Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja własnie ogladam od południa expose premiera... żenada.. odbijanie piłeczki , jak zwykle skończy sie na niczym...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt, w Polsce jak sie urlopy zsumuje to dluzej to wychodzi. Ale samo zycie w Polsce nie jest rozowe i coraz mniej mlodych ludzi decyduje sie na dzieci. Mysle, ze Polsce czeka niebawem fala poznego macierzynstwa, a jesli chodzi o badania prenatalne i zmuszanie do rodzenia ciezko chorych dzieci to tez sie czasem zastanawiam co to za polityka... Napewno nie prorodzinna.
Obywatelki drugiej kategorii | NaTemat.pl
Polki mimo wszystko bardzo pragna dzieci i beda rodzic. Jak nie w POlandzie, to zagranica. To wlasnie Polki na wyspach pobijaja wszelkie rekordy w rodzeniu dzieci :-) szkoda tylko, ze dzieci musza sie wychowywac w diasporze zamiast w ojczystym kraju...
http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...h-chetnie-rodzimy-dz,1,5270953,wiadomosc.html
Podatek od deszczu... Hmmm... Dobrze, ze nie ma czegos takiego w Holandii, bo by sie przedsiebiorcy nie wyplacili w Polsce tez juz przestaja placic fiskusowi na czas... A co bedzie razem z deszczowym podatkiem ?
chciałabym tylko zwrócić sie do dziewczyn które za wszelką cene robią straszne zło ze złobków i tak strasznie to krytykują.... jesli macie mozliwosc siedziec w domu albo pomoc od strony babci to tylko sie cieszcie, bo akurat nie ktorzy nie maja wyboru... ja swojego zdania na ten temat nie bede wypowiadac bo takowy juz był .... ale poprostu to jest żałosne... wam sie nie podoba to okej ale nie róbcie dramatu i pomyslciee ze te ktore musza oddać dziecko nie skacza z tego powodu z radości.....
Witam, wlasnie przyjechalam z pracy, a podczas mojej nieobecnosci moje dzieci siedzialy zamkniete w klatce przez opiekunke .
ooo jaa oby na taką ilość dzieci było dużo przedszkolanek bo jak wszystkie zaczną płakać to amba hehe