reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam!!

My dzisiaj bylismy na jeziorku zrobilismy grilla i jak wrocilismy to poszlismy sie zdrzemnac. Patrzalam na pogode i ma byc caly tydzien tak a nawet cieplej szkoda tylko ze jutro znowu do pracy.

Karola wez wrzuc jakies foteczki malutkiej.

reklama
pogoda miodziusio :D jutro mam w planach potrzepac dywany:tak: bo maja dlugie wlosy i ciezko wszystko wyodkurzac z nich :dry: zreszta duzo kurzu przez zime i wiosne nazbieralo sie pewnie w nich :cool: przy okazji mysle ze je wypiore, bo Tomek coraz wiecej kombinuje jak na macie lezy i zaczyna mi sie przesuwac w rozne kierunki:sorry2:

w weekend niestety sie nie wyspalam, w sobote mialam gosci wiec od rana musialam chacjende poogarniac, a dzis z rana do kosciola zalatwic z ksiedzem ostatnie formalnosci (wszystko juz zapiete na ostatni guzik, teraz tylko chrzcic i klaar:-D:tak:) a pozniej mala praca mi wpadla:-D i nie dosc ze sobie pogadalam, posmialam sie, to jeszcze cash zarobilam :-D i like this shit :-p

Karola dawaj fotosy Milenki :tak: to pokaze Tomusiowi jego nowa kolezanke :-D
anetko nie wspominaj i grillu, kielbaske bym sobie zjadla i jakas karkoweczke + grillowane warzywka, a tu zonk, grilla nie ma :-D dopiero we wrzesniu bede miala :confused::dry: to juz po lecie bedzie...

co tu taka cisza, forum zaniedbujecie, nu nu nu :-p

dzien dobry

A gdzie wy sie podziewacie, na wakacje wszystkie powyjezdzalyscie :confused::-D

Hague my tez mamy na 90 % chrzest zalatwiony tyko ze w Polsce, musze tylko jeszcze od tutejszego ksiedza wziasc zgode na chrzest w polsce. A czym pierzesz dywany, ja tez mam jeden i przydaloby sie go wyprac

mam taki plyn do prania dywanow z pl, ale juz prawie mi sie skonczyl :baffled: i nie wiem w czym wypiore.. tak mysle, czy jak wypiore normalnym arielem - plynem do prania ciuchow, to czy tez bedzie dobrze :confused:

dzien dobry...

dziekuje wszystkim za zyczenia:tak: sorki ze tak pozno ale wczoraj caly dzien goscie jeszcze byli po sobotniej imprezie:-D i sie byczylismy na ogrodzie hihi...
Karina /zreszta jak cala rodzinka/ zakochana w swoim szczeniaczku...:-);-)dostal imie MAILO bo ladne i nam sie wszyskim kojarzylo z tym filmem i rasa wiec zostalo...:tak:

ja sie wakacjuje dzis... jupi pogoda piekna - 3 pralki juz wypralam i zmykamy nad jezioro...
Karola zdjecia malej prosze... uwielbiam takie slodziaki:-D a ja wam wstawie foto naszego sobotniego szalenstwa:tak:hahha...

Dzien dobry

Dziewczyny wlasnie dostalam telefon z Polski od mojego taty ze moja mama miala wypadek na wakacjach (Chorwacja) i lezy w szpitalu ma zlamana noge w 2 miejscach i jutro bedzie miala oeracje. a tak fajnie sie dzien zapowidal. Szkoda ze nie moge do niej jechac... :-(

Anetko współczuję Twojej mamie :-:)-(. Co do Chorwacji... oj z chęcią bym pojechała nad ciepłe morze, ale takei rzeczy to może za rok.

Póki co gorąco mam w mieszkaniu i walczę z komarami, które nas zjadają żywcem. Najgorsze jest do bzyczenie i kropki na ciele :crazy:.

Anetko zdrowka dla mamy - mam nadzieje ze szybko wroci do formy..ale pech:sorry2:...
My wlasnie wrocilismy z nad jeziorka bo sie za goraco zrobilo...Victor sobie drzemke we wlasnym lozu ucial:-D a my pieczemy pizze:tak:- bo cos zjesc trzeba a nic sie nie chce...

Astrid ja dwa razy dziennie odkurzam sufit:rofl2: - nienawidze komarow a moje sa wyjatkowo przebiegle i sie chowaja w zaslonach wiec odkurzam ile moge:-) ...
uff jak cieplo w koncu:tak: a u nas w domu chlodnia az milo...hihi

reklama
My mamy pecha, bo mamy ściany z tynkiem strukturalnym i tych spryciul nie widać. Do tego mamy jedną ścianę z czarno-białą i tam pewnie też się chowają. A potem w nocy nas żrą :baffled:

Do góry