reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

The Hague, ja sie juz przenioslam i nowe ubezpieczenie wejdzie w zycie z dniem 1-go stycznia. Sama jak narazie moge powiedziec, ze ich obsluga klienta dziala sprawnie bo szybko odpowiadaja na maile i rzeczowo, a z tym mialam wczesniej problem u poprzedniego. Mysle, ze gorzej niz u mojego poprzedniego napewno nie moze byc :-D

A o tym ubezpieczeniu dowiedzialam sie od holenderskich ciezarowek, ktore bardzo sobie chwala.

U nas oszczednosci okolo 20 eur na miesiac wiec w skali roku tez jakis pieniadz.

Zmieniamy tez internet na inna firme, mimo, ze jestem zadowolona z uslug, ale takim sposobem znalazlo sie 50 eur oszczednosci co miesiac. W skali roku to 600 eur :szok: niby przez miesiac jak sie placi to tego nie czuc, ale po co przeplacac za to samo ? :sorry:

reklama
no u nas to tez by bylo 20e na miesiac. wiec miec 200e rocznie wiecej a nie miec to tez roznica ;)
a internet w tamtym roku zmienilismy i zaoszczedzamy miesiecznie 12e:-) czyli jakby zsumowac to bedzie ponad 300e rocznie. za to mozna miec jakies wypasione swieta, ciuchy dla nas i Tomcia, lub poprostu odlozyc ta kwote na gorsze czasy. Ahhh uwielbiam oszczedzac bez odmawiania sobie niczego :-D:tak:

hej dziewczyny..a jeśli mogę zapytać to jaki internet miałyście i za ile? :eek: i na co przechodzicie...:rofl2: i za ile? bo ja obecnie tez płace za dużo/jak dla mnie:zawstydzona/y:ponad 35euro per miesiac/ i nawet dziś się nad tym zastanawiałam ze musze cos z tym zrobić!:tak:

A ja sobie 3w1 w t-mobile zamówiłam i mam internet, telefon i telewizję przez pierwsze 6 mcy za 19 euro a potem następne 6 za 38 z centami (;

I ja też do FBTO przechodzę... tylko przez przypadek mi się dwa razy wysłało :eek: mam nadzieję że problemów z tym nie będzie...
U mnie to oszczędność 30 euro miesięcznie bo za ubezpieczenie z cz (aanvulend) płaciłam 140 (!) a praktycznie nie korzystałam z niego wcale...

Ostatnia edycja:
Aniu ja mam Internet KPN za 35 € I jest super I swietny serwis ale taka sama predkosc w ZeelandNet kosztuje 20 € a my nie sciagamy nic tylko buszujemy po sieci jak normalni ludzie. Dodam jeszcze ze najtajszy pakket w zeelandnet kosztuje chyba 10, 99 ale slaba predkosc

Ayni ja w kpn place 25, a czemu Ty 35?? :eek: moze jakies inne promocje byly.. ja bralam chyba w marcu tego roku i mielismy pierwsze 3 miesiace za free.

hejka dziewczyny
a ile kosztuje ubezpieczenie w fbto to familijne?? może też się zastanowię nad zmianą?

co do internetu aniahaven my mamy z t-mobile przez pierwsze 3 miesiące płaciliśmy 10e , a teraz po 25e ms, a naprawde jest szybki i dobry.

reklama
Do góry