Iskierka71
Fanka BB :)
Witam. Ja już mam weekend. Jutro śpie do oporu, czyli gdzieś tak do 10.00
Moje starsze nie chodziły do żłobka i jestem bardzo szczęsliwa że Olivia tez nie musi tam pójść - przynajmniej do wspomnianego roku.
Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że sa osoby ktore poprostu nie mają wyjścia.
Poza tym kolejny raz wychodzi, że taka dyskusja nie ma sensu, bo każdy wyrazi swoje zdanie a potem są osoby, które zaczynają skakać sobie do gardeł
Że się tak jeszcze wtrącę - ja nie robię z tutejszych żłobków obozów koncentracyjnych, ani zresztą z żadnych innych żłobków - polskich, angielskich czy jakich tam jeszcze. Po prostu instytucja żłobka do mnie w ogóle nie przemawia. Pomijając kwestie finansowe uważam, że dziecko powinno być pod opieką rodziców, a przynajmniej mamy conajmniej do roku. Takie mam zdanie i tyle.Prosze nie robcie z tutejszych zlobkow jakies obozow koncentracyjnych.Ja naprawde jestem zdowolona i jak czytam co sie wypisuje to az normalnie mi zal...:-(
Moje starsze nie chodziły do żłobka i jestem bardzo szczęsliwa że Olivia tez nie musi tam pójść - przynajmniej do wspomnianego roku.
Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że sa osoby ktore poprostu nie mają wyjścia.
Poza tym kolejny raz wychodzi, że taka dyskusja nie ma sensu, bo każdy wyrazi swoje zdanie a potem są osoby, które zaczynają skakać sobie do gardeł
Ostatnia edycja: