reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hihi, zapraszam, ja do pracy jezdze przez ring alkmaar, obok tego duzego stadionu czerwonego, Afas, czy jakos tak?

moje dziecko konczy dzis 7 miesiecy, czas pedzi jak szalony, nie nadazam :)

reklama
Sencilla serdecznie zapraszam.
Dzieci tak szybko rosną, że trzeba łapać każdą chwilę, ani sie człowiek nie obejrzy jaki ida do szkoły, zdaja maturę i wyfruwają z domu:-)

Witaj Ania1272 ja jestem z Beverwijku wiec tez mamy do siebie blisko. A jak dlugo jestes w NL?

sencilla lacze sie z toba bo ja dzis tez 2h spalam moj T zasnal z dziecmi ok 19 i jak wrocilam z pracy to Filip sie przebudzil pozniej Kuba i byli wyspani i sie zmieniali raz Kuba marudzil raz filip. Zasnelam o 6 a jak mi budzik dzwonil o 6.45 to myslalam ze sie poplacze a dzieci do tego nie potrafilam dobudzic.

Wogole to kupilam sobie laktator w PL z Aventa za 500 zl jak bylam jeszcze w ciazy (elektryczny) i sie zepsol i teraz mam problem z odciaganiem mleka.

ANetka, no, jak budzik mi zadzwonil o 6.20 tp tez myslalam, ze sie rozplacze.. po prostu zadzwonilam do firmy, ze dzis nie dam rady przyjsc, bo jestem kapot. Na szczescie jest luz i rozumieja takie rzeczy..

Anetka, mam nadzieje, ze uda Ci sie odpoczac!

Dziewczyny, mam pytanie, czy wzielybyscie udzial w warsztatach dla kobiet, po poludniu, w sobote badz w niedziele, bedzie zapewniona opieka dla dzieci, najpierw bedzie warsztat robienia bizuterii przez osobe, ktora sie zajmuje robieniem takich warsztatow, a po przerwie beda warsztaty z pania psycholog o zarzadzaniu czasem, domem lub o autoprezentacji? co Wy na to?

Hejka

u mnie dzisiaj tez nocka jakas krotka byla i tez ze lazami w oczach wstawalam :cool2: teraz Daana wyslalam do sasiadki a Thijs spi i tez mam w planach na kanapke polezakowac :-p

Ania witaj u nas :-)

Sencilla warsztaty fajne ale pewnie gdzies u ciebie beda:confused::confused:

Anetka i co z laktatorem zrobisz??? masz go jeszcze na gwarancji???

reklama
GOsia, tak, te warsztaty to niedaleko mnie.

widze, ze dzis wszystkie mialysmy ciezka noc ;)
ja zaraz ide po dziewczyny do szkoly, z LIlusia leniuszki dzis, nie robie nic, bo sil nie mam.

Do góry