Ale dzis wesolo mielismy. Odwiedzily mnie kuzynki z Londynu, z ktorymi sie wychowywalam, a ktore widzialam ostatnim razem..... 14 lat temu slicznoty sie skubane zrobily sa tu teraz na wakacjach i niestety pewnie nasze nastepne spotkanie bedzie zas za pare lat,bo nie wiem kiedy znowu przyleca, no chyba ze ja wczesniej w Londynie bede wycieczkowo No i po angielsku gadaja tak szybko i z typowym londynskim akcentem, ze momentami nie moglam za nimi nadarzyc (rozmawiaja po angielsku miedzy soba, bo tak im latwiej) hehe, a na facebooku tez pisza jakimis angielskimi slangami, masakra, czasami nie wiem o so chosi
reklama
hejka... ja wlasnie sushi skonsumowalam z mezem i szwagrem..winko wypilismy przy domowym ognisku i zmykam spac..
oto moje buty... moze nie wygladaja jakas szalowo ale sa mege wygodne i ...wiem ze przetancze w nich ala noc!:-)
slodkich koszmarkow i ..uwaga na komary
oto moje buty... moze nie wygladaja jakas szalowo ale sa mege wygodne i ...wiem ze przetancze w nich ala noc!:-)
slodkich koszmarkow i ..uwaga na komary
Załączniki
Iguana_
Fanka BB :)
AniaHaven, na wesele najważniejsze to zabrać wygodne buty, jeśli oczywiście ma się w planach pląsy na parkiecie. Na ostatnim weselu na jakim byłam, zabrałam 2 pary butów. Najpierw ambitnie wystąpiłam w wysokich obcasach i ile się dało w nich wytrzymałam, a potem w aucie przebrałam je na baleriny, bo już pląsy zaczynały boleć. I to było najbardziej przetańczowe wesele na jakim byłam
A na jednym weselu pary miłośników rocka i mocniejszego brzmienia...Panna młoda w pewnym momencie przebrała białe szpilki na czarne glany i tak się bawiła do rana:-) hehe
A na jednym weselu pary miłośników rocka i mocniejszego brzmienia...Panna młoda w pewnym momencie przebrała białe szpilki na czarne glany i tak się bawiła do rana:-) hehe
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Hague odpoczywaj i szalej w pl ale ci synek rosnie ...
Aniu spoko trzewiki ,ja tak jak Igana pierwsze szpilki a pozniej baleriny
My tez mamy weselicho 15 i 16 sierpnia i mam nadzieje ,ze troche zrzuce kilo
Iguana tez czasem do tego boerderiju zagladamy
Mi czas milo plynie Chodzimy z mama na spacerki i na plazeMilenka w poniedzialek skonczyla miesiac szok juz sie bopje ,ze to tak przeleci jak z Michalkiem....trzeba sie cieszyc kazda chwia
Hague odpoczywaj i szalej w pl ale ci synek rosnie ...
Aniu spoko trzewiki ,ja tak jak Igana pierwsze szpilki a pozniej baleriny
My tez mamy weselicho 15 i 16 sierpnia i mam nadzieje ,ze troche zrzuce kilo
Iguana tez czasem do tego boerderiju zagladamy
Mi czas milo plynie Chodzimy z mama na spacerki i na plazeMilenka w poniedzialek skonczyla miesiac szok juz sie bopje ,ze to tak przeleci jak z Michalkiem....trzeba sie cieszyc kazda chwia
hejka
no ja baleriny tez mam w placha / nie kupowalam bo mam wiec napewno wezne
Karola GRATULACJE ale ten czas leci....;-) / ja was powoli opuszczam... bo jedziemy jutro rano a jeszcze tyle do zrobienia..wlasnie na 17.00 sie wybieram na paznokcie:-) a potem prezenty pakowac walizy instrukcje mojej mamie do obslugi dzieci i w droge...
badzcie grzeczne...
no ja baleriny tez mam w placha / nie kupowalam bo mam wiec napewno wezne
Karola GRATULACJE ale ten czas leci....;-) / ja was powoli opuszczam... bo jedziemy jutro rano a jeszcze tyle do zrobienia..wlasnie na 17.00 sie wybieram na paznokcie:-) a potem prezenty pakowac walizy instrukcje mojej mamie do obslugi dzieci i w droge...
badzcie grzeczne...
karola82_82
mama slicznego Michałka
widze ze tu ruch jak w ulu haha
Aniu ale wam fajnie,bawcie sie dobrze i zeby was rano nogi bolaly...
no czas leci ze az satrach,po powrocie czekamy na was nad morzem
Aniu ale wam fajnie,bawcie sie dobrze i zeby was rano nogi bolaly...
no czas leci ze az satrach,po powrocie czekamy na was nad morzem
anetka880
Fanka BB :)
Dobry wieczor...
Ja wlanasnie wrocilam z pracy. Nie uwierzycie kto nas dzisiaj odwiedzil w domu. Jak wyszlam do pracy to ktos dzowni na dzownek a ze moj T myl wlasnie dzieci to nie otworzl dopiero za drugim razem patrzy a tam jacys mundurowi otwiera drzwi a to w mundurze wyslannicy z belastingu. Mamy 2 tygodnie na ziwezienie auta do PL albo tutaj musi placic podatek. Masakra.....
TheHague ale ci zazdroszcze tego parku Chorzowskiego uwielbiam tam chodzic na spacery do zoo itp
Ja wlanasnie wrocilam z pracy. Nie uwierzycie kto nas dzisiaj odwiedzil w domu. Jak wyszlam do pracy to ktos dzowni na dzownek a ze moj T myl wlasnie dzieci to nie otworzl dopiero za drugim razem patrzy a tam jacys mundurowi otwiera drzwi a to w mundurze wyslannicy z belastingu. Mamy 2 tygodnie na ziwezienie auta do PL albo tutaj musi placic podatek. Masakra.....
TheHague ale ci zazdroszcze tego parku Chorzowskiego uwielbiam tam chodzic na spacery do zoo itp
niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam wieczorowa pora;-)
melduje sie ze zyjemy:-) w sobote powrot do NL.. tutaj czas tak szybko plynie..
pewnie juz nie doczytam wszystkiego
aniu- szerokiej drog i udanej zabawy na weselu
anetko- wspoczuje z samochodem.. ale mnie zdziwilo jak wjechalam nad plaze nad morze ze tak w miasteczku co drugi samochod na pl blachach byl;-)
karola- wprosze sie bo ja tez mam zamiar zobaczyc wasza plaze;-) tym razem bede na 100%:-)
ot to tyle co z ostatnich postow zapamietalam..
dobranoc;-)
melduje sie ze zyjemy:-) w sobote powrot do NL.. tutaj czas tak szybko plynie..
pewnie juz nie doczytam wszystkiego
aniu- szerokiej drog i udanej zabawy na weselu
anetko- wspoczuje z samochodem.. ale mnie zdziwilo jak wjechalam nad plaze nad morze ze tak w miasteczku co drugi samochod na pl blachach byl;-)
karola- wprosze sie bo ja tez mam zamiar zobaczyc wasza plaze;-) tym razem bede na 100%:-)
ot to tyle co z ostatnich postow zapamietalam..
dobranoc;-)
reklama