reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hejka...

my wlasnie wpalaszowalismy pierogi z jagodami:-D mniam... malinki tez lubie hihi...
Victor spi, obiad sie gotuje na wieczor... chyba sobie kawke zrobie i dychne na ogrodzie:-p

u nas wiatrzysko sie ruszylo i to niezle... pranie chyba juz suche taki tego plus...

Sencilla chyba w Czechach przesiedziala wieksza czesc czasu:tak:...ale niech sama lepiej opowie...:-)
Weselicho bylo super, przetanczylam do 3.30 w jednych butach:-D:-D:-D / zarcie jak w PL mniam i duzo ale nie objadlam sie bo nie lubie cieriec na drugi dzien:cool2:/ ogolnie fajnie ale foty beda pozniej bo moj aparat szwankowal:dry:

zmykam

reklama
Dziękuję za odpowiedź. Tak oboje pracujemy ale pomyślałam że jeśli jest taka możliwość to czemu nie, zawsze jakieś dodatkowe pieniążki się przydadzą. Poczytam trochę i zobaczymy.

No a teraz podali, ze jednak samolot nie byl porwany lol, matko stracha ludziom napedza a pozniej ze to falszywa informacja:dry:

Ania to czekam na fotosy!
Paulina ja mam azivo basis - 107e na miesiac od osoby. ale jest tez wiele tanszych. moze ktos inny poda Ci jakies inne ubezpieczenie z tansza skladka

pauline zajrzyj na Independer.nl – Vergelijk autoverzekering, zorgverzekering en andere verzekeringen tam mozna porownac oferty wszystkich ubezpieczycieli. generalnie zadnych super dobrych tu nie ma, wszystko jedno i to samo, ja mam niby jedno z tych dobrych ale nie jestem za bardzo zadowolona, polozne mi powiedzialy, ze wszystkie firmy dzialaja tak samo. jezeli jestescie zatrudnieni w NL to beda pytac o umowe o prace i ID , a jesli nie macie pracy to meldunek. Zreszta na stronie ubezpieczyciela beda miec wypisane wszystko.
my placimy 216,50 EUR/mies za nas oboje w VGZ

wlasnie zajrzalam na ta strone i jak tylko sie bedzie konczyc rok, to bede zmieniac na FBTO , 193,50 by nam wychodzilo a pakiet ten sam i to samo eigen risico , wiec po co przeplacac :D

Ostatnia edycja:
No a teraz podali, ze jednak samolot nie byl porwany lol, matko stracha ludziom napedza a pozniej ze to falszywa informacja:dry:

Ania to czekam na fotosy!
Paulina ja mam azivo basis - 107e na miesiac od osoby. ale jest tez wiele tanszych. moze ktos inny poda Ci jakies inne ubezpieczenie z tansza skladka
Właśnie przeczytałam o tym samolocie... jaa ale jaja. W sumie to dobrze, że mają takie procedury, bo nigdy nic nie wiadomo.

Ayni nie sugeruj się tylko cena ale oferta danego ubezpieczenia bo zapłacisz taniej ale jak przyjdzie co do czego to sie okaze ze czesci kosztow nie pokrywaja i bedziesz placic z wlasnej kieszeni;)

dobry wieczor dziewczynki,
ja na moment jedynie... cos na dobry humor. umiescilam tez na FB, ale dla tych, co nie maja:

[h=6]Zabawy z moimi dziećmi z cyklu "Kocham zagadki".
Pytam dziś dziewczynki: "Co włączamy za pomocą pilota?" Maryś bez chwili zastanowienia: "Samolot!"[/h]

reklama
Takie oto zdjecie zrobilam w zoo w chorzowie :) mama z dzidziusiem :) slodko to wygladalo, mama lezala nieruchomo, czasami tylko jedno oko otwierala by sprawdzic co sie dzieje, a dzidzius wtulony i co chwile wtulal sie jeszcze bardziej :))))
IMAG0877.jpg hihi malpiszonki jedne :-)

Do góry