reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam!

Dziewczyny a to wystarczy, ze sie zapisze u innego ubezpieczyciela i oni reszte sami zalatwia?
Mam na mysli, ze automatycznie wypisana bede ze "starego" ubezpieczenia?

I jeszcze jedno-czy dzieci maja wszystko za darmo czy np. nie placi sie za pakiet, ogranicza sie to jedynie do tego co nalezy sie mnie. Sa jakies limity?

A i jeszcze jedno- czy zeby wziac familijny to musimy byc z B malzenstwem?

Ostatnia edycja:
reklama
Milka zawsze lepiej wyslac list z rezygnacja do ubezpieczyciela jesli od nowego roku chcesz przejsc do innego. Czasem na ich stronkach pisze, ze sami zalatwiaja wszystkie formalnosci z poprzednim ubezp., ale lepiej dmuchac na zimne, bo znam przypadki, kiedy obaj ubezpieczyciele spokojnie kazdego miesiaca sciagali premie :no:
Dzieci maja to samo co rodzice ale bez wlasnego ryzyka.
Nie musicie byc malzenstewm zeby miec pakiet familijny ;-)

Co do internetu to my w ziggo za 3 w 1 placimy 85 euro miesiecznie :confused2::confused2:Do tego dochodzi ok. 15 euro miesiecznie za Cyfrowy Polsat. Lekker goedkoop (NOT!!!) :baffled:

WTF!! Ayni teraz sie skaplam, ze przecie Ty mozesz miec inne lacze nic ja, tzn szybsze czy cos :-D lol.

Madziula mi kpn chula, uzywamy na 2 laptopach przez lacze wifi i jeszcze na telefonach i nie zauwazylam zeby zwalnial i strony sie pomalu otwieraly:tak:

The hague lol :D ja mam przepustowość łącza 40 mbps zbyt duzo jak na nasza skromna aktywność na Bb haha

Clauditka lepiej sobie porownaj w necie bo kazdy sobie sam dobiera pakiet. Np Ciebie moze interesować ortodoncja a mnie juz np nie I moga byc różnice zaleznie od pakietow. Ale basis kosztuje chyba 96 cos tam za 1 doroslego.

W fbto nam powiedzieli ze zawiadomia starego ubezpieczyciela I dostaniemy od niego powoadomienie listem ale z nich strony mozna tez wyslac list gotowiec do druku juz z automatycznie wgranymi danymi itd.

Ale smiesznie bylo jak M dzwonil rezygnować z netu I konsultant próbował go przekabacic na tanszy net a moj do niego : ja nie chce juz internetu, jest kryzys, trzeba oszczędzać :D

A co!

Dziewczyny powiedzcie mi czy w tych nowych telefonach trzeba formować baterie czy juz nie? Wydaje mi sie ze teraz sa takie baterki ze juz nie trzeba ale M mówi zebym całkowicie rozladowala baterie zanim podlacze do ladowania. Poki co nie doszlam do manuala bo wiadomo ssaczek ważniejszy. ..

Ayni, nowych baterii nie trzeba formowac , są już "zrobione" fabrycznie.
My za internet plus telefon płacimy z KPN około 40E. Generalnie z jakości usługi jestesmy zadowoleni.
Miłego dnia.

reklama
Ayni niby nie trzeba formatowac baterii ale mój ma zawsze to robi:tak:i nigdy na baterie nie narzekal:happy: A tak srednio ze 3 tel na rok sie przewina przez jego rece..

Do góry