reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witam!!

A ja dzisiaj sie wybralam do Hagi zeby wyrobic paszort Filipkowi i pod ambasada pocalowalismy klamke bo otwarta do 14 a my bylismy o 14.10 bylam taka wsciekla ze nie pytajcie. 140 km na marne i stracony czas. Wykupilismy parking na 1.5 h ale nie znamy wogole Hagi wiec nie wiedzielismy gdzie isc wiec wrocilismy do domu.

Anetko no piekna wycieczke mieliscie:eek: ambasada w pon czynna od 12 do 17;30 a wt - pt do 14:tak::tak:
no szkoda ze nie wymienilysmy sie telbo byscie na kawe wpadli lub bym was gdzies pokierowala:tak:pod sama ambasada jest parking free:tak::tak:

Milenka po szczepieniu strasznie marudna i ciagle na rekach chce byc

Hejka
Nana wspolczuje wam......nawet nie wiem co ci powiedziec zeby choc troche pocieszyc :zawstydzona/y:

Anetka no to udala wam sie wycieczka :sorry:
powiedz mi gdzie kupilas tego gryzaczka, mi to tez sie podobalo :tak:

Karola jak po szczepieniu??? Przezylyscie to jakos??? ja ma wizyte w listopadzie i tym razem na szczescie bez szczepienia :happy:

Iskierka slicznie haftujesz, tez bym chciala jakis taki kreatywny talent miec :tak:

Sencilla a ty na wakacje gdzies ucieklas, ze cie nie ma?????

U nas chorobsko czesciowo przegonione, kaszlemy jeszcze a mnie to juz taki super suchy meczy ze szok.
Thijsje jak tylko skonczyl 6 miesiecy to mleko poszlo w odstawke w dzien nawet popatrzec nie chce :szok: dobrze ze jeszcze wieczorem i w nocy pije......za to obiadki kaszki owoce jogurty to wcina ze mu sie uszy trzesa :-D jeszcze kupuje mu sloiczki ale powoli bede musiala mu zaczac gotowac, za miesiac to juz chyba sam mi bedzie z talerza wybierac :-D

Dobry wieczór.
Moje dziecię dziś strasznie marudne i malo spala w dzien. Mam nadzieję że za to noc prześpi.
A jutro idziemy na USG bioderek.
Wlasnie dzis znow dzwonili z Creyf's czy moge jutro dfo pracy iść, a ja chcialam wytłumaczyć czemu nie moge przyjsc ale... zapomnialam jak jest usg po tubylczemu... po prostu dziura w glowie i tyle. Bełkotalam tylko coś o ziekenhuis:baffled:
Teraz pewnie myslą, że nie chcę przyjść bo jest u nas koeiemarkt:crazy:
Iskierka slicznie haftujesz, tez bym chciala jakis taki kreatywny talent miec :tak:
Gosiu, dziękuję. Dla chcącego nic trudnego, a haft krzyżykowy to najprostsze co może być:-)

nana współczuję sytuacji w Twojej rodzinie.Mam nadzieję że będzie dobrze.

Gosia, anetka też miałam tego gryzaczka z siateczką.Troszkę go poużywałam, najtrudniej siateczkę po bananie wyczyścić.
Gosiu ja kupiłam w babyparku ale myślę że w babydump czy prenatal też mogą być.

Gosiu u nas jest w sklepie typu AH :tak:

Milenka ma od nocy goraczke ,wiec siedzimy w domu :happy2: Michasiowi czas musze wypelnic ,uczylismy sie literek i moje dzieko umie napisac tata i mama :tak:

Witam Wszystkich.
U nas jakiś pomór, chyba złapaliśmy wirus żołądkowy, zaczęło się ode mnie, potem młodszy syn, starszy i mąż, chłopaki leżą pokotem, mają temperaturę, mąż pojechał do pracy no bo jak to zwykle bywa akurat goście kontrola itp...
U nas od poniedziałku zaczynają się ferie i mieliśmy w sobotę pojechać do Polski, zobaczymy co z tego wyjdzie, mamy około 16 godzin jazdy.
Nana bardzo współczuje, trzeba być dobrej myśli.
Anetka, mieliście wyjątkowego pecha, parę minut wcześniej i było by otwarte.
Nas też czeka wizyta w konsulacie, mąż ostatnio wymieniał paszport i nie chciał mu się wczytać na lotnisku, dobrze że lot był na terenie UE i można było użyć dowódu osobistego ale prędzej czy pózniej paszport bedzie potrzebny bo często podróżuje.
Iskierko, piękny haft. Jak poszło usg u małej?
Gosia, dużo zdrowia, kaszel długo jeszcze potrafi człowieka męczyć, może oklepywanie by troszkę pomogło.
Karola, szybkiego powrotu do formy po szczepieniu dla małej, zdolniacha z Twojego Michałka:-).
Idę podoglądać moje chorowitki, miłego popołudnia dla Wszystkich

Witajcie u mojego kuzyna ciut lepiej tzn ,obrzek mozgu zmniejsza sie .Jutro ma miec operacje na noge.Glowe beda mu operowac w klinice.Wierze ze z tego wyjdzie .Pisalam wam ze urzad skarbowy umorzyl nam sprawe ale brat mojego meza zle doczytal i wstrzymali tylko zajecie auta.Pzryslali pismo ze w ciagu 6 dni mamy im dostarczyc dokumenty ze tu zyjemy i ze tu jest nasze centrum interesow zyciowych .Mosim im dac zaswiadczenia wszystkich kursow ,tego ze tu jest nasz lekarz ze tu placimy podatki do gminy no i odpowiedziec na pytanie dlaczego zarejestrowalismy auto w Pl skoro mieszkamy tutaj.Niby nie trzeba rozliczac sie w pl ale oni twierdza ze jak sie ma chocby przyjaciol w pl to juz trzeba .Te nasze urzedy sa chore ,za wszelka cene chca zedrzec z czlowieka wszystko co ma.

reklama
O BOZE ! Co za kraj...
To idac droga dedukcji jesli mam przyjaciol w Indonezji to znaczy ze musze tam zarejestrowac samochod?

Nie wiem co ma rejestracja samochodu do moich osobistych sympatii i przyjazni.. Ja uwazam , ze trzeba rejestrowac tam gdzie sie go uzywa, no ale wiadomo kazdy kombinuje jak moze z roznym skutkiem, ale ich zagrania naprawde odstraszaja do jakiegokolwiek powrotu do kraju w przyszlosci..

Ale leje...

My sie polozylismy o 14.00 w trojke i zostawilam chlopakow razem w lozku i dalej spia...

Do góry