Dziewczyny masakra, dzis u nas bylo w sloncu 45 stopni i zero wiatru
myslalam, ze padne
nieprzyzwyczajona do takich upalow, w nl max 25 a tu
Tomeczkowi az potowki na plecach sie zrobily od maxi cosi
no i maluch nie chce mi jesc, soczki czy wode jeszcze jako tako wypije, ale mleka juz nie, za to obiadki wcina rowno, az sie uszyska mu trzesa
nie wiem czy tak moze byc czy nie, ale doswiadczone mamuski w okol mnie mowia mi ze to norma jesli taki upal to dziecko do jedzenia nie za bardzo. Mam nadzieje, ze jutro juz normalnie bedzie jadl, w koncu mleko jego podstawowym posilkiem jest. Jesli zas bedzie strajk, to zrobie mu kaszke kukurydziana z mlekiem - z lyzeczki napewno nie odmowi
Ania ja z perfumami nie pomoge, nie jestem dobra w doradzaniu, pozatym tyle roznorodnych zapachow, ze kazdy lubi co innego. Ja raz slodkie kupie a raz nie, to zalezy od humoru w danym dniu
dlatego mam tego tyle ze codziennie moglabym sie psikac czym innym, poczawszy od jakiegos najtanszego badziewia po lepsze i z wyzszej polki. mysle, ze najlepiej jak kupisz sobie cos sprawdzonego, co lubisz, zeby czuc sie w tym dobrze i zeby nie zemdlilo po jakims czasie
mi sie to czesto zdarza, ze jakies perfumy mi sie podobaja, kupuje, a potem sie okazuje ze nie moge sie nimi perfumowac, bo mnie odrzuca
Diana ja tez Spoorwijk
znam jedna Diane tez ze Spoorwijku, ale to chyba nie Ty
cos ostatnio takie popularniejsze to imie sie zrobilo
Co do kraamzorg i innych rzeczy zwiazanych z ciaza i porodem, to pani Gosia bedzie Cie informowala co w jakim okresie czasu zrobic i gdzie sie zapisac. Jak juz pojdziesz na pierwsza wizyte to wtedy sie dowiesz:-) nie martw sie nic na zapas. A jeszcze co do mdlosci, to ja nie pomoge, bo nie mialam ich ani razu w ciazy, i ani razu nie zdarzylo mi sie zwrocic:-) bez tego schudlam w pierwszych miesiacach ciazy 4kg, poprostu nie chcialo mi sie samo z siebie jesc
zreszta ja sie w ciazy zdrowo odzywialam, nie jadlam fast foodow ani lodow, jakos nie mialam na te rzeczy ochoty i przytylam 13kg - pewnie bylo by mniej, ale w 7 miesiacu mialam napad na slodycze i tylko wtedy przytylam az 5kg
wszystkie inne miesiace przetrwalam bez jakichs wiekszych zawirowan ;-)
co tam jeszcze pisalyscie.... aha!!!!!
ANIA POKAZUJ BUTY