pl w zakładce "promocje" patrzę. Chociaż nie wiem czemu Lot'u mi tam nie znajduje..Kolega raz znalazł bilet z Lotu za 600 zł właśnie z Amsterdamu do Wawy i spowrotem. Ale już nie wiem gdzie.a Lot ma chyba w miarę warunki jeśli chodzi o bagaż..Mogę się mylić,ale na bank korzystniej niż w tych tanich liniach
:-Dw/w znajomy ostatnio specjalnie kupił walizeczkę mini-mini do Wizzaira na ten darmowy podręczny i dosłownie o kółka mu się nie zmieściła i 90 zł musiał dopłacić :laugh2:

Update..
Właśnie sprawdzam i znalazło bilet z Lot'u :D wooohooo

Ostatnia edycja:
Dobry, witaj Malina, ja z Zeelandii i do Bergen Op Zoom jezdze na zakupy.
Mozna latac jeszcze WizzAir Wizz Air - Polski mi sie raz trafilo za 100 EUR za 2 osob w dwie strony z Eindhoven do Wroclawia :tak:

Naya jak sie czujesz ? Co Cie sciagnelo do szpitala? Juz Cie wypisano ?

Malina ja ostatnio trafilam na bilet z wizzair (z eindhoven do wrocka) 5e za mnie i....... 0,99e (slownie - dziewiecdziesiat dziewiec centow :-D) za synka :happy: poprostu trzeba trafic na okazje oczywiscie musisz do tego doliczyc bagaz, oplate przelewem, odprawe (online jest za darmo), no i dojazd do eindh, i z wrocka do domu:happy:

Dzieki za odpowiedzi w takim razie nie pozostaje nic innego jak szperac po stronkach i lapac okazje.
do Eindhoven mam nawet nie daleko bo 100km byleby w Pl w miare blisko wyladowac.

Naya jak sie czujesz ? Co Cie sciagnelo do szpitala? Juz Cie wypisano ?

Generanie ok :) .Ale wczoraj mojemu małemu chyba taańce się nie podobały i tak mnie brzuch rozbolał,że przed 2 z balu się zawinęłam.

A w szpitalu byłam z moim pęcherzem.Nie daje odpuścić,internistka zobaczyła wyniki badań z listopada w których ktoś coś przeoczył,po skończonym antybiotyku nie miałam konsultacji bo wróciłam do Nl..a tutaj non stop miałam czaczę z sikaniem. Nawet jak w domu siedziałam to mnie łapało,szczypało,bolało..Łykałam tabletki z żurawiną,ale ma coś w sobie co w ciąży nagle zaczęło mnie odrzucać i po niej wymiotuję.
Poleżałam 4 doby i już mnie wypisali z diagnozą "w ciąży będzie tak pani miała":-D więc nie pozostaje mi nic innego,jak zainwestować w duże pampersy :)) będę miała tyłek jak Kardashianka:rofl2:

Malina ja ostatnio trafilam na bilet z wizzair (z eindhoven do wrocka) 5e za mnie i....... 0,99e (slownie - dziewiecdziesiat dziewiec centow :-D) za synka :happy: poprostu trzeba trafic na okazje oczywiscie musisz do tego doliczyc bagaz, oplate przelewem, odprawe (online jest za darmo), no i dojazd do eindh, i z wrocka do domu:happy:

A można wiedzieć na jakiej stronie sprawdzałaś bilety? :)

W ogóle mam pytanie odnośnie KLM. Leciała któraś z Was tą linią? jeśli tak,to czy byłyście zadowolone???
Z góry dziękuję za odp :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny HELP!!!

moje forum jest po angielsku tzn. menu i nie mam polskich liter wiec rozszyfrowanie waszych postow to poprostu :wściekła/y::wściekła/y: o i nawet emotek nie moge wstawic......wiecie jak to zmienic?????

reklama
Naya, ech mnie w ciazy wlasnie jedyne co denerwowalo to wlasnie to parcie na pecherz, nawet sobie nie wyobrazam, ze ty masz gorzej. No nic, na szczescie ciaza czlowieka trwa tylko 9 miesiecy. Slonie maja gorzej :-D

Gosia co ty za watek dzis utworzylas? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry