reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam Venety!
Miło że wpadlaś na nasze forum...:-D:tak:
W Takim układzie to mieszkasz niedaleko ode mnie...:laugh2:
Gratulujemy 32tc....jak zdrówko?
My z synkiem już zaliczyliśmy śniadanko - reszta z mężem włącznie:dry: jeszcze śpi...:-)
Pogoda jakaś dziwna pewnie bedzie padać...:-(
Natka my lecimy dopiero we wrześniu,bo tak długo czeka się na notariusza...:baffled:
Ale już się cieszę -wylatujemy we czwaretek i wracamy w sobote!;-)
Na razie kobitki, zmiatam do pracy...

reklama
witam wszystkie mamusie:) dopiero postanowiłam zobaczyć co sie dzieje na tym forum, no i muszę się zapisać do mamusiek będących w Holandii, a dokładniej w amsterdamie.. mam córeczkę Wiktorie (która własnie śpi;-)) całe dnie spedzam sama w domku- bo wszyscy domownicy pracują a ja się opiekuję malutką..
pozdrowienia

Witajcie Niunia i Venety!! Fajnie ze do nas dolaczylyscie!! Niunia, w gdzie mieszkasz w amsterdamie? Ile lat ma Twoja Wiktorka?

witam natka86 :-D karmie jeszcze piersią ale już przed snem podaje mleko modyfikowane które jeszcze troszke zageszczam kaszką żeby wiki czuła że ma pełniejszy brzuszek:-)
muszę się pochwalić żę już znalazłam pierwszy ząbek :)
można wiedzieć skąd dokładniej jesteś?
poród miałaś w polsce czy w holandii? bo ja się nie odważylam rodzić w holandii...

A gdzie sie przeprowadzasz,Niunia?
Ja wlasnie uspilam moje malenstwa, ufff... :tak::-)
Nie ma co, czasem gram w ping ponga z sama soba.. Ale powoli sie ucze niezlej logistyki i koordynacji dzialan! Moze mi sie to kiedys i na innych polach przyda...:-D
Ania, chetnie bym te zdjecia wrzucila na NK, ale maja za duza objetosc, a ja niestety jestem ciemna masa jesli chodzi o komputery i nie umiem ich zmniejszyc.. :zawstydzona/y: Za to ja regularnie ogladam Wasze zdjecia!
Co z tym spotkankiem? Pisze sie ktos oprocz Twigless?
Ania , to jedziesz do polski tylko na 2 dni, tak?
Milego popoludnia, ja pije pyszna kawke i zabieram sie za obiadek :tak:

reklama
hej babki
znowu sie pojawiał i postaram się nie zniknąć;-) Już za 3tyg lece do Hol a mała mi choruje na babskie sprawy Ma dopiero 7msc a już problemy z moczem itp..mam nadzieję że się wyklaruje wszystko do wyjazdu
Aniahaven lecisz wizzair?bo ja tak z katowic do eindhoven Nie wiesz jak jest u nich z wózkiem Tzn wiem ze mozna podjechac z nim po samolot ale czy pozniej mi go oddadzą też zaraz jak wysiądę czy dopiero na taśmie?
Ja płacę za trzy bilety 380zł -w jedną stronę

a tęsknota...Ja już tęsknie a jeszcze nie wyjechałam:-(i my racze juz na dłużej ja nie na stałe Teraz mąż dostał mieszkanie z gminy Jeszczeumowa nie podpisana ale ma być dla nas #pokoje plus salon w bloku Ipiętro Mówi że fajne Mam nadzieję

Hol nie znam Parę podstawowych zwrotów Mąż mnie ma uczyć On jest polakiem ale kończy szkołe językową Ja mam iśc do niej jak poznam podstawy Myślę że od stycznia

Co do przedszkola-żłobka to co mi polecacie dla mojego prawie3latka? Chciałabym go puścić gdzieś zeby miał stycznośc z dziećmi i poznawał język Nie codzienie

Do góry